Prime Guest -kanta-asiakkaan edut

Prime Guest -kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja majoitukseen ja ravintoloihin. Tutustu hotellikohtaisiin vaihtuviin etuihin ja hyödynnä myös aina voimassaolevia kanta-asiakasetuja Prime Guest jäsenenä!

 

KAIKISSA HOTELLEISSAMME VOIMASSA OLEVAT EDUT VUODELLE 2023

 

 • Yöpyessäsi lemmikin kanssa saat käytännöllisen, kokoontaitettavan Pet Gest -matkakupin tai ihanan pehmeän tassupyyhkeen!
  Prime Guest -kanta-asiakkaanamme saat yöpyessäsi lemmikin kanssa käytännöllisen kokoontaitettavan Pet Guest -matkakupin tai ihanan pehmeän tassupyyhkeen, johon on mukava kuivata tassut ulkoilun jälkeen. Kysy lisää hotellin vastaanotosta.
 • Ilmainen puuhakirja lapsivieraillemme!
  Kun lapset viihtyvät, koko perhe nauttii. Prime Guest kanta-asiakkaanamme saat hotelliemme vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä ilmaisen puuhakirjan mukanasi matkustaville lapsille! Kysy lisää hotellin vastaanotosta.

TOUKO-ELOKUUN 2023 HOTELLIKOHTAISET EDUT

 

 • Valitsemasi minibaarituote veloituksetta
  Koskee yhtä minibaarituotetta per majoitus. Etu on voimassa 31.8.2023 saakka ja on kertakäyttöinen. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Kolmen ruokalajin illallisen yhteydessä talon viinipullo hintaan 32 € Ravintola Karhunpesässä (norm. 42 €).
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka ja on kertakäyttöinen. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Aamiainen Hotel Sveitsissä 10 € / hlö (norm. 18 €/hlö)
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan näyttää edun henkilökunnalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hotel Sveitsi »


 

 • Runsas aamiainen Ravintola Linnankellarissa 19,90 €/hlö (norm. 25 €)
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan näyttää edun henkilökunnalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Hotel Katajanokalla majoittuville saunavaraus hotellin saunassa 15 €/tunti (norm. 30 €/tunti), 1-3 hlö.
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka ja käytettävissä varaustilanteen mukaan. Saunavaraus edellyttää majoittumista hotellissa. Varauksen voi tehdä aikaisintaan 3 vrk ennen saapumista, varaus saatavuuden mukaan suoraan vastaanotosta.

Hotel Katajanokka »


 

 • 69-burger etuhintaan 19,90 € ravintola Est. 1969:ssä
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Etu on käytettävissä korkeintaan 2:lle / Prime Guest -jäsen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Jopon vuokraus veloituksetta kahdeksi tunniksi
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Edun voi hyödyntää sisäänkirjautumisen yhteydessä ja se on käytettävissä saatavuuden mukaan. Etu on kertakäyttöinen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Spahotel Casino »


 

 • Aikuisten mukana ruokaileville alle 13 –vuotiaille lapsille jäätelöpallot jälkiruuaksi veloituksetta.
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen ravintolassa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Virkistävä vichy tervetuliaisetuna majoittuvalle Prime Guest kanta-asiakkaalle
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan näyttää edun henkilökunnalle sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hotel Oscar »


 

 • Alle 17-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Ilmoitathan mukana majoittuvat lapset varauksellanne jo varauksen tekovaiheessa. 
 • Aamiainen etuhintaan 10 €
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka ja käytettävissä varaustilanteen mukaan. Muistathan näyttää edun henkilökunnalle viimeistään maksun yhteydessä. Tarkistathan aamiaisen aukioloajat Hotel Rantapuiston verkkosivuilta hotelrantapuisto.fi  Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Ravintola Furussa kaksi Furu menua 100 € 
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan näyttää edun henkilökunnalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Tutustu Furu menuun Menu — furu (ravintolafuru.fi)
 • Virkistävä kivennäisvesi tervetuliaisetuna majoittuvalle Prime Guest kanta-asiakkaalle
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan näyttää edun henkilökunnalle sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hotel Rantapuisto »


 • Sauna tunniksi käyttöösi ja huoneluokan korotus veloituksetta
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka ja käytettävissä saatavuuden mukaan. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. 
 • Burger + hanaolut 20€ tai lohi + 12 cl viiniä 30€
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään laskua pyydettäessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. 
 • Lasi kuohuvaa veloituksetta brunssin yhteydessä
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään laskua pyydettäessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hotel Mestari »


 

 • Jätkäsaaren Uusi Sauna tutustumiskäynti veloituksetta majoittuessasi Hotel AX:ssa
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä tutustumiskäyntiä. Tutustu saunaan www.uusisauna.fi .Muistathan näyttää edun henkilökunnalle. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
 • AX-kangaskassi lahjana Hotel AX:n vastaanotosta majoittuessasi
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä kangaskassia. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Iso salaatti pienen hinnalla AX restaurantissa
  Etu on voimassa 31.8.2023 saakka. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. 

Hotel AX »

 


Liity kanta-asiakasohjelman jäseneksi jo tänään ja ota edut käyttöösi:

Liity nyt »