Täydellinen irtiotto Juhannuksena – yövy kaksi yötä – 20% alennuksella

Mikä sen parempaa kuin keskikesän juhla ja kunnon irtautuminen arjesta? Juhannus on parasta Prime Timea ja me Primehotelsilla olemme mestareita irtiotossa!

 

Juhannus ja kesäinen irtiotto kuuluvat yhteen! Anna itsellesi aikaa ladata akkuja kohdataksesi taas arjen tuomat haasteet voittajana. Uniikeista kohteistamme löydät varmasti mieleisesi, halusit sitten rentoutua kylpyläloman merkeissä, uida meressä tai seikkailla luonnon helmassa seikkailupuistossa! Ihanat aktiviteetit, hyvät yöunet sekä maittava ruoka odottavat! Kutsummekin sinut kanssamme viettämään mahtavaa juhannusta!

 

Varatessasi kahden yön majoituksen vieraanamme saat -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme. Juhannustarjouksemme on voimassa alla olevissa hotellikohteissamme:
  • Taidehotelli Hotel AX Jätkäsaaressa Helsingissä
  • Viihdekeskus ja luontokohde Hotel Sveitsi Hyvinkäällä
  • Merellinen luotokohde yhdistettynä kaupungin sykkeeseen Hotel Rantapuisto Helsingissä
  • Rouhea ja tyylikäs lifestyle-hotelli Hotel Mestari Kampissa Helsingissä

 

Varaa juhannuksen irtiotto:

Juhannuksen irtiottoon et tarvitse erillistä varauskoodia, valitse mieleisesi 2 yötä 23.-28.06.2022 ja järjestelmämme laskee sinulle -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme automaattisesti.

Kampanjaehdot:

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. 

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

  Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.