Grand Hansa Hotel Helsinki

Helsingin ydinkeskustaan avautuva modernin hienostunut Grand Hansa Hotel Helsinki on Suomen ensimmäinen Hyatt-brändin luksushotelli ja osa uniikkien The Unbound Collection by Hyatt -hotellien portfoliota. Grand Hansa tarjoaa luksuskategorian palveluita ja elämyksiä upeissa historiallisissa puitteissa.

Grand Hansan uniikit, arkkitehtuuriltaan loisteliaat tilat koostuvat kuudestatoista korkeatasoisesta kokous- ja tapahtumatilasta. Hotellikiinteistön klassisen loistokkuuden ja modernit tilaratkaisut yhdistävä miljöö luo vetovoimaa maailmanluokan tilaisuuksiin. Rakennamme yksilöidyn tilaisuuden juuri sinun tarpeisiisi, olipa kyseessä kokous, juhla, konferenssi tai ennennäkemätön punaisen maton gaala.

Grand Hansan 219 huonetta ja viisi sviittiä tarjoavat uudenlaisen kokemuksellisemman huonevalikoiman sekä ylellisyyttä nykyaikaisen viimeistelyn ja huippuluokan mukavuuksien kautta.

Avaamme vuonna 2023.

 

Grand Hansa Hotel Helsinkiä luotsaa ansioitunut Esko Rebstock

 

Grand Hansa Hotel Helsingin matka Helsingin hotellikentän valtiaaksi starttaa timantinkovan hotellinjohtajan luotsaamana. Eskolla on laaja ja ansioitunut kokemus erilaisten hotellien johtotehtävistä Suomessa ja kansainvälisesti niin majoitus- kuin F&B puolella.

”It fills me with great pride and joy to join our Grand Hansa project and Primehotels. Together with the team we are going to shake, shape and re-write the story of Finnish luxury hospitality. Let’s be Grand!”, Esko iloitsee.

Eskon mottona toimii ”Walk the talk and talk the walk.”

 

 

 

Kaikkiin ryhmävarauksiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Primehotels myyntipalvelu

sales@primehotels.fi
tel. 0293 200 200

Lähetä tarjouspyyntö »

 

Anna lahjaksi unohtumaton elämys Grand Hansassa

Hemmottele ystävääsi, tiimiläistäsi, asiakastasi tai läheistäsi ja tarjoa elämys Avoimella lahjakortilla valitsemallasi summalla kaikkiin Primehotelsin uniikkeihin hotellikohteisiin ja Grand Hansaan vuonna 2023.

Lahjakorttikauppa »