Show&Dinner – Hotel AX

Inspiroidu taiteen äärellä, nauti showsta ja herkuttele AX Restaurantin kolmen ruokalajin illallisella! Hyvät yöunet ja elämyksellinen ilta odottavat!

Palkitse itseäsi irtautumalla arjesta AX:n Show&Dinner -paketilla. Pakettiin kuuluu yöpyminen valitussa huoneluokassa, liput valitsemaasi esitykseen, aamiainen sekä yllätyksellinen kolmen ruokalajin illallinen, josta saat valita kasvis- tai lihavaihtoehdon. (Juomat eivät kuulu hintaan.) AX Restaurantin ammattitaitoiset artesaanikokit takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen.

 

AX Presents Burlesque! Vol. 2 | la 11.2. klo 20.00
The Ravishing Shangri-La Rubies ystävineen tuo lavalle huikean kattauksen klassista kabareeta, jazzia ja burleskia. Lisätietoja tästä.
Show&Dinner majoituspaketti alk. 188€ yhdeltä / alk. 266€ kahdelta

 

AXellent Fun Stand Up in English! | la 25.2. klo 20.00
AX club/ Axellent fun stand up in English! Hosting by Jamie Macdonald with guest Ray Zambino, Harri Soinila and Tommi Tuominen.
Lisätietoja tästä.
Show&Dinner majoituspaketti alk. 182€ yhdeltä / alk. 254€ kahdelta

 

Los Fabulosos | la 15.4. klo 20.00
Liput pian myynnissä!

 

Eija Ahvo | la 29.4. klo 20.00
Liput pian myynnissä!

VARAA SHOW&DINNER MAJOITUSPAKETTI:
Hotellin vastaanotosta, joko soittamalla +358 29 3200 480 (3,02 snt/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse reception@hotelax.fi

Pelkkä Show tai Show&Dinner ostettavissa www.tiketti.fi

 

Kampanjaehdot:
Varattavissa suoraan hotellista. Tarkistathan ajankohtaiset esitysajat AX:n tapahtumasivuilta tästä.
Huoneita saatavilla rajoitetusti. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin / alennuksiin. Saavuthan paikalle klo. 18.00.
Illallinen nautitaan ennen illan showta klo. 18.00-20.00. Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse restaurant@hotelax.fi

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:
Varauksen voi muuttaa/perua kuluitta 2 vrk ennen saapumispäivää. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, voimme veloittaa varauksen kokonaisuudessaan.