Täydellinen irtiotto syyslomalla – yövy kolme yötä – 20% alennuksella

Mikä sen parempaa kuin syysloma ja irtautuminen arjesta?  Syysloma on parasta Prime Timea ja me Primehotelsilla olemme mestareita irtiotossa!

Syysloma ja irtiotto kuuluvat yhteen! Anna itsellesi aikaa ladata akkuja kohdataksesi taas arjen tuomat haasteet voittajana. Uniikeista kohteistamme löydät varmasti mieleisesi, halusit sitten rentoutua kylpyläloman merkeissä tai seikkailla luonnon helmassa seikkailupuistossa!  Ihanat aktiviteetit, hyvät yöunet sekä maittava ruoka odottavat! Kutsummekin sinut kanssamme viettämään priimointa syyslomaa!

Varatessasi kolmen yön majoituksen vieraanamme saat -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme. Syysloma tarjouksemme on voimassa alla olevissa hotellikohteissamme:

 

Varaa syysloman irtiotto:

Syysloman irtiottoon et tarvitse erillistä varauskoodia, valitse mieleisesi 3 yötä 8.10.-31.10.2021 ja järjestelmämme laskee sinulle -20% alennuksen päivän joustavasta huonehinnastamme automaattisesti.

Kampanjaehdot:

Etuhinta voimassa 8.10.-31.10.2021, varattavissa 28.10.2021 asti.

Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. 

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö: Varauksen voi perua kuluitta varausta edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, veloitamme ensimmäisen yön hinnan kokonaisuudessaan.

  Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.