Hiihtolomalomanen tulee taas!

Sveitsin HiihtoLomalomanen on jälleen täynnä huikeaa ohjelmaa
ja tekemistä koko perheelle!

Kun majoitut Hiihtolomalomasen aikaan 17.–29.2.2024 Hotel Sveitsissä, pääsette koko perheen voimin nauttimaan Lomalomasen tarjoamasta ohjelmasta veloituksetta, kaiken ohjelman sisältyen huonehintaanne majoituksenne aikana.

Varausaika: 29.2.2024 asti.
Majoitusaika: 17.2.-29.2.2024.

Hotel Sveitsissä tekemistä riittää pidemmällekin ajalle! Muista hyödyntää myös hiihtolomatarjouksemme: kun varaat vähintään 2 yötä, saat ne -20% edullisemmin. Varauksen teet näppärästi sivun alareunasta löytyvien linkkien kautta.

Talven paras loma, se on Hotel Sveitsin Hiihtolomalomanen!


Mikä on Lomalomanen?

Se on hiihtoloma täynnä lasten suosikkiohjelmaa!
Lomalomanen tarjoaa hotelliyöpymisen kaveriksi hurrrrjan valtavasti ohjelmaa perheen pienemmille, ja sopivasti myös isommille. Lomalomanen on aina sopivan kokoinen: se istuu juuri sinun lomasi mittaan halusitpa lomaillla yksi-kaksi-kolme yötä tai vaikka koko viikon. Tervetuloa koko perheen voimin yöpymään, nauttimaan ja hihkumaan ilosta hauskan ohjelman parissa. 

Vakuuskäytäntö: kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Hiihtolomalomasen ohjelmakalenteri:
(pidätämme oikeudet muutoksiin)