Anne Kukkohovi vieraili ja latasi akkuja Hotel AX:ässä

Anne Kukkohoville Hotel AX tarjosi nopean pakomatkan irti arjesta

Helsingin Jätkäsaareen toukokuussa 2022 avattu Hotel Ax tarjoaa yllätyksellisen ja jännittävän paikan pikaiseen irtiottoon arjen hektisyydestä. Koko Suomi Leipoo -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi kävi siellä lataamassa akkuja sekä nauttimassa taiteellisesta miljööstä.

Suomalainen malli, yrittäjä ja televisiojuontaja Anne Kukkohovi pakeni Hotel AX:aan hetkeksi työkiireitä ja pyykkivuorta. ”Teen todella paljon töitä myös kotona ja välillä on hyvä ottaa pieni staycation ja irrottaa itsensä arjesta saadakseen ajatuksia tuuletettua. Taidankin olla toisinaan hotellien suurkuluttaja.” Kukkohovi toteaa. ”Kiireisessä elämäntilanteessa lomakohteen ei tarvitse aina sijaita kaukana ja Jätkäsaari kävi oikein hyvin tähän hetkeen. Vaikka Jätkäsaari onkin miljöönä vähän karu, sopii Hotel AX sinne hyvin. Hotelli kunnioittaa hienosti ympäristöään ja on todella ihana paikka. Freesi ja erilainen täynnä yllätyksellisiä yksityiskohtia sekä taidetta.”

Jätkäsaari – Urbaani kohtaamispaikka Helsingissä

Jätkäsaari sijaitsee Helsingin lounaiskärjessä avomeren äärellä. Aikaisemmin alueella on sijainnut tavaraliikenteen satama, mutta nykyään Jätkäsaari toimii urbaanina kohtaamispaikkana. ”Ajattelen, että AX olisi oivallinen paikka lähteä nauttimaan irtiotosta ystävien kanssa” Kukkohovi kertoo. ”Tällä kertaa oman viikonloppuni lähtökohdat perustuivat kuitenkin vähän pinkkeihin vaatteisiin, cocktaileihin, hyvään ruokaan sekä akkujen lataamiseen.” Kukkohovin mielestä Hotel AX:n cocktailbaari on erityisen vaikuttava ja hän suositteleekin lämpimästi käymään tutustumassa tilaan paikan päällä sekä nauttimaan taiteelliseen miljööseen sopivista juomista.

Uniikki elämys varsinkin aikuisten makuun

Hotellin ravintola oli Anne Kukkohovin mieleen myöskin. ”Aamupala oli ihanan monipuolinen. Varsinkin kahveihin oli panostettu, mutta myös tuoreet leivät olivat superhyviä ja bagel barin itse koottavat bagelit loistava startti päivään.” Kukkohovi toivoo, että ihmiset löytäisivät Hotel AX:n uniikin ja kokemuksellisen kohteen ja suosittelee sitä elämyksenä kaikille. ”Illalla hotellin ravintolassa olisi ollut dj, mutta itse kaipasin siinä vaiheessa jo nukkumaan. Modernin hotellihuoneen kauniit yksityiskohdat ja varsinkin sen sänky kutsuivat musiikkia enemmän rankan työrupeaman jälkeen tällä kertaa.”

 

Katso sinäkin kesää vaaleanpunaisten lasien läpi ja tee hotlailulla lomalomasesta pikkuisen parempaa! Tutustu Primehotelsin vaaleanpunaiseen kesään ja varaa oma irtiottosi hotlaillen tästä.