Koe Hotel Mestarin ainutlaatuiset tapahtumapalvelut ensimmäisten joukossa

Kamppiin avautuva Hotel Mestari tuo kokous- ja tapahtumabisnekseen uudenlaisen tapahtumapalvelun, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Ensi vuoden alussa Helsingin Kamppiin avattava Hotel Mestari tuo kokous- ja tapahtuma-alalle täysin uudenlaisen tapahtumapalvelun, jollaista ei vielä ole Suomessa. Lifestyle-ajatteluun pohjautuva palvelu on nimeltään Verstas. Verstaan liiketoimintaidea pohjautuu yksilöitävyydelle ja alusta-ajattelulle: siinä missä Hotel Mestari tarjoaa niin tiloja, teknologiaa, tarjoiluja kuin palvelujakin, hyödynnetään palvelun yhteydessä myös moninaisia yhteistyökumppaneita aina tapahtumatuotannosta yrittäjävetoisiin palveluntarjoajiin, jotka niinikään voivat täydentää Verstaan valikoimaa – mitä ikinä tilanne vaatiikaan.

“Kun lähdimme suunnittelemaan Mestarin kokous- ja tapahtumapalveluja, halusimme Mestarin vievän lifestyle-ajattelun aivan uudelle tasolle. Majoituspuolella lifestyle-ajattelutapa on jo tuttua kauraa, mutta kokous- ja tapahtumapuolella se on vasta nouseva trendi. Kysyntää kuitenkin löytyy enenevissä määrin erilaisille tavoille ilmentää omaa arvomaailmaa myös kokousten ja tapahtumien kautta”, kertoo Hotel Mestarin hotellinjohtaja Nora Hasan.

“Kaikki suunnittelu Verstaalla lähtee aina tavoitteesta. Asiakas tietää mitä haluaa kokoontumisella saavuttaa, me tiedämme miten se toteutetaan. Verstas vannoo yksilöitävyyden, itseilmaisun ja vaikuttavuuden nimeen. Olemme halunneet varmistaa, että Mestari voi järjestää tapahtuman, joka näyttää, kuulostaa ja tuntuu omalta, mutta ennen kaikkea vastaa tavoitteisiin”, Hasan jatkaa.

Mestarissa on panostettu tilojen monipuolisuuteen ja muokattavuuteen sekä teknologiaan. Hasan lupaakin tilojen taipuvan niin satojen henkien bisnesfestareihin ja gaalailtoihin kuin intensiivisiin neuvottelupäiviin tai luoviin workshopeihin. Tiloja ja tarjoiluja voi täydentää erilaisilla työkaluilla liikuteltavista medianäytöistä ja post it -seinistä Legoihin ja muovailuvahaan, unohtamatta virkistäytymistä saunaillassa tai joogatunnilla.

“Kokoontumiskokemuksen kruunaa juhlasalimme kahden kerroksen korkuinen ja 30 neliömetrin suuruinen mediaseinä, joka on visuaalisesti hyvin vaikuttava ja tuo tunnelmaa niin peli-, leffa- kuin gaalailtoihinkin. Lisäksi tiloissa on haluttu ottaa huomioon ihmisten erilaiset tavat ja mieltymykset oppia uutta, kuluttaa sisältöä ja viihtyä. Kaikki tilat voidaan yhdistää kuvan ja äänen avulla. Vieraat voivat valita, kuuntelevatko puheenvuoroa pääsalissa, viereisessä huoneessa samalla pöytäfutista pelaten tai vaikka oman hotellihuoneen rauhasta”, Hasan kertoo.

Hotel Mestari aukeaa helmikuussa 2022. Kokous- ja tapahtumapalveluita voi varata 2. joulukuuta 2021 lähtien.

Lisätietoja Mestarin kokous- ja tapahtumapalveluista: hotelmestari.fi