Syysloma on parasta Prime Timea – yövy 2 yötä, saat -20 % !

Mikä sen parempaa kuin syysloma ja irtautuminen arjesta?  Syysloma on parasta Prime Timea matkustit sitten yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Me Primehotelsilla olemme mestareita irtiotossa!

 

Syysloma ja irtiotto kuuluvat yhteen! Varaa syysloman irtiottosi nyt etuhintaan, kun yövyt 2 yötä, saat -20 %. Uniikeista kohteistamme löydät varmasti mieleisesi, halusit sitten rentoutua kylpyläloman merkeissä tai seikkailla luonnon helmassa seikkailupuistossa!  Ihanat aktiviteetit, hyvät yöunet sekä maittava ruoka odottavat! Kutsummekin sinut kanssamme viettämään priimointa syyslomaa!

Varatessasi kahden yön majoituksen vieraanamme, saat -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnasta. Syysloma tarjouksemme on voimassa alla olevissa hotellikohteissamme:

 

 

Varaa syysloman irtiotto:

Varausaika 13.9.2022-28.10.2022 välillä. Syksyn majoitusta varten et tarvitse erillistä varauskoodia, valitse mieleisesi 2 yötä 14.10.-30.10.2022 ja järjestelmämme laskee sinulle -20% alennuksen päivän huonehinnastamme automaattisesti.

Majoitusaika:

Majoitusaika 14.10.-30.10.2022 välillä.

Kampanjaehdot:

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. 

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.