Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, 55€ / 2hh

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.

Kesällä perheet hotlailevat yhdessä, teini-ikäisen nuorison omaa rauhaa unohtamatta. Alle 19-vuotiaat nuoret majoittuvat edullisesti omassa huoneessaan huoltajan huoneen läheisyydessä.

Huone on jaettu 2 hh, johon on mahdollista majoittaa 1-2 nuorta, sisältää aamiaisen. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjous voimassa kaikissa Primehotelsin hotelleissa.

Varaa aikuisten majoitus suoraan hotellin omilta nettisivuilta tai vastaanotosta. Nuorisohuone varataan aina suoraan vastaanotosta. Vaatii olemassaolevan varauksen perheen aikuisille.

Varaus- ja majoitusaika: 16.8.2020 saakka
Nuorisohuoneen hinta: 55€ / 2 hh / 1-2 hlö

Tarjous voimassa kaikissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Kesähinnat ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 16.8.2020 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Primehotelsin kesähinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin.

Vakuuskäytäntö:

Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö:
Huonevaraukseen voi tehdä muutoksia tai perua tarvittaessa saapumispäivään klo 18 mennessä.