Road Trip – viiden yön ultimaattinen irtiotto kahdelle!

Hyppää elämäsi Road Tripille ja lähilomaile turvallisesti Suomessa!

 

Kesälomareissu mielessä, mutta minne mennä? Suomen kesä ja luonto tarjoavat toinen toistaan upeampia lomakohteita. Valitse suosikkisi Primehotelsin viidestä uniikista hotellista ja kokoa unelmiesi loma. Olipa haaveissasi rantaloma, kaupunkiloma, hemmotteluhoidot tai aktiviteettien täyteinen luontoloma meillä Primehotelsilla kaikki on mahdollista!

 

Road Trip lahjakorttiimme kuuluu viisi yötä kahdelle Prime Guest huoneessa, jotka voit käyttää haluamallasi tavalla kaikissa viidessä hotellissamme tai yöpyen pidempään lempikohteissasi. Jokaisen road trip aamusi starttaat lahjakorttiin sisältyvällä herkullisella hotelliaamiaisella. L

 

Road Tripin voit suunnitella vaikka alla olevalla matkasuunnitelmalla tai voit kasata itse unelmiesi loman ja yöpyä haluamissasi kohteissa: 

Ensimmäinen yö merellisessä Hotel Rantapuistossa Helsingissä

Nauti suomalaisesta designista ja hotellin ikkunoista avautuvasta merimaisemasta. Itämeren välitön läheisyys mahdollistaa paljon monipuolisia luontoaktiviteetteja. Hotel Rantapuisto inspiroi, rentouttaa ja voimaannuttaa keskellä kauneinta merellistä Helsinkiä, parasta suomalaista muotoilua ja hyväntuulisinta palvelua. Ravintola Furu merenrantaterasseineen kruunaa päiväsi. Lisää tekemistä Hotel Rantapuiston lähialueella Vuosaareesa löydät tästä. Tutustu myös Ravintola Furun tarjontaan tästä.

 

Toinen yö historiallisessa vankilamiljöössä Hotel Katajanokalla Helsingissä

Vietä seuraava yösi kivenheiton päässä Helsingin keskustasta, tutustuen moderniin Lifestyle hotelliimme ja Helsingin keskustan tarjoamiin aktiviteetteihin. Tiilimuurien suojassa koet ainutlaatuisen tunnelman, pääset vierailemaan esimerkiksi alkuperäisessä eristyssellissä ja nukut rauhallisesti tyylikkyyttä huokuvissa hotellihuoneissa. Ravintola Linnakellari kutsuu nauttimaan keittiömestarimme loihtimia herkkuja ja aurinkoisena päivänä vieraamme viihtyvät elämää sykkivällä terassillamme linnan muurien ympäröimänä. Katajanokalla riittää tekemistä tutustu nähtävyyksiin ja lähialueen aktiviteetteihin tästä.

 

Kolmas yö tunnin ajomatkan päässä Helsingistä Hotel Sveitsissä Hyvinkäällä

Hotel Sveitsi on Suomen parhaaksi valittu lomakeskus ja elämyshotelli keskellä Hyvinkään Sveitsin kaunista luonnonpuistoa. Saman katon alta löydät kokonaisen viihdekeskuksen jossa vieraamme viihtyvät Biorexin elokuvateatterissa, SuperParkissa, kauneushoitolassa ja pelaten pakohuonepelejä. Ympäröivä luonnonpuisto tarjoaa aktiviteetteja hiihdosta fatbike-retkiin. Herkuttele päivän päätteeksi Ravintola Karhunpesässä. Hyvinkään alueen aktiviteetteja löydät myös täältä.

 

Neljäs yö Pohjois-Savossa Hotel Oscarissa Varkaudessa

Nauti maailman sydämellisimmästä palvelusta Varkauden keskustassa perinteikkäässä teollisuuskaupungissa. Ohjelmaan on hyvä ainakin lisätä Varkauden mehevimmät pihvit suoraan Oscar’s Bar & Dinnerin laakakivigrilliltä ja yövy rauhallisesti tilavissa huoneissa auringon laskiessa tehtaan piippujen taa. Varkauden aktiviteetteihin voi tutustua tästä.

 

Viides yö rentoutuen kylpylähotellissa Spahotel Casinossa Savonlinnassa

 

Vietä viimeinen Road Trip yösi virkistäen mieltä ja kehoa hyvinvointihotellissamme Savonlinnan keskustassa, Saimaan ainutlaatuisen järviluonnon ypäröimänä, onnellisten ihmisten saarella. Täällä ihailet järvimaisemaa omalta parvekkeeltasi ja saatatpa nähdä vilauksen saimaannorpastakin. Kylpylähotellimme tarjoaa vierailleen pulikointimahdollisuuden omassa kylpylässä ja rentoutumista saunan lämmössä. Ravintoloissamme herkuttelevat niin pienet kuin suuretkin vieraamme. Kesäpäivänä voit nauttia Saimaan kevyistä tuulista ja kesän mauista aurinkoisella terassillamme. Savonlinnaan voit tutustua lisää tästä.