Bliniviikot ovat täällä!

Maistuisiko suussa sulavat, ihanan rapeat blinit?

Blini on suussa sulava, herkullisen kuohkea ja reunoista rapea ohukainen, jonka sesonki on nyt kuumimmillaan! Blinit tarjoillaan perinteisesti mädin, punasipulin ja smetanan kanssa, mutta täytevaihtoehtoja on lukuisia. Blinien kaverina maistuvat myös esimerkiksi suolakurkku ja hunaja, erilaiset savukalatäytteet sekä sienisalaatti. Primehotelsin ravintoloissa pääset nyt nauttimaan ihanista bliniherkuista. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja saavu luoksemme nauttimaan!

Hotel Rantapuiston bliniviikot 13.1.-3.3.2023 ravintola Furussa
Herkuttele blineillä perjantaisin 13.1. alkaen buffetin muodossa aina maaliskuun alkuun asti. Buffet on tarjolla perjantaisin klo 17-22. Blinibuffetin lisäksi löytyy ala carte annoksia.

Tutustu menuun ja tee pöytävaraus »

Tarjolla on myös Furu Blini Buffet – syö, juo ja nuku hyvin Furu-paketti. Paketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, wifin, pääsyn saunaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa sekä Ravintola Furu Blini Buffetin perjantaina klo 17 – 22. Hintaan ei sisälly juomia. Majoitusaika vain perjantaisin 13.1 – 3.3.2023. Pyydämme tekemään pöytävarauksen buffettiin ennakkoon ylläolevan painikkeen kautta tai olemalla yhteydessä hotellin vastaanottoon +358 29 3200 440 / reception@hotelrantapuisto.fi

Tee huonevaraus »

Hotel Katajanokan bliniviikot 16.1.-25.3.2023 ravintola Linnankellarissa
Kellariravintolan historiallisesssa vankilatunnelmassa nautit maittavan blinimenun. Voit valita yhden blinin alkupalaksi tai pieneen nälkään tai voit valita blinit jaettavaksi pääruuaksi kahdelle, joka pitää sisällään neljä valitsemaanne lisuketta ja niin paljon blinejä kuin haluatte.

Tutustu menuun ja tee pöytävaraus»

Spahotel Casinon bliniviikot 2.-31.1.2023 Est. 1969 ravintolassa
Nauti kuohkeista blineistä ja tuunaa niistä mieleisesi laajalla täytevalikoimallamme. Maista myös makea blini, jonka kanssa nautitaan jäätelöä, marjoja ja kinuskivaahtoa!

Tutustu menuun »

Hotel Oscarin bliniviikot 16.1.-18.2.2023 Oscar’s Bar & Dinner ravintolassa

Vastapaistetut, rapeat blinit kuuluvat kevättalven herkkuihin! Tervetuloa nauttimaan rapeista blineistä toinen toistaan maukkaimpien täytteiden kera Hotel Oscarin Oscar’s Bar & Dinner ravintolaan. Olemme valinneet listalle myös juomia, jotka muodostavat erinomaisen makuparin blinien kanssa.

Tutustu menuun »

Hotel Sveitsin bliniviikot 18.1.-16.2.2023 ravintola Karhunpesässä

Blinikausi on alkutalven parasta aikaa! Ravintola Karhunpesän kuohkeat blinit valmistetaan puhtaasti tattarijauhoista, joten ne soveltuvat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Blinimme ovat myös laktoosittomia. Olemme kasanneet myös kivoja juomasuosituksia blinien kaverina nautittaviksi.

Tutustu menuun ja tee pöytävaraus »