Hotel Sveitsi on valittu jälleen Suomen parhaaksi matkailukeskukseksi!

Hotel Sveitsi palkittu Suomen parhaana matkailukeskuksena jo kolmatta kertaa, World Travel Awards -kilpailun Finland´s Leading Resort -sarjassa.

 

 

Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja perheille ja luonnonystäville, aktiiviliikkujille sekä ainutlaatuisia elämyksiä etsiville kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Tyylikkäiden tilojen suurista ikkunoista avautuva maisema luo taianomaisen tunnelman myös häille ja perhejuhlille. Hotel Sveitsi palkittiin parhaana matkailukeskuksena myös vuonna 2019 ja 2020 joten World Travel Awardsin Finland’s Leading Resort tunnustus on hotellille siis jo kolmas sarjassaan. 

 

”Olen erittäin otettu saamastamme tunnustuksesta ja ylpeä tiimistä tämän takana. Tunnustus on osoitus siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan vieraillemme jälleen unohtumattomia kokemuksia ja konkreettinen todiste upeasta palveluasenteesta koko elämyskeskuksessa.”, hotellinjohtaja Vesa Kokkonen riemuitsee. ”Palkinto kuuluu koko Sveitsin keskuksen tiimille, joka mahdollistaa vieraillemme elämyksiä ja onnistuneen vierailun jättäen halun palata Sveitsiin kerta toisensa jälkeen.”, Kokkonen toteaa.

 

Hotellin kanssa saman katon alta löytyvät monipuoliset Sveitsin viihdekeskuksen palvelut kuten elokuvateatteri, sisäaktiviteettipuisto, kuntokeskus, kauneushoitola, pakopelihuoneet ja yhdyskäytävää pitkin pääsee helposti myös vierailemaan Hyvinkään uimalassa. Hotel Sveitsiä ympäröi Sveitsin luonnonpuisto monipuolisine ulkoilureitteineen, jossa on mahdollista lenkkeillä, hiihtää tai napata fat bike alle ja nauttia monipuolisista reiteistä maastopyörän selästä käsin. Hurjapäisimmät kiipeilevät seikkailupuiston köysiradoilla ja nauttivat vauhdin huumasta jääkautisen suppakuopan yli rakennetulla vaijeriliukuradalla.

 

Hotel Sveitsin ravintolamaailma uudistui keväällä 2022 Ristorante Vino&Pinon avatessa ovensa italialaisten makunautintojen ystäville. Lähialueiden asukkaat ja viihdekeskuksen vieraat hurmannut Karhunpesä Restaurant & Bar puolestaan on rennon viihtyisä ja tunnelmallinen seurusteluravintola, johon tullaan nauttimaan ja viihtymään hyvän ruoan ja juoman parissa kauempaakin – omassa rauhassa, yhdessä tai koko pesueen voimin. Tämän lisäksi Hotel Sveitsin tilausravintolatoiminta, aulan lobby bar ja kesäterassi Piha palvelevat matkailukeskuksessa vierailevia ja tilaisuuksien järjestäjiä.

 

Hotel Sveitsi mahdollistaa kaikki elämäsi tilaisuudet. Hotelli tarjoaa tunnelmallisen kokonaisuuden henkilökohtaisiin juhlahetkiin, häistä ja perhejuhlista saunailtoihin sekä viikonlopun romanttisiin irtiottoihin. Lisäksi Hotel Sveitsissä on loistavat puitteet yritystilaisuuksien järjestämiseen laidasta laitaan, olipa kyseessä luovista kokoustiloista innovatiivisuutensa ammentavat strategiapäivät, työhyvinvointipäivät, kokoukset ja tilaisuudet elämyksellisesti, aktiviteettien ja hauskan energian kera. Punaisen maton Red Carpet -gaalastaan tunnettu Hotel Sveitsi toimii loistavasti myös tyylikkäissä gaala- ja konferenssitilaisuuksissa jopa 500 henkilön tapahtumille. Sveitsiin on helppo tulla – matkaa Helsingistä on vain 45 min ja alueella on laaja ilmainen parkkialue.

 

Hotel Sveitsi on osa Primehotels Oy:tä ja tärkeä osa yrityksen uniikkien hotellien perhettä ja koko yrityksen voimakasta kasvua. Primehotelsilla on seitsemän hotellikohdetta Suomessa ja useita uusia kehityskohteita, joista seuraavaksi ovensa avaa luksushotelli Hotel Grand Hansa Helsingin ydinkeskustassa 2023. ”Kolmas kerta toden sanoo, eikä ole sattumaa, että nimenomaan Hotel Sveitsi palkitaan toistuvasti Suomen parhaan lomakeskuksen sarjassa.”, Primehotelsin toimitusjohtaja Petri Isomäki kertoo. ”Palkinto on selkeä osoitus siitä, että panostuksemme henkilöstökokemukseen on kannattanut. Hotel Sveitsin upeista puitteista ja monipuolisista aktiviteettimahdollisuuksista huolimatta henkilökuntamme on se, joka mahdollistaa loistavan asiakaskokemuksen ja vieraidemme viihtyvyyden.”, Isomäki toteaa.

 

Lisätietoja:

Vesa Kokkonen, Director of Unique Brands, General Manager Hotel Sveitsi vesa.kokkonen@primehotels.fi, +358 400 901 851