Ihastuttava ja ainutlaatuinen Nollamökki Hotel Rantapuistossa

Marimekon ja Nolla Companyn kanssa yhteistyönä toteutetussa Nolla-mökissä yövyt Rantapuiston upeassa miljöössä suomalaisen designin ympäröimänä.

Maailman ainut Marimekko Nolla on upea luontomatkailukokemus yhdistettynä ekologiseen ja vastuulliseen tapaan majoittua. Nolla toimii täysin uusiutuvalla energialla, ja sitä somistaa Marimekon tyylikkäät tekstiilit. Mökistä löydät kaksi erillistä vuodetta, kylpytakit sekä astiaston. Astuessasi ulos mökistäsi voit upottaa varpaasi rantahiekkaan ja kuunnella meren kohinaa.

Lisäksi saat käyttöösi merinäköalalla varustetun Prime Guest tason hotellihuoneen, saadaksesi kokea kokonaisvaltaisen hotellikokemuksen, mökkielämystä unohtamatta. Runsas buffetaamiainen ravintola Furussa sisältyy yöpymiseen Nollassa.

Huomioithan, että Nollassa ei ole toimivaa sähköä eikä lämmitystä, jonka takia käytössänne on myös hotellihuone. Nollaan ei valitettavasti voi ottaa lemmikkejä. Hotel Rantapuisto toivottaa kuitenkin lemmikit lämpimästi tervetulleeksi muihin huoneisiimme ennakkovarauksella hintaan 20€/yö.

Varauskäytäntö

Varauksen teet kätevästi Hotel Rantapuiston nettisivujen tai vastaanoton kautta. Nollamökki on varattavissa huhtikuusta (tarkka pvm saattaa muuttua sääolosuhteiden takia) – syyskuun loppuun saakka.