Ravintolaedut kanta-asiakkaille

Prime Guest -kanta-asiakkaana keräät leimoja ravintolaostoista ja hyödynnät vaihtuvia kanta-asiakasetuja ravintoloissamme!

Liity kanta-asiakasohjelman jäseneksi täältä ja ota edut käyttöösi:

Liity nyt »

SYYS-JOULUKUUN 2022 EDUT

 

 

   

 

 • Ruokaillessasi ravintola Karhunpesässä tai Vino&Pinossa lasi talon kuohuviiniä veloituksetta
  Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on henkilökohtainen ja kertakäyttöinen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen ravintolassa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

Ravintola Karhunpesä

Karhunpesässä viihdyt seurustellen hyvän ruoan ja juoman parissa – omassa rauhassa, yhdessä tai koko pesueen voimin. Kaikkiruokaisen karhun ruokalistalle on koottuna kaikki karhun herkut pohjoisen luonnon parhaista raaka-aineista.

Tutustu ja varaa pöytä »

 

Ravintola Vino&Pino

Karhunpesässä viihdyt seurustellen hyvän ruoan ja juoman parissa – omassa rauhassa, yhdessä tai koko pesueen voimin. Kaikkiruokaisen karhun ruokalistalle on koottuna kaikki karhun herkut pohjoisen luonnon parhaista raaka-aineista.

Tutustu ja varaa pöytä »


 

     

 

 • Ruokaillessasi ravintola Linnankellarissa talon puna- tai valkoviinipullo 34 €
  Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä pulloa talonviiniä. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

Ravintola Linnankellari

Tyylikäs vankilahotelli Hotel Katajanokka on mielenkiintoinen vierailukohde. Ravintola Linnankellari sijaitsee hotellin kellarissa, jossa nautitaan skandinaavista rehellistä ruokaa. Ravintolan erikoisuus on hiiligrilli niin kesällä kuin talvella.

Tutustu ja varaa pöytä »


 

    

 

 • 69-burger etuhintaan 19,90 € ravintola Est. 1969:ssä
  Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on käytettävissä korkeintaan 2:lle / Prime Guest -jäsen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

Ravintola Est. 1969 

Ravintolamme runsas à la carte -lista tarjoaa nostalgisia herkkuja jokaiseen makuun. Est.1969:ssä on tarjolla joka päivä buffet-aamiainen ja lounas. Näkymät ravintolasta ja sen terassilta ovat Savonlinnan kaupunkiin ja Saimaalle. Perheen pienimmille löytyy oma lista ja kaksi leikkipaikkaa.

Tutustu ja varaa pöytä »

 


 

   

 

 • Oscar’s Bar&Dinnerissä viikon viinipullo 33 €
  Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä pulloa viiniä. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.
 • Oscar’s Housessa viikon Prime Guest -juoma erikoishintaan
  Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on henkilökohtainen. Muistathan näyttää edun tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

Oscar’s Bar & Dinner

Viihtyisä ruokaravintolamme Oscar’s Bar & Dinner tarjoaa nautintoja hyvän ruoan ja juoman parissa. Meillä pääosassa ovat aidot, alkukantaiset maut ja puhtaat raaka-aineet sekä kunnon annokset. Salaisuutemme on laavaparilagrilli joka antaa savuisen säväyksensä niin meheville pihveille, kaloille kuin kasviksillekin. Kuin avotulella grillattua ja niin herkullista! Annoksia löytyy pieneen ja isoon nälkään ja lapsille tietysti oma lista.

Tutustu ja varaa pöytä »

 

Oscar’s House

Tervetuloa Oscar’s Houseen, Varkauden omaan olohuoneeseen rentoutumaan ja viettämään aikaa ystävien kanssa. Listaltamme löydät burgerit, wingsit ja pikkupurtavat sekä palanpainikkeeksi huolella laaditun valikoiman käsityöläisoluita, siidereitä sekä erikoislimonadeja. Jos et osaa päättää valtavasta juomavalikoimastamme, niin kysy suositukset henkilökunnaltamme.

Tutustu »

 


 

         

 

 • Ravintola Furussa jälkiruoka veloituksetta pääruuan ostajalle
  Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä jälkiruokaa/jäsen. Muistathan näyttää edun tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

Ravintola Furu

Nauti rento illallinen maalauksellisen kauniissa maisemissa meren rannalla ja luonnon keskellä. Rantapuiston hurmaava valoa tulviva ravintola on nyt Furu. Löydät listaltamme modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. À la nature – luonnollisesti.

Tutustu ja varaa pöytä »


 

 • Illallisen yhteydessä tervetulojuoma veloituksetta Maestro 51:sessä
  Etu koskee yhtä tervetulojuomaa/kanta-asiakas. Halutessasi voidaan vaihtaa alkoholittomaan vaihtoehtoon. Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Näytäthän edun ravintolassa lunastaaksesi sen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Latin Bistro & Bar Maestro 51

Latin Bistro & Bar Maestro 51:ssä me rakastamme vastakohtia – olemme sekä harkittu että rohkea. Taivaallinen ruokamme saa väriä ja makua mausteista, kastikkeista ja grillistä. Rommi, tequila, jaloviina ja olut tuovat iloa pohjolan elämään. Baskikeittiön mutkattomat pinchot tuovat ystävät yhteen. Latinosieluisen keittiön sydän on grilli, joka antaa syvyyttä makuun ja väriä lautaselle. Eteläamerikkalainen rentous näkyy ravintolan filosofiassa: aamiaisannoksia tarjoillaan koko päivän, ja viikonloppuisin kaupunkilaisia ilahduttaa Maestron brunssi.

Tutustu ja varaa pöytä »

 


 

 

 • Jälkiruoan ostajalle valinnainen erikoiskahvi veloituksetta
  Etu on voimassa 31.12.2022 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja on voimassa AX Restaurantissa á la carten yhteydessä (ei lounasaikaan). Yhtä jälkiruokaa kohden tarjoamme yhden erikoiskahvin valintasi mukaan. Muistathan näyttää edun tarjoilijalle. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

AX Restaurant

AX Restaurant on urbaani kohtaamispaikka, joka värikkäiden konttien tuomisista inspiroituneena yhdistelee rohkeasti mausteita ja makuja maailmalta – niin klassisiin kuin moderneihinkin annoksiin. Sesongin vastuulliset raaka-aineet, paikalliset herkut ja runsaat maut ympäri maailmaa sulautuvat makutaiteeksi keittiöartistiemme käsissä. Tämä on ovi makuhermoja hivelevän ruoan ja juoman lisäksi myös taiteen maailmaan, joka yllättää, ihastuttaa ja herättää tunteita.

Tutustu ja varaa pöytä »

 


Katso myös kanta-asiakkaan majoitusedut:

Tutustu »

Liity kanta-asiakasohjelman jäseneksi jo tänään ja ota edut käyttöösi:

Liity nyt »