Kesän illallispaketit

Täydellinen kesäloman irtiotto herkutellen maukkaalla ruualla ja nukkuen hyvin. Tutustu alta hotellikohtaisiin kesäpakettietuihimme ja varaa ihana huoleton hotlailusi pian!

 

Tervetuloa nauttimaan huoleton kesäloma majoitus- ja illallispaketin kera.

 

Hotel Mestari – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Paketti sisältää majoituksen, à la carte -illallisen (valittavissa yksi alkuruoka, yksi pääruoka ja yksi jälkiruoka), buffetaamiainen ja WiFi:n, jotka sisältyvät huoneen hintaan.

 • Builder Twin ja Builder King huoneessa alk. 104e/hlö/2hh
 • Tutustu menuun ja ravintolan aukioloaikoihin: Maestro 51
 • Varaa pöytä

 

Hotel AX – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Paketti sisältää majoituksen, à la carte -illallisen (valittavissa yksi alkuruoka, yksi pääruoka ja yksi jälkiruoka), buffetaamiainen ja WiFi:n, jotka sisältyvät huoneen hintaan.

 

Hotel Katajanokka – EXPERIENCE DINING

Illasta ja rentoudu. Ravintola Linnankellari on yksinkertaisen ja herkullisen suomalais-skandilaisen keittiön ystäville ehdoton. Experience Dining -pakettimme sisältää kolmen ruokalajin illallisen kahdelle ja runsaan buffetaamiaisen kahdelle.

 

Hotel Sveitsi – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Illallispaketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, wifin, pääsyn uimalaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa ja kolmen ruokalajin vapaavalintaisen illallisen Karhunpesässä. Lapsille (alle 13v.) sisältyy vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lasten ruokalistalta. Kesällä 27.6.-7.8.2022 välisenä aikana pakettiin sisältyy Karhunpesän sijaan buffet menu TILA ravintolassa ma-la klo 17.00-20.00, su klo 16.00-19.00.

 

Hotel Rantapuisto – Furu-paketti – syö, juo ja nuku hyvin

Furu-paketti sisältää illallisen (vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu à la carte listalta), aamiaisen, majoituksen, pysäköinnin, wifin ja pääsyn saunaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa.

 • Prime Guest -huoneessa alk. 99e/hlö/2hh
 • Furun menusta löydät modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. À la nature – luonnollisesti.
 • Tutustu menuun ja ravintolan aukioloaikoihin: Ravintola Furu
 • Pyydämme ilmoittamaan toivomanne pöytävarausajan ”Erityistoiveet: +Muu pyyntö osiossa”.

 

Hotel Oscar – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Paketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, saunan, kuntosalin, myöhäisen uloskirjautumisen klo 14 ja kolmen ruokalajin menun (valinnan mukaan Menu Maalta, Menu Rannalta tai Menu Puutarhasta). Lapsille (alle 13v.) paketti sisältää yhden vapaavalintaisen pääruuan ja jälkiruuan lasten ruokalistalta.

 

Spahotel Casino – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Illallispaketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, pääsyn kylpylään ja kuntosalille, wifin sekä vapaavalintaisen kolmen ruokalajin menun EST1969 ravintolan à la carte listalta. Lapsille (alle 13v.) sisältyy vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lasten ruokalistalta.

 •  Prime Guest -huoneessa alk. 109,50e/hlö/2hh
 • Aikuiset ja lapset yli 12v. 25e (vapaavalintainen 3 ruokalajin menu), lapset 4-12v. 10e (vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lastenlistalta)
 • Tutustu menuun ja ravintolan aukioloaikoihin: Ravintola EST1969
 • Pyydämme ilmoittamaan toivomanne pöytävarausajan ”Erityistoiveet: +Muu pyyntö osiossa”.

 

Kampanjaehdot:
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.  Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Peruutus kuluitta saapumispäivänä klo 18 mennessä.