Primehotels sopeuttaa toimintaansa keväällä 2021

prime guest 100 huonetta

Primehotels Oy sopeuttaa toimintaansa koronavirustilanteen vuoksi ja sulkee väliaikaisesti osan operoimistaan hotelli- ja ravintolayksiköistä. Primehotels seuraa tilannetta ja avaa yksikkönsä uudelleen tilanteen niin salliessa. Majoittuminen avoinna olevissa hotelleissamme on edelleen turvallista ja kiinnitämme kaikissa yksiköissämme erityishuomiota vieraidemme hyvinvoinnin varmistamiseen.

Varkaudessa Hotel Oscar palvelee asiakkaitaan normaalisti voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.
Hotel Sveitsi Hyvinkäällä palvelee kokous-, sauna- ja majoituspalveluiden osalta rajoitusten puitteissa. À la carte -toiminta Karhunpesä Restaurant & Barissa sulkeutuu väliaikaisesti 8.3-28.3.2021.
Hotel Katajanokka Helsingissä palvelee arkisin 8-16 tarjoten take away lounasta ja etätyöhuoneita. Majoituspalvelut sekä ravintola Linnankellarin À la carte toiminta on suljettu ja seuraamme tilanteen kehittymistä.
Spahotel Casino Savonlinnassa on sulkenut väliaikaisesti toimintansa ja avautuu jälleen viimeistään kesäksi.
Hotel Rantapuisto Helsingissä sulkee ovensa 8.3.2021 alkaen ja palaa takaisin toimintaan pääsiäisen jälkeen.

Hotelli- ja ravintola-alalla joudutaan tekemään ratkaisuja tässä jatkuvassa poikkeuksellisessa tilanteessa, jotta toiminnan jatkuminen tulevaisuudessa voidaan turvata. Hotellivaraukset ja kysyntä ravintolassamme ovat laskeneet koronaviruksen kehittymisen seurauksena. Ravintolatilojen sulkeminen on myös viranomaislinjausten mukaista.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman joustavat varaus- ja peruutusehdot. 

Jos olet maksanut varauksesi ennakkoon, palautamme maksamasi ennakkomaksun hotellin ollessa suljettuna tai vaihtoehtoisesti voimme siirtää varauksen kuluitta uudelle ajankohdalle hotellin saatavuuden mukaisesti, kun varaus on tehty suoraan Primehotelsin kautta. Palautuksiin ja peruutuksiin liittyen voit olla yhteydessä Primehotelsin myyntipalveluun. Kolmansien osapuolien kautta tehtyihin varauksiin liittyvät kysymykset tulee hoitaa suoraan myyjäosapuolen kanssa. Hotellin sulkeutumisen vuoksi peruttuihin varauksiin liittyen pyrimme olemaan yhteydessä asiakkaisiimme. Ryhmä- ja kokousvaraukset käsittelemme tapauskohtaisesti.

Peruutusehto koskee kaikkia majoitusvarauksia, joiden oli tarkoitus toteutua aikavälillä, jolloin hotelli on poikkeustilan vuoksi suljettu.

Mikäli yhteydenotto koskee tiettyä hotelliamme niin pyydämme olemaan yhteydessä suoraan kyseiseen hotelliin. Hotellin ollessa suljettuna yhteydenotot ohjautuvat toiseen avoinna olevaan yksikköömme.

 

Yhteydenotot ryhmävarauksia koskien Primehotelsin myyntipalveluun:

+358 9 686 450, sales@primehotels.fi

Primehotels seuraa tarkasti koronaviruksen COVID-19 kehittymistä ja paikallisten terveysviranomaisten ohjeita. Tilanteen ajankohtaisuutta hotellimme osalta voi seurata hotelliemme omilta nettisivuilta sekä osoitteesta www.primehotels.fi.