Rentouttava Staycation kevään auringossa

Varaa sinäkin miniloma ja pakene arkea hotlaillen!

Staycation tarkoittaa lähilomailua ja tutustumista lähiympäristöönsä ja sen nähtävyyksiin.  Vietä päivä turistina ja anna hotellielämyksen viedä sinut lomatunnelmiin kevään auringon jo lämmittäessä ihanasti. Staycation on turvallinen tapa irtautua arjen kiireistä ja pysähtyä nauttimaan hetkestä. Jotta ehtisit pääsemään lomatunnelmaan olemme tehneet kahden yön Staycation majoituspaketin, johon kuuluu yöpyminen Prime Guest/Classic – huoneluokassa, aamiainen, kuntosalinkäyttö ja Wi-Fi.

 

Valitse mieleisesi lomakohde ja hyödynnä kevään Staycation tarjous:

 

Viihdekeskus Hotel Sveitsi  Hyvinkää 199€ /2 yötä/2hh

Hotel Sveitsi on Suomen parhaaksi valittu lomakeskus ja elämyshotelli keskellä Hyvinkään Sveitsin kaunista luonnonpuistoa – vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Saman katon alta löydät kokonaisen viihdekeskuksen jossa vieraamme viihtyvät Biorexin elokuvateatterissa, SuperParkissa, kauneushoitolassa ja pelaten pakohuonepelejä. Ympäröivä luonnonpuisto tarjoaa aktiviteetteja lenkkeilystä fatbike -retkiin.

Varaa Hotel Sveitsi tästä

 

Sympaattinen Hotel Oscar Varkaus  149€/ 2 yötä / 2hh

Maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa on perinteikkään teollisuuskaupungin sydän, joka on maankuulu persoonallisesta ja yksilöllisestä vieraanvaraisuudestaan. Nauti Varkauden mehevimmät pihvit suoraan laavakivigrilliltä ja yövy rauhallisesti tilavissa huoneissamme auringon laskiessa tehtaan piippujen taa.

Varaa Hotel Oscar tästä.

 

Merenrannalla Hotel Rantapuisto Helsinki 149€ /2 yötä/ 2hh

Itä-Helsingin helmi, jossa suomalainen design ja ikkunoista avautuva merimaisema tekevät tästä hotellista ainutlaatuisen kohteen, jossa vierailija nauttii monipuolisista luontoaktiviteeteista Itämeren välittömässä läheisyydessä. Hotel Rantapuisto inspiroi, rentouttaa ja voimaannuttaa – keskellä kauneinta merellistä Helsinkiä, parasta suomalaista muotoilua ja hyväntuulisinta palvelua.

Varaa Hotel Rantapuisto tästä.

 

Senior Staycation:

Saa vielä -10% staycation paketista.

Olet oikeutettu seniorihintaan ollessasi yli 62v. Pyydämme ystävällisesti todistamaan ikäsi sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Varaukset hotellien omilta nettisivuilta etukoodilla Primesenior tai suoraan hotellin vastaanotosta.

 

Kampanjaehdot:

Voimassa to-ma 25.2-3.5.2021.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.