Staycation 4 tavalla – talvilomat -20%

Talvilomat lähestyvät! Varaa talven ihanin staycation
nyt -20 % edullisemmin.

Talvilomat lähestyvät ja nyt on aika varata talven ihanin staycation! Tahdomme tehdä lomastasi ikimuistoisen ja uskomme uniikkien kohteidemme, hotellin mukavien sänkyjen ja ravintoloiden herkullisen ruuan tekevän lomastasi juuri sellaisen! Nyt pääset hotlailemaan talven lomat -20 % alennuksella. Älä suotta odottele, vaan pakkaa talvilomafiilis matkaan ja saavu meille hemmoteltavaksi!

Varaa yksi, kaksi tai vaikka viisi yötä himoitsemaasi hotelliin -20% edullisemmin alla olevien painikkeiden kautta tai valitse itsellesi sopivin neljästä tavasta viettää talvinen staycation! Myös suositut pakettimme varattavissa -20% alennuksella talvilomakampanjamme ajan 8.1.-9.3.2024.

STAYCATION 4 TAVALLA

STAY 4 LOVE – HOTEL MESTARI

Nauti laatuajasta puolisosi kanssa ja varaa talvilomalle Lovecation! Saapuessanne hotelliin pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa. Lovecation -pakettiin sisältyy majoitus 2 hh huoneessa valitsemassanne huoneluokassa herkullisella aamiaisilla, saavuttaessa pullon kuohuviiniä huoneessa (shamppanja +50 €) ja myöhäisen huoneen luovutuksen (late check-out klo 14) saatavuuden mukaan.

Varaa Lovecation Hotel Mestariin »

STAY 4 DINNER – HOTEL RANTAPUISTO

Tule nauttimaan herkullista illallista tunnelmalliseen ravintola Furuun ja nuku hyvin Hotel Rantapuiston pehmeissä lakanoissa rentouttavassa, merellisessä miljöössä. Furun menusta löydät modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. Furun illallispaketti sisältää majoituksen sekä aamiaisen lisäksi vapaavalintaisen kolmen ruokalajin illallisen Furu ravintolassamme. Lisäksi wifi, pysäköinti sekä kuntosalin ja saunan käyttö sisältyvät hintaan. 

Varaa Furun illallispaketti Hotel Rantapuistoon »

STAY 4 CITY SWIM  – HOTEL KATAJANOKKA

Yövy Hotel Katajanokalla ja koe  erityinen ja virkistä uintikokemus Allas Sea Poolilla. Altaalla voit uida 27-asteisessa altaassa tai merivesialtaassa, jossa vesi on aina meren lämpöistä. Allas Sea Poolilla on yhteensä viisi saunaa, joiden uniikki sijainti veden äärellä ja merinäköalat ovat kokemisen arvoiset! Uinti- ja saunareissun jälkeen mikä onkaan parempaa kuin palata hotellille, kohottaa kuohuviinimaljat yhdessä, nauttia ravintola Linnankellarin herkuista ja ennen kaikkea yhteisestä ajasta. Varaa siis ”Jokainen ilta on treffi-ilta” paketti, johon kuuluu pääsy Allas Sea Poolille saunomaan ja uimaan 2h, kuohuviinilasilliset vastaanotossa,10 € ravintolavoucher (1x/per yö, ravintolavoucher käytettävissä ravintolassamme ruokaan sekä alkoholittomiin juomiin), aamiainen, myöhäinen uloskirjautuminen 14:00 asti, pääsy kuntosalille, Chromecast sekä Wifi.

Varaa ”Jokainen ilta on treffi-ilta”-paketti »

STAY 4 ACTIVITIES – HOTEL SVEITSI

Hotel Sveitsissä, elämysten valtakunnassa tekemistä riittää ja täällä onkin helppo viettää juuri sellaista lomaa kuin itse haluatte – olipa toiveissa sitten energinen sporttiloma tai hemmottelua, lepoa ja laatuaikaa. Sveitsin kanssa saman katon alta tai ihan läheltä löydät Sveitsin uimalan, Forever Sveitsi kuntosalin, Ravintola Karhunpesän, Ravintola Vino&Pinon, SuperPark Sveitsin, Sveitsi Rentin, Sveitsin hiihtokeskuksen, WayOut Sveitsin, BioRex Sveitsin sekä Kauneuskeskus Salon-Ki:n. Uimalan ja kuntosalin käyttö sisältyy aina majoituksen hintaan niiden aukioloaikojen puitteissa. Yksi yö Hotel Sveitsissä ei riitä mihinkään – varaa siis kaksi yötä ja saat ne -20 % alennuksella.

Tutustu Hotel Sveitsin tarjontaan ja tee varaus  »

Tarjoushinnat voimassa 8.1.-9.3.2024.
Tarjoushintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.
Majoitusaika tarjoushinnoin 18.2.-10.3.2024.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varaukset päivän joustavalla hinnalla: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.