Petri Isomäki on nimitetty Primehotels Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8. alkaen

Primehotels Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.8.2022 alkaen nimitetty Petri Isomäki, joka siirtyy tehtävään yhtiön operatiivisen johtajan, Chief Operating Officer, tehtävästä.

Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Tomi Peitsalo siirtyy yhtiön kokopäivätoimiseksi hallituksen jäseneksi ja hänen vastuualueelleen kuuluvat yhtiön kasvustrategia, kansainvälisen yhteistyöverkoston kehittäminen sekä uudet kehityshankkeet.

 

Vahvaa kokemusta ja näkemystä tulevaisuuden hotelliliiketoiminnasta

Tehtävään valitulla Petri Isomäellä on vankka hotelliliiketoiminnan kokemustausta ja vahva näkemys Primehotelsin tulevaisuudesta alan merkittävänä toimijana.

Ennen Primehotelsia Petri on toiminut SOK:n MaRa -ketjuohjauksen myyntijohtajana, SOK:n Venäjän hotelliliiketoiminnan toimitusjohtajana sekä useissa hotellinjohtaja ja senior positioissa kansainvälisten brändien parissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

 

Primehotels panostaa edelleen kasvuun ja vahvistaa asemaansa markkinassa

Primehotels Oy:n liiketoiminta jatkaa vahvaa kehitystään tulevina vuosina. Tänä vuonna hotelliverkosto on kasvanut kahdella uudella konseptihotellilla ja seuraavaksi Helsingin ykköspaikalla ovensa avaa Hotel Grand Hansa kesällä 2023.

Organisaatiokehityksen taustalla on Primehotelsin nousu yhdeksi alan merkittävimmistä toimijoista sekä pyrkimys vastata voimakkaan kasvustrategian asettamiin tavoitteisiin. Kansainväliseen yhteistyöverkostoon ja uusiin hankkeisiin panostaminen ovat merkittävässä roolissa myös tulevina vuosina.

Primehotelsin strategian tärkeimpiä kulmakiviä on huolehtia henkilöstöstä, ympäristöstä ja kannattavasta kasvusta ja sitoudumme jatkossakin pitkäjänteiseen vastuulliseen toimintaan henkilöstömme, vieraidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Tästä on hyvä jatkaa menestyksekästä ja vastuullista liiketoimintaa myös tulevaisuudessa.

 

Lisätietoja:

Petri Isomäki, CEO
petri.isomaki@primehotels.fi
+358 50 367 2671

 

Tomi Peitsalo, hallituksen jäsen
tomi.peitsalo@primehotels.fi
+358 50 609 31