Syö, nuku ja nauti – Hotel Rantapuisto & Hotel Sveitsi

Tule nauttimaan Furun moderneista klassikoista Hotel Rantapuistoon tai Karhunpesän herkuista Hotel Sveitsiin

 

Hotel Rantapuisto

Hotel Rantapuiston Furu-paketti sisältää aamiaisen ja vapaavalintaisen kolmen ruokalajin illallisen Hotel Rantapuiston Furu ravintolassa. Lisäksi wifi, pysäköinti, sauna sekä kuntosalin käyttö sisältyy hintaan.

Huomioithan poikkeukselliset aukioloajat.

Furun menusta löydät modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. À la nature – luonnollisesti.

Tutustu menuun

Pyydämme ilmoittamaan toivomanne pöytävarausajan ”Erityistoiveet: + Muu pyyntö osiossa”.

 

Hotel Sveitsi

Nauti hotlailusta ja raflailusta Hotel Sveitsissä! Täydelliseen irtiottoon kuuluu kiireetöntä yhdessäoloa, ulkoilua, uimista, herkullinen illallinen sekä hyvin nukutun yön jälkeen herkullinen hotelliaamiainen.

Illallispakettimme sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, wifin, pääsyn uimalaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa sekä kolmen ruokalajin vapaavalintaisen illallisen Karhunpesässä.

Lapsille (alle 13v.) sisältyy vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lasten ruokalistalta.

Tutustu menuun

Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon TableOnlinen kautta

tai suoraan ravintolaan soittamalla 040 1638621, sillä etenkin viikonloppuna ravintolamme on ollut hyvin täyteen varattu.

Illallispaketti on saatavilla tiistaista lauantaihin.

 

Kampanjaehdot:
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinnat ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 31.12.2022 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi perua kuluitta viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen, tai asiakas ei saavu paikalle, on hotellilla oikeus veloittaa varauksen kokonaishinta.