Prime Guest jäsenille SATA HUONETTA 100 EUROLLA

prime guest 100 huonetta

Nyt hotlailemaan satasella! Jos toiveissasi on korkeampi huoneluokka, huoneluokan korotus Superior-huoneeseen vain 5 €.

Tarjoamme Prime Guest -jäsenillemme nyt erikoistarjouksena sata huonetta 100 eurolla! Olipa toiveissa shoppailua kaupungin sykkeessä, aktiiviteetteja luonnon helmassa, rentouttava kylpyläloma tai rentoutumista hyvästä ruoasta nautiskellen, Primehotelsin uniikeista hotelleista löydät varmasti mieleisesi hotlailukohteen.

100 HUONETTA SATASELLA -tarjous voimassa kaikissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Hotel Katajanokalla lisäetuna 15% alennus kaikille varauksen tehneille Ravintola Linnankellariin. Alennuskupongin saa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Liity PRIME GUEST -jäseneksi – saat edut käyttöösi heti

Voit liittyä Prime Guest -jäseneksi helposti nettisivuillamme, ja saat edut käyttöösi heti. Rekisteröitymisen jälkeen löydät mobiiliapplikaation sivuvalikosta kampanjakoodin, jolla saat lunastettua 100 € kampanjahinnan kaikissa Primehotelsin hotelleissa.

Voimassa olevan hotellitarjouksen lisäksi kerrytät jokaisesta yövytystä yöstä leimoja, joilla voit lunastaa huoneen 50 % alennuksella päivän hinnasta. Saat myös aina jopa 10 % alennuksen päivän parhaasta huonehinnasta. Katso kaikki edut ja liity nyt >> 

Kampanjaehdot:
  • Varauksen voi tehdä nettisivujemme kautta tai puhelimitse tai sähköpostitse hotellin vastaanoton kautta. Huomioithan, että voit varata Superior-huoneen etuhintaan 5 euron lisähintaan. Huoneluokan korotus on mahdollista varata hotellin nettisivujen kautta, pois lukien Hotel Katajanokka, johon Superior-huonevaraukset tulee tehdä hotellin vastaanoton kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Tarjoushinta edellyttää Prime Guest -jäsenyyttä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Etuhintaisen huoneen varaus kerryttää normaalisti Prime Guest -etuja.
  • Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.
  • Primehotelsin kampanjahinnat sisältävät majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.
  • Kampanja- ja majoitusaika: 31.12.2020 saakka
  • Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
  • Peruutuskäytäntö: Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

 

Prime Care – Turvallisin mielin hotellissa

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta kaikissa Primehotelsin hotelli- ja ravintolatiloissa.

Lue lisää Prime Care -ohjelmasta >>