PRIME GUEST

LIITY JO TÄNÄÄN – SAAT EDUT KÄYTTÖÖSI HETI.

PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. PRIME GUEST -etuohjelmaan liittyminen ja jäsenyys on täysin maksutonta ja etusi astuvat voimaan välittömästi. Liity siis heti!

Liity nyt »

PRIME GUEST -VIERAANA SAAT AINA:

 • Jopa 12 % ALENNUKSEN päivän parhaista julkisista huonehinnoistamme
 • Leiman majoitusleimakorttiin, kun varaus on tehty PRIME GUEST -hinnalla tai yrityssopimushinnalla. Yhdeksällä leimalla ansaitsee etuhintaisen huoneen, jonka alennus on 50 % päivän parhaasta julkisesta hinnasta. Huom. Liittymisetuna annamme yhden leiman majoitusleimakorttiin jokaiselle mobiiliapplikaation ladanneelle
 • Leiman ravintolaleimakorttiin jokaisesta 30 euron ravintolaostosta (max. 4 aikuista+lapset>) laskun loppusumman ylittäessä 30 euroa. Yhdeksällä leimalla ansaitsee 25 euron arvoisen ravintolakupongin, joka on voimassa kaikissa Primehotels-yksiköissä
 • Vaihtuvia hotellikohtaisia etuja, kuten ilmaisia huoneluokan korotuksia, aikaisia sisäänkirjautumisia tai myöhäisiä huoneenluovutuksia
 • Tilaisuuden järjestäjänä kerrytät leimoja myös tapahtumista ja kokouksista (5 hlö >): yksi leima jokaista laskutettavaa 50 euroa kohti aina 2000 euroon saakka maksettaessa yhdellä laskulla

 

KESÄ-SYYSKUUN 2021 LISÄEDUT:

Majoittuessa koira yöpyy veloituksetta
Etu on voimassa 30.9.2021 saakka kaikissa Primehotelsin hotelleissa. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä koiraa/varaus/jäsenyys. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Lemmikkihuoneita on saatavilla rajoitetusti, joten muistathan ilmoittaa tarvitsevasi lemmikkihuoneen etukäteen.

Valitsemasi kirja Elisan kirjavuokraamosta
Etu koskee yhtä valitsemaasi e- tai äänikirjaa Elisan kirjavuokraamosta. Näytä etu vastaanotossa, saadaksesi etukoodin, jolla voit lunastaa itsellesi mieleisen kirjan osoitteessa elisa.fi/primehotels. Etu on kertakäyttöinen. Voimassa 31.5.2021 saakka majoittuessasi Primehotelsin hotellissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hotel Sveitsi

Tervetulomalja sisäänkirjautumisen yhteydessä
Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä lasillista talon kuohuviiniä. Halutessasi voidaan vaihtaa alkoholittomaan vaihtoehtoon. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.  Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Valituista kauneudenhoitopalveluista -15 % Salon-Ki Sveitsissä Hyvinkäällä
Etu koskee kampaamo/kauneudenhoitopalveluita (pois lukien; ripset, hiustenpidennykset ja rakennekynnet). Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen. Saat vastaanotosta alennuslipukkeen näytettyäsi Prime Guest sovelluksesi vastaanotossa. Suosittelemme tekemään kampaamo/kauneudenhoitopalveluihin varauksen etukäteen osoitteessa https://www.salon-ki.fi/Ajanvaraus . Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Ruokaillessasi Ravintola Karhunpesässä kahvi/tee veloituksetta
Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee kupillista kahvia/teetä. Etu voidaan käyttää myös erikoiskahviin. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä.  Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hotel Katajanokka

Talon kuohuviinipullo vastaanotosta
Etu koskee talon kuohuviiniä (0,75 l). Halutessasi voidaan vaihtaa alkoholittomaan vaihtoehtoon. Etu on käytettävissä majoittuessasi Prime Superior (twin, king, family) –huoneissa. Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen. Näytäthän edun aulabaarissa lunastaaksesi sen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Spahotel Casino

Tervetulomalja sisäänkirjautumisen yhteydessä
Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee lasillista talon kuohuviiniä. Halutessasi voidaan vaihtaa alkoholittomaan vaihtoehtoon. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa sisäänkirjautumisen yhteydessä.  Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hotel Oscar

Valitsemasi jälkiruoka -50 % pääruuan yhteydessä
Etu on käytettävissä Hotel Oscarin Oscar’s Bar&Dinner ravintolassa valitsemaasi jälkiruokaan pääruuan yhteydessä. Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja voidaan käyttää vain yhteen jälkiruoka-annokseen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hollari drinkki veloituksetta ruokaillessa Oscar’s Bar&Dinnerissä
Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja koskee yhtä Hollari drinkkiä. Vaihdettavissa myös alkoholittomaan vaihtoehtoon. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Hotel Rantapuisto

Valitsemasi jälkiruoka -50 % pääruuan yhteydessä
Etu on käytettävissä Hotel Rantapuiston Furu ravintolassa valitsemaasi jälkiruokaan pääruuan yhteydessä. Etu on voimassa 30.9.2021 saakka. Etu on kertakäyttöinen ja voidaan käyttää vain yhteen jälkiruoka-annokseen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen tarjoilijalle viimeistään maksun yhteydessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Myöhäisempi huoneenluovutus klo 15.00 veloituksetta
Etu on voimassa 30.9.2021 saakka ja käytettävissä saatavuuden mukaan. Etu on kertakäyttöinen. Muistathan aktivoida edun ja näyttää sen vastaanotossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

 

OHJELMAN EHDOT:

 1. Prime Guest -jäsenten on mahdollista kerryttää leimoja sekä majoitus- ja ravintolaostoista.
 2. Jokainen yöpyvä Prime Guest -jäsen saa yhden leiman majoitusleimakorttiin per yö per huone kymmeneen huonevuorokauteen asti.
 3. Leimoihin oikeuttaa yöpymiset, jotka on varattu Primehotelsin omien varauskanavien kautta.
 4. Ravintolaleimakorttiin on mahdollista kerryttää leimoja jokaisesta 30 euron arvon ostoksesta koko pöytäseurueen osalta (4 aikuista+lapset) leiman saajan maksaessa tämän yhdellä laskulla.
 5. Leiman saajan tulee olla itse paikan päällä ja todentaa jäsenyytensä näyttämällä Prime Guest -sovellus.
 6. Leimoja ei voi siirtää toiselle Prime Guest -jäsenelle eikä majoitus- ja ravintolaleimakorttien leimoja voi yhdistää.
 7. Prime Guest -edut astuvat voimaan siitä päivästä, kun rekisteröityminen ja sovellus on ladattu. Leimoja ei saa yöpymisistä ja ravintolaostoista, jotka ovat tapahtuneet ennen jäseneksi liittymistä.
 8. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
 9. Prime Guest -edut eivät koske ryhmävarauksia, tarjoushintoja tai kolmansien osapuolten kautta tehtyjä varauksia, kuten:
  • Kolmannen osapuolen varaukset (Online-matkatoimistot ja vastaavat)
  • Jälleenmyyjien ja matkanjärjestäjien hinnat
  • Ryhmähinnat
  • Miehistöhinnat

Jos matkapuhelinnumerosi muuttuu, olethan yhteydessä primeguest@primehotels.fi.
Jäsenyyden voi koska tahansa lopettaa olemalla yhteydessä primeguest@primehotels.fi.

 

LIITY TÄSTÄ – SAAT EDUT KÄYTTÖÖSI HETI!

Priimavieraaksemme voit liittyä heti lataamalla matkapuhelimella mobiilisovelluksen alla olevasta linkistä. Liittymisen jälkeen saat käyttöösi etukoodin, jonka avulla voit tehdä etuhintaisia huonevarauksia ja kerryttää leimoja.

Applikaatiomme on kevyt, vain niukasti puhelimen muistitilaa vaativa sovellus. Ole siis huoletta, Prime Guest -sovelluksemme jättää tallennustilaa sinulle tärkeille asioille. Tervetuloa priimavieraaksemme!

Liity nyt »

 

Tietosuojaselosteemme »