Karhunpesä Restaurant & Bar avaa ovensa Hotel Sveitsissä

Karhunpesä Sveitsi

Hyvinkäälle uusi ravintola – Karhunpesä Restaurant & Bar avaa ovensa Hotel Sveitsissä

Primehotels Oy:n operoiman Hotel Sveitsin legendaarinen entinen yökerhotila on käynyt läpi mittavan saneerauksen ja avaa ovensa yleisölle täysin uudistuneena ruoka- ja seurusteluravintolana – nimellä Karhunpesä Restaurant & Bar.

Hotel Sveitsillä ravintoloineen on pitkä historia Hyvinkäällä – Sveitsissä kokoustettiin ja juhlittiin alun perin jo 70-luvulla. Erityisesti oman aikansa legendaksi 70 – 80 -luvuilla nousi Night Club Bermuda ja kymmenillä tuhansilla suomalaisilla onkin omakohtaisia muistoja tästä hotellin kuuluisasta yökerhosta.

Yökerhoa ei tulla herättämään henkiin, mutta Karhunpesä Bar & Restaurant tulee vastaamaan tämän päivän kysyntään laadukkaalla, alueen parhaalla ruokatuotteella, kokonaisvaltaisella kokemuksella ja mielenkiintoa herättävällä konseptilla. Sveitsissä on aina viihdytty, syöty ja juotu hyvin ja koettu ainutlaatuisia juhlahetkiä tätä perinnettä jatkaa myös Karhunpesä; tarkoituksenaan olla myös arjen vaihtoehto – helposti lähestyttävä ja paikallisten asukkaiden valinta.

 

–Tämän ravintolan erottaa muista ainutlaatuinen konsepti, joka henkii suomalaisen luonnon ja sen kuninkaan karhun elämää kaikissa elementeissään. Ravintolakokemus saa alkunsa jo alueelle saavuttaessa, koska vaikka keskusta onkin vain lyhyen matkan päässä, ravintola sijaitsee Sveitsin luonnonpuiston välittömässä läheisyydessä. Lisäksi Karhunpesä tarjoaa erittäin tunnelmallisen tilat kahdessa tasossa, joissa pääsee nauttimaan aidon tulen lämmössä puhtaista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka- ja juomatuotteita. Karhunpesässä voit astella karhun jalanjäljissä, olitpa tulossa nauttimaan illallista perheen kanssa, järjestämässä kaveriporukan illanviettoa tai pistäytymässä lasilliselle ystävän kanssa.

 

Primehotels Oy panostaa lähivuosina voimakkaasti kasvuun tuomalla markkinoille uusia hotelliyksiköitä, mutta myös uudistamalla olemassa olevia palveluitaan. Tämä näkyy Karhunpesä Restaurant & Bar -hankkeen lisäksi Hotel Sveitsissä myöhemmin keväällä valmistuvissa täysin uusituissa sauna- ja kokoustiloissa, jotka tuovat alueelle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia niin kokous- kuin virkistäytymistilaisuuksiin, kertoo Sveitsin hotellinjohtaja Vesa Kokkonen Primehotels Oy:stä.

Karhunpesässä vietetään kaikille avoimia avajaisia to 27.2. klo 15 – 18. Tämän jälkeen ravintola aloittaa à la carte tarjoilun, johon on mahdollista tehdä pöytävarauksia www.karhunpesasveitsi.fi tai puhelimitse +358 401638621.

 

Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan Karhunpesä Restaurant & Bar.

 

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Hotel Sveitsi, Primehotels Oy
Vesa Kokkonen, Hotellinjohtaja
p. 0400 901 851
vesa.kokkonen@hotelsveitsi.fi