Seniorilomat nyt etuhintaan!

Aina on hyvä aika irtiotolle ja yhteisille seikkailuille! Kylpyläloma vai aktiiviloma? Sinä päätät, Primehotelsin kohteista löydät varmasti suosikkisi.

 

Yhteiset muistot ystävien, perheen tai lastenlasten kesken ovat korvaamattomia! Hotlailu on hauska tapa rentoutua ja viettää aikaa yhdessä luoden uusia muistoja.

Seniorit hotlailevat nyt seniorihintaan Hotel Katajanokalla -20% ja muissa kohteissamme -25% etuhintaan. Primehotelsin uniikeista hotelleista löydät varmasti mieleisesi kohteen niin rentouttavalle kylpylälomalle, shoppailulomalle kaupunkiin kuin aktiivilomallekin!

Seniorihinta on voimassa 62-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.

 

Valitse lempikohteesi ja varaa seuraava hotlailusi:

Tutustu hotelleihimme

 

Varaa Seniorihintainen huoneesi Primehotelsilla:

Varaa etuhintainen huoneesi verkkosivuiltamme etukoodilla Senior tai suoraan hotellin vastaanotosta. Varaukset Hotel Katajanokalle kampanjakoodilla S9R. Kampanjahinnallamme voit tehdä majoitusvarauksen 01.10.2022-30.04.2023 väliselle ajalle. Seniorihintaisiin varauksiin sisältyy aamiainen kaikissa hotelleissamme.

 

Kampanjaehdot:

Varausaika 01.10.–31.01.2023
Matkustusaika 01.10.2022–30.04.2023

Tarjous on voimassa Primehotelsin hotelleissa. Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita on saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.