Kampanjat

Rentouttava Staycation kevään auringossa

Varaa sinäkin miniloma ja pakene arkea hotlaillen!

Lue lisää »

B2B lahjakorttikampanja – kesälahjat henkilöstöllesi ja yhteistyökumppanillesi

Kesän parhaat majoituslahjakortit Primehotelsilta! Nyt on oiva tilaisuus muistaa henkilökuntaasi ja yhteistyökumppaneitasi hankkimalla kesäksi hemmottelevia hotelli- tai ravintolalahjakortteja.

Lue lisää »

Triple Treats – kokous- ja ryhmävaraajan huippuedut x 3 Hotel Katajanokalla

Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen! Kun varaat kokouksen, tilaisuuden tai vähintään 10 huoneen ryhmämajoituksen 31.3.2021 mennessä Hotel Katajanokalla, ansaitset kolminkertaiset Marriott Bonvoy™ pisteet.

Lue lisää »

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.

Lue lisää »
Seniorihinta senioriloma

Senioriloma alk. 83 €/1hh

Hotlaile aina edulliseen seniorihintaan ystävien, perheen tai vaikka lastenlasten kanssa. Seniorihinta on voimassa 65-vuotta täyttäneille tai eläkeläiskortin haltijalle.

Lue lisää »

Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, alk. 55 €/2hh

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.

Lue lisää »