Primehotels x HESY ry

Eläinten ystävien erikoisetu – hyödynnä -10% etusi nyt!

Primehotelsin kohteissa viihtyvät niin eläinten ystävät kuin tassulomailijat!

Eläinten ystävien erikoisetuna saat nyt hotelliyöpymisestäsi -10% päivän huonehinnasta Primehotelsin hotelleissa etukoodilla HESY23. Hotel Katajanokan varaukset koodilla A1726. Majoitukseen sisältyy runsas ja herkullinen aamiainen.

Meillä viihtyvät myös lemmikkilomailijat ja pidämme huolta myös tassuvieraidemme viihtyvyydestä ja tassulomailijoita odottaakin tullessa pieni tervetuliaisyllätys! Lisäksi Prime Guest -kanta-asiakkaana saat myös kokoontaitettavan Pet Guest -matkakupin, joka kulkee kätevästi reissuilla mukana lemmikin kanssa.

Tule nauttimaan hotlailusta ihastuttaviin uniikkeihin hotellikohteisiin! 

Kampanjatiedot

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinnat ovat varattavissa 31.12.2023 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Primehotelsin tarjoushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Peruutus- ja vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi. Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.


Tee hyvää ja tue HESY ry:n toimintaa

Primehotels kannustaa tukemaan eläinsuojeluyhdistystoimintaa ja yhteistyökumppanimme HESY ry työskentelee kodittomien eläinten auttamiseksi. HESYn päätoiminta-alue on kodittomien eläinten auttaminen. HESY auttaa vuosittain noin 500 lemmikkiä uuden, paremman elämän alkuun ja rakastavaan loppuelämän kotiin. Eläimet saavat majailla HESYn hellässä huomassa siihen saakka, että ne löytävät juuri niille sopivan kodin – täyshoidolla ei ole määräaikaa eikä hintakattoa. Eläimiä lopetetaan ainoastaan eläinsuojelullisista syistä, ja kodin puute ei millään muotoa sellainen ole.

Kodittomien eläinten auttamisesta koituu HESYlle vuosittain menoja noin miljoona euroa. Tasainen kuluerä on eläinten jokapäiväinen hoito: päivittäin kuluu parisataa purkkia eläinten ruokaa ja viikoittain säkkikaupalla kissanhiekkaa, heinää ja jyrsijöiden kuivikkeita. Ruokinnassa otetaan huomioon eläimen ikä ja terveydentila, ja eläimiä hoitavat koulutetut eläintenhoitajat. Tämän lisäksi eläimet rokotetaan, loishäädetään, kastroidaan tai steriloidaan ja tunnistusmerkitään. Lisäksi koituu mittava summa eläinlääkärikuluja, sillä kaikki hoidettavissa olevat vaivat, hammaskivestä kaihileikkauksiin, hoidetaan – ja mieron tiellä tallustaneilla kulkureilla vaivoja valitettavasti löytyy.

HESY toimii pääosin lahjoitusvarojen varassa. Esimerkiksi vuonna 2021 yhdistys sai yhteiskunnalta tukea toimintaansa noin 35 000 euroa, joten leijonanosa tarvittavista varoista on kerättävä itse jäsenmaksuin, lahjoituksin, lipaskeräyksin, kannatustuotteita myymällä sekä järjestämällä tapahtumia.

 

Tue HESY ry:n toimintaa tekemällä lahjoitus:

  • MobilePay 53287
  • Lahjoita 10€ tekstaamalla 10 HESY numeroon 16588
  • Lahjoita verkossa: hesy.fi/lahjoita

 

Tutustu ja lue lisää HESY ry:n toiminnasta heidän verkkosivuiltaan:

Hesy ry»