Olemme mukana EK:n Hyvä yritys -kampanjassa!

Elinkeinoelämän keskusliitto EK järjestämä Hyvä yritys -kampanja tuo esille yritysten merkitystä suomalaiselle hyvinvoinnille.

Kampanja kokoaa yhteen EK:n jäsenyrityksiä ja kampanjassa mukana oloon on täytynyt vastata myös erittäin tärkeään ja aina ajankohtaiseen kysymykseen: Miten yrityksenne tekee hyvää?

Meille Primehotelsilla strategiamme tärkeimpiä kulmakiviä on huolehtia henkilöstöstämme, ympäristöstämme sekä kannattavasta kasvusta. Meille on tärkeää, että toimintamme on vastuullista yrityksen kaikissa toimintatavoissa, sillä toimimalla vastuullisesti rikastutamme omalta osaltamme koko yhteiskuntaa ja sen kehitystä. Sosiaalinen, taloudellinen ja ympäristövastuu on meille tärkeää jokapäiväisessä toiminnassamme. Käy tutustumassa kampanjasivuumme ja lue lisää:

Tutustu kampanjaan täältä

Tutustu»

 

Prime Care – vastuullista ja kestävää matkailua

Tutustu myös meidän vastuullisuusohjelmaamme Prime Careen, jonka ansiosta toteutamme sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun toimenpiteitä yrityksemme kaikilla rajapinnoillamme tehokkaasti, järjestelmällisesti ja yhdessä kehittyen. Vaikka jokainen hotellimme on uniikki, persoonallinen kokonaisuutensa, takaa Prime Care meille yhteiset pelisäännöt taloudelliselle, sosiaaliselle ja ympäristötietoiselle kestävyydelle.

Lue lisää omasta vastuullisuusohjelmastamme Prime Caresta täältä:

Prime Care»