Irtaudu arjesta itsenäisyyspäivän Staycationilla!

Mikä sen parempaa kuin irtautuminen arjen kiireistä rennosti hotlaillen? Aika juhlistaa itsenäistä Suomea ladaten akkuja suosikkihotellikohteessasi!

 

Mikä olisikaan parempi aika pysähtyä rentoutumaan ja juhlistamaan itsenäistä Suomea kuin pitkän viikonlopun miniloma hotlaillen. Primehotelsin uniikit kohteet takaavat onnistuneen irtioton, etsit sitten rauhaa luonnon helmasta tai historiaa, kulttuuria ja kaupungin sykettä. Mikä ikinä onkaan tapasi rentoutua, autamme sinua lataamaan akkujasi.

Varatessasi kahden tai maksimissaan neljän yön majoituksen vieraanamme saat -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme. Prime Guest kanta-asiakkaillemme tarjoamme lasin kuohuvaa veloituksetta 3-7.12.2021 itsenäisyyspäivän juhlan kunniaksi. 

 

Staycation tarjouksemme on voimassa alla olevissa hotellikohteissamme:

Kylpylähotelli Spahotel Casino Savonlinnassa

Viihdekeskus ja luontokohde Hotel Sveitsi Hyvinkäällä

Merellinen luotokohde yhdistettynä kaupungin sykkeeseen Hotel Rantapuisto Helsingissä

Sympaattinen kulttuurikohde Hotel Oscar Varkaudessa

 

Varaa itsenäisyyspäivän Staycation irtiotto:

Varaukset etukoodilla PRIMETIME, valitse mieleisesi 2-4 yötä 3.12.-7.12.2021 väliselle ajalle ja järjestelmämme laskee sinulle -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme.

Kampanjaehdot:

Etuhinta voimassa 3.12.-7.12.2021, varattavissa 5.12.2021 asti.

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. 

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

  Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

 

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.