Helsinki-Experience Hotel Katajanokalla – sis. SkyWheel + Flying Cinema comboliput

Elämyksiä Helsingin kattojen yllä! Majoitukseesi Hotel Katajanokalla sisältyy combolippu, jolla koet henkeäsalpaavan kauniin virtuaalisen elokuvaelämyksen Flying Cinemassa sekä näet koko kaupungin Helsinki SkyWheelin kyydissä – vain kiven heiton päässä hotellilta.

Combolipulla pääset kokemaan kaksi elämystä, vain pienen kävelymatkan päässä Hotel Katajanokalta.

Paras tapa ihastella kaunista Helsinkiä, merta ja ympäröiviä saaria on SkyWheel-maailmanpyörästä, 40 metrin korkeudesta!

Flying Cineman henkeäsalpaavan kauniit virtuaaliset elokuvaelämykset vievät sinut läpi Helsingin ja Suomen mielenkiintoisimpien maamerkkeihin, ilman huolta säästä tai pitkistä etäisyyksistä. Erikoisefektit kuten tuuli, sumu ja lumisade, yhdistettynä liikkeeseen luovat unohtumattoman 12 minuutin elämyksen. Esitykset 15 minuutin välein.

Varaa Experience – Attraction -paketti suoraan Hotel Katajanokan omilta nettisivuilta.

Varaus- ja majoitusaika: 30.11.2020 saakka

Kampanjaehdot: Majoituksen valitussa huoneluokassa sekä combolipun majoittujille.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Kesähinnat ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 30.11.2020 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Primehotelsin kesähinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö:
Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.