Rentoudu hotlaillen jopa -20 % alennuksella!

Varaa syyskuussa hotlailusi etuhintaan Prime Guest -jäsenenämme! Etkö ole vielä jäsen? Liittyminen on ilmaista ja edut astuvat voimaan heti!

Hotlaile rennosti kaupungin sykkeessä tai rentoudu luonnon rauhassa. Primehotelsin kohteista löydät varmasti mieleisesi lomakohteen. Testaa vaikka, miltä hotlailu maistuu taidehotelli Hotel AX:n inspiroimana Jätkäsaaressa tai Hyvinkään Hotel Sveitsissä luonnonpuiston ympäröimänä.

Valitse lempikohteesi ja varaa seuraava hotlailusi:

Tutustu hotelleihimme

 

Etkö ole vielä kanta-asiakkaamme?

Ei hätää sillä Prime Guest kanta-asiakkuutemme on täysin ilmainen ja saat edut käyttöösi heti! Liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

 

Varaa Prime Guest hotlailusi Primehotelsilla:

Varaa syyskuun aikana etuhintainen huoneesi verkkosivuiltamme etukoodilla PG tai suoraan hotellin vastaanotosta. Poikkeuksena varaukset Hotel Katajanokalle tästä. Kampanjahinnallamme voit tehdä majoitusvarauksen 01.09.2022-30.04.2023 väliselle ajalle.

 

Kampanjaehdot:

Varausaika 01.09.–30.09.2022
Matkustusaika 01.09.2022–30.4.2023

Tarjous on voimassa Primehotelsin hotelleissa. Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.