Kokous- ja tapahtumajärjestäjän kanta-asiakasedut

Kokous- ja tapahtumajärjestäjän kanta-asiakasedut ovat voimassa kaikissa Primehotelsin hotellikohteissa. Ota kanta-asiakasetu käyttöön liittymällä Prime Guest -jäseneksi!

Saat tilaisuuksien järjestäjänä leimoja loppusumman peruteella ja voit hyödyntää henkilökohtaisia ansaittuja leimoja kaikissa Primehotelsin raivntoloissa.

Näin kerrytät leimoja:

Tilaisuuden järjestäjänä kerrytät leimoja myös tapahtumista ja kokouksista. Järjestä tilaisuus tai tapahtuma Primehotelsin tiloissa ja jokaista laskutettavaa 50 € kohti saat ravintolaleiman. Yhdeksällä leimalla olet ansainnut aina yhden ravintolalahjakortin, jonka arvo on 25 €. Voit kerryttää leimoja tapahtumista ja tilaisuuksista aina 2000 € saakka, jolloin olet oikeutettu jopa 36 leimaan!

Kanta-asiakasetu on voimassa, kun tilaisuus maksetaan yhdellä laskulla ja tilaisuuteen on osallistunut vähintään viisi henkilöä.

 


Ota kanta-asiakasedut käyttöösi jo tänään – liity nyt!

PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahanarvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -kanta-asiakasohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja kanta-asiakasetusi astuvat voimaan välittömästi.

Saat yhden ylimääräisen majoitusleiman leimakorttiisi, kun liityt verkossa kanta-asiakkaaksi!

 

Liity nyt »