Aeroguestilla hoidat sisäänkirjautumisen vaivattomasti!

Primehotels haluaa tarjota vierailleen parasta palvelua, jonka takia olemme lisänneet muihinkin hotelleihimme mahdollisuuden hoitaa sisäänkirjautuminen ja matkustajailmoituksen täyttö mobiilisti etukäteen vaikkapa kotisohvaltasi!

Primehotelsin hotellit Hotel Oscar sekä Spahotel Casion ovat ottaneet käyttöönsä uuden digitaalisen sisäänkirjautusmispolun helpottaakseen sinun vierailuasi. Nyt hotelleistamme jo kolme käyttävät Aeroguest sovellusta vieraidemme apuna. Hotel Rantapuistoon pääset kirjautumaan digitaalisesti heinäkuun puolesta välistä alkaen.

Yöpyjämme saavat viestin, kun sisäänkirjautuminen on mahdollista. Tietojen syötön jälkeen pääset lataamaan Aeroguest sovelluksen, joka tarjoaa helpotusta vierailusi ajaksi sekä sisäänkirjautumisen hoitamiseen. Primehotels on Aeroguestin ensimmäinen hotellikumppani Suomessa.

Kun kaipaat nopeaa ja mutkatonta palvelua sekä turvallista etäisyyttä muihin ihmisiin, on digitaalinen sisäänkirjautuminen oiva valinta. Sovelluksella voit esimerkiksi valita oman huoneesi, täyttää majoituskortin sekä maksaa huoneesi etukäteen. Hotellille saavuttaessa nappaat vain avainkorttisi mukaan vastaanotosta!

Näin digitaalinen sisäänkirjautuminen toimii:

>> Kun matkasi lähestyy, saat viestin, kun sisäänkirjautuminen on mahdollista.

>> Tee sisäänkirjautuminen ja täytä matkustajailmoitus, kun sinulle sopii.

>> Kun sisäänkirjautuminen on valmis, lataa AeroGuest-sovellus.

>> Hotellille saavuttuasi, haet vain avainkorttisi vastaanotosta. Hotel Sveitsissä avainkorttisi aktivoituu sovellukseesi sisäänkirjautumisen jälkeen. Avainkortin voit jakaa halutessasi sovelluksessa kanssayöpyjiesi kanssa.

** Digitaalinen sisäänkirjautuminen ja mobiiliavainkortti toteutetaan yhdessä AeroGuest-mobiilisovelluksen kanssa. AeroGuest on tanskalainen palveluntarjoaja, joka tarjoaa hotelleille mahdollisuuden digitalisoida asiakaspolkunsa tasolle, jota asiakkaat tänä päivänä odottavat. Kun sovellus on kerran ladattu puhelimeen, voi AeroGuestia hyödyntää myös muissa kumppanihotelleissa ympäri maailman.