Syyslomalla lapset yöpyvät veloituksetta

Hotlailu on syyslomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa.

Syysloma ja hotlailu kuuluvat yhteen! Olipa toiveissa shoppailuloma kaupungissa, menoa ja meininkiä pursuava aktiiviloma, rentouttava kylpyläloma tai luonnon syleilyssä vietetty rentoutusloma, Primehotelsin uniikeista hotelleista löydät varmasti mieleisesi syyslomakohteen. Syyslomalla alle 17-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta samassa huoneessa huoltajan kanssa.

Tarjous voimassa kaikissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Varaa huoneet suoraan hotellin omilta nettisivuilta. Alle 17-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta samassa huoneessa huoltajan kanssa yöpyessä. Lisävuode saatavuuden mukaan, lisävuodevaraukset suoraan hotelliin puhelimitse. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Majoitusaika: 9.10.–2.11.2020

Kampanjaehdot: 2 aikuista + max. 2 lasta tai 1 aikuinen + max. 3 lasta, lisälapset 15 EUR/lapsi/vrk, lisäaikuiset 30 EUR/hlö/vrk

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Primehotelsin kampanjahinnat sisältävät majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö:
Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.

 

Prime Care – Turvallisin mielin hotellissa

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta kaikissa Primehotelsin hotelli- ja ravintolatiloissa.