Celebrate with AX

Juhlista ystävää, arkea tai vaikkapa uutta työpaikkaa Celebrate with AX -paketilla herkullisten macaronsien sekä kuohuvan kera! 

Koe uniikki taide-elämys ja hyppää itsekin taiteen pariin sinulle sopivalla tavalla. Majoittumisesi kruunaavat unelmien unet, taidokkuudella valmistetut macaronsit sekä Faustinon Art Collection kuohuva. Lisäksi Celebrate with AX -tarjoukseen sisältyy aamiainen sekä myöhäisempi uloskirjautuminen klo 14.00. Jätkäsaaressa sijaitseva Hotel AX on kompassi Helsingin taidetarjontaan sekä paikka jossa me kaikki voimme voimaantua ja inspiroitua.

Varaa:

Celebrate with AX -pakettia varten et tarvitse erillistä varauskoodia, valitse mieleisesi ajankohta  ja järjestelmämme löytää tarjouksen automaattisesti. Kampanjahuoneita saatavilla rajoitetusti.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.