Uniikkeja kohtaamisia ja työhyvinvointia luonnosta

 

Hotel Rantapuisto – Rauhoitu merellisissä maisemissa

 

Itä-Helsingin helmen merimaisema tekee hotellista ainutlaatuisen kokous- ja virkistäytymiskohteen. Täällä vierailija nauttii monipuolisista luontoaktiviteeteista ja rantasaunan lämmöstä Itämeren välittömässä läheisyydessä. Kallahdelle avautuva merimaisema rauhoittaa kehon ja mielen.

 

 

 

Hotel Sveitsi – Energisoidu luonnon keskellä

 

Sveitsissä luonnon rauha kohtaa monipuoliset ja inspiroivat tilat, joissa luonto on läsnä kaikille aisteille. Löydät sisäistä rauhaa onnistumisen ja luonnon läheisyyden kautta. Lähdet uudistuneena ja sisäisen harmonian saattamana. Ympäröivä luonnonpuisto tarjoaa erilaisia aktiviteetteja, ja maastoon pääset suoraan hotellin ovelta.

 

 

 

 

Spahotel Casino – Virkistä keho ja mieli Saimaan rannalla

 

Kehoa ja mieltä rikastava hyvinvointihotelli on Saimaan ainutlaatuisen järviluonnon ympäröimänä, onnellisten ihmisten saarella. Kokouspäivää rytmittävät monipuoliset hyvinvointiaktiviteetit läheisillä saarilla, Saimaan laineilla tai hotellin omassa kylpylässä saunoen ja rentoutuen.

 

 

 

Kaikissa tilaisuuksiin ja ryhmävarauksiin liittyvissä kysymyksissä auttaa Primehotelsin myyntipalvelu arkisin klo 8.30–17.30.
+358 (0)293 200 200
sales@primehotels.fi