Hotel Mestari täyttää 2 vuotta

Tule juhlistamaan Mestarin 2- vuotissyntymäpäivää!

 

Tule juhlimaan kanssamme Hotel Mestarin 2-vuotisjuhlaa ja varaa synttäripakettimme,
jolla saat -22% päivän hinnasta.

Saapuessanne hotelliin pääsette aloittamaan lomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullisesta hotelliaamiaisesta kaikessa rauhassa.

Varaus- ja majoitusaika: 7.5.-.2.6.2024.

Hotel Mestarin huikea 2v -synttäripaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa valitsemassanne huoneluokassa ja saavuttaessa teitä odottelee huoneessa pullo pirskahtelevaa kuohuviiniä (samppanja +50 €). Paketti sisältää myös herkullisen aamiaisen ja myöhäisen huoneen luovutuksen (klo 14) saatavuuden mukaan.

Tarjous on voimassa vain uusiin varauksiin, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinnat ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 2.6.2024 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Tee varaus helposti alla olevan linkin kautta, alennus lasketaan automaattisesti kampanjapäiville. Tervetuloa Hotel Mestariin!