Perheloma

Kesälomalla vietetään aikaa perheen kesken!

Perhelomalla kaikille löytyy hauskaa tekemistä, nautitaan hotellielämästä ja Suomen luonnosta. Kun matkustat lasten kanssa perhehuone on toimiva valinta. Kesän ajan lisävuoteissa yöpyvät lapset majoittuvat veloituksetta. Jos perheeseen kuuluu vanhempia lapsia nuorisohuone antaa omaa tilaa, kuitenkin lähellä aikuisia.

Ravintoloistamme löytyy herkkuja koko perheelle. Ja koska kesälomalla on lupa vähän herkutella limurannekkeella lapset hakevat helposti lisää juomia niin paljon kuin haluavat, eikä lompakkoa koko ajan tarvita.

Kaikista hotelleistamme löytyy pihapelejä ja paikalllisia aktiviteetteja joihin koko perhe voi osallistua

Spahotel Casinolla Savonlinnassa pääsette uimaan hotellin kylpylään, Hyvinkäällä Hotel Sveitsistä löydätte saman katon alta kokonaisen viihdekeskuksen elokuvateattereineen, Hotel Katajanokalla voitte seikkailla vankilahotellissa, Hotel Rantapuistossa vietetään ihanaa rantapäivää meren rannalla ja Varkaudessa Hotel Oscarissa voitte kiivetä näköalatorniin ihailemaan järvimaisemia.

Lue lisää »

Rantaloma

Rantaloma sen olla pitää!

Työnnä varpaat hiekkaan ja nauti unelmien rantalomasta merellisessä Helsingissä tai kirkasvetisen järven rauhoittavasta liplatuksesta Hyvinkäällä. Saimaan rannalla koet Suomen kesän parhaimmillaan, joten levitä vilttisi ja anna Järvi-Suomen luonnon helliä Varkaudessa tai Savonlinnassa.

Olemme pakanneet rantakassiin valmiiksi piknikeväät ja virvokkeet, joten hyppää hotellilla pyörän selkään ja hurauta nauttimaan täydellisestä kesäpäivästä. Muista aurinkorasva!

Lue lisää »

Aktiiviloma

Aktiivilomalta ei tekemistä puutu!

Kesä on parasta aikaa nauttia Suomen luonnosta ja keskittyä omaan hyvinvointiin. Kaikille löytyy varmasti mieleistä tekemistä, vietitpä lomaa yksin, kaksin tai perheen kanssa.

Aloita aamusi piknik-aamiaisella luonnon helmassa, kävele syvälle metsään tai pulahda uimaan meren rannalta, hyppää hotellilla Jopon selkään ja nauti kesätuulesta pyörän päällä.

Golfin ystävä suuntaa viheriölle, jonka jälkeen illallinen hotellilla kruunaa aktiivisen päivän. Jos kaipaat hikeä pintaan kaikilta hotelleiltamme löytyy kuntosali ja koko perheen jännittävin aktiviteetti on varmasti köysirata vaieriliukuineen männyn oksien lomassa.

Lue lisää »

Kaupunkiloma

Kesällä Suomen kaupungit heräävät eloon!

Vietä kaupunkilomaa omaan kotikaupunkiisi pyörän selässä tutustuen tai suuntaa kauemmas kotoa – varmaa on että tästä ei kesäpäivä parane.

Shoppaile, pistäydy museoon tai taidenäyttelyyn. Hotellilta saat mukaasi piknik-eväät ja viltin, joita on ihana nauttia puistossa ihmisvilinää seuraillen. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin, nauti hyvästä ruoasta ja nuku hyvin hotellihuoneen rauhassa. Paras aamun aloitus on herkullinen hotelliaamiainen.

Lue lisää »

Roadtrip

Kesän kuumin roadtrip hotlaillen!

Kesälomareissu mielessä, mutta minne mennä? Suomen kesä ja luonto tarjoavat toinen toistaan upeampia lomakohteita. Valitse suosikkisi ja kokoa unelmiesi roadtrip läpi Suomen.

Olipa haaveissasi rantaloma, kaupunkiloma, hemmotteluhoidot tai aktiviteettien täyteinen luontoloma meillä Primehotelsilla kaikki on mahdollista!

Katso vinkit kesän kuumimpaan roadtrippiin ja valitse omat suosikkisi hotlailuun.

Lue lisää »