Kun sinulla on suuri tilaisuus, meiltä löytyy isoja elämyksiä

 

 

AUDITORIO – avaruutta merellisissä maisemissa

Auditorio on Rantapuiston ylpeys:

se on avara ja valoisa tila 300 hengelle. Olipa kyseessä sitten yksi puhuja, paneelikeskustelu, suurempi esiintyjä- ryhmä tai lauluharjoitukset – lava kasvaa tarpeen mukaan ja sinne näkee jokaiselta istuimelta. Auditoriossa on käytössä huippuluokan tekniikkaa ja flyygelikin on veloituksetta käytössäsi!

 

 

 

 

SALI – kokemuksia keskellä metsämaisemaa

SALI on legendaarinen tapahtumatila, joka muistetaan vuosien  varrelta gaalojen, show-illallisten ja tanssien näyttämönä.Tämä hotellinkruununjalokivi on palautettu entisaikojen loistoonsa – valmiina jatkamaan Sveitsin tarinaa Etelä- Suomen suosituimpana kokousten, yksityistilaisuuksien ja perinteisten juhla-aterioiden pitopaikkana.

 

 

 

 

WARKAUS-SALI – wau-hetkiä historiallisessa miljöössä

Tarjoamme käyttöösi erinomaisen, monien mahdollisuuksien tilan vaativillekin tapahtumille sekä näyttävän auditorion, joka soveltuu konsertti-, teatteri- ja kokouskäyttöön. Warkaussalin porrastetussa katsomossa on istuimet 498 henkilölle, erittäin korkealaatuinen äänitekniikka, akustiikka ja moneen muuntuva esiintymisnäyttämö.

 

 

 

 

Kaikissa tilaisuuksiin ja ryhmävarauksiin liittyvissä kysymyksissä auttaa Primehotelsin myyntipalvelu arkisin klo 8.30–16.00.
+358 (0)293 200 200
sales@primehotels.fi