Ura Primehotelsilla?

Oletko ennakkoluuloton ammattilainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

Voi olla, että sinulla on pino tutkintoja plakkarissa, mutta voi myös olla, että olet paiskinut töitä ja hankkinut kokemusta niiden sijaan. Molemmissa tapauksissa asenteesi on se, mikä ratkaisee sovitko joukkoomme. Toimimme palvelualalla, mutta palvelijoita meillä ei ole. We have Ladies and Gentlemen serving Ladies and Gentlemen. Jos tunnet kuuluvasi joukkoomme, laita hakemus tulemaan!

Avoimet työpaikat

  • Vastaanoton vuoropäällikkö, Hotel Katajanokka

    Vastaanoton vuoropäällikkö, 112,5 h / 3 viikkoa – Hotel Katajanokka

    Etsimme vankilahotelliimme todellista asiakaspalvelun ammattilaista, joka tekee työtään suurella sydämellä. Olet valmis voittamaan kaikki esteet huolehtiaksesi, että jokaisen vieraamme yksilölliset tarpeet täyttyvät ja odotukset ylittyvät. Osaat toimia vaativassakin tilanteessa ja tehdä nopeita päätöksiä. Toimit roolimallina muulle tiimille ja sinulla on palava halu kehittää päivittäistä toimintaa. Vastaanoton yhteydessä toimii Lobby Bar, joten eduksi katsotaan myös aikaisempi ravintolatyökokemus.                     Työ on vuorotyötä. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä syksyn 2023 aikana.

    Odotamme:

    • Olet ulospäin suuntautunut ja nautit ihmisten parissa työskentelystä
    • Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
    • Johdat vuoroa aidolla ja kannustavalla otteella
    • Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
    • Ymmärrät hotellitoiminnan eri osa-alueita ja tapasi työskennellä on aina kokonaisuus huomioiden
    • Sinulla on alan koulutus ja mielellään jo useamman vuoden kokemus majoitusalalta työskentelystä, kansainvälisessä brändissä työskentelyn katsomme eduksi
    • Hallitset palvelukielet: suomi ja englanti, ruotsin ja muut kielet katsomme eduksi
    • Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä, tarkka ja hurmaava
    • Olet myyntihenkinen ja ymmärrät, että jokainen asiakaskohtaaminen on lisämyyntimahdollisuus
    • Olet brändimme lähettiläs ja edesautat hotellimme ja Marriottin palvelukulttuurin toteutumista

    Tarjoamme:

    • Innostavan työn ainutlaatuisessa ympäristössä
    • Priimat työkaverit
    • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
    • Sekä Marriottin että Primehotelsin henkilöstöedut ja koulutus- & uramahdollisuudet
    • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, jossa työpäiväkokemus on aina ykkönen
    • Palkan lisäksi kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän sekä kattavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

    Primehotels Oy työnantajana

    • Priimat henkilökuntaedut
    • Family First -ideologia
    • Kehittäminen ja kehittyminen
    • Onnistunut työpäiväkokemus
    • Toimialan inspiroiva puheenaihe
    Kiinnostuitko?
    Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksesi kanssa sähköisesti 6.10.2023 mennessä osoitteeseen tiina.ruuska@hotelkatajanokka.fi. Lisätietoja paikasta antaa Primehotels Oy:n Director of People & Culture Kaisu Eronen 050-3883067, kaisu.eronen@primehotels.fi
    Toimithan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
    Hotelli Katajanokka
  • Tarjoilija ja kokki, Hotel Sveitsi

    SVEITSIN HUIPPUJENGIIN HAETAAN À LA CARTE TARJOILIJAA JA À LA CARTE KOKKIA

    Hotel Sveitsiin duuniin töihin?

    Haemme Hotel Sveitsin huippujengiin á la carte kokkia ja á la carte tarjoilijaa Sveitsin monipuoliseen ravintolamaailmaan, joka pitää sisällään mm. kaksi suosittua á la carte ravintolaa Sveitsissä – Ravintola Karhunpesä ja Ristorante Vino&Pino.

     

    Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme 90 h /3 viikkoa työsopimusta meidän tiimin uusille á la carte vahvistuksille. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi meille tulemaan ja katsotaan, löytyisikö meille yhteinen Prime-polku meidän yrityksessämme.

     

    À la carte tarjoilija: lisätietoja tarjoilijan työstä Hotel Sveitsin ravintolapäälliköltä Anne Malkamolta anne,malkamo@hotelsveitsi.fi tai numerosta 040-5056870. Vapaamuotoinen hakemus Annelle sähköpostilla anne.malkamo@hotelsveitsi.fi

     

    À la carte kokki: lisätietoja kokin työstä Hotel Sveitsin keittiöpäälliköltä Eerika Vuorelta eerika.vuori@hotelsveitsi.fi tai numerosta 040-1956650. Vapaamuotoisen hakemuksen Eerikalle osoitteeseen eerika.vuori@hotelsveitsi.fi.

    Hakuaika päättyy 30.9.2023 ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana.

    Laitathan hakemuksen pikaisesti tulemaan, sillä täytämme paikan sopivan kandidaatin löydettyämme!

     

    Primehotels Oy työnantajana

    • Priimat henkilökuntaedut
    • Family First -ideologia
    • Kehittäminen ja kehittyminen
    • Onnistunut työpäiväkokemus
    • Toimialan inspiroiva puheenaihe

     

  • Ravintolan vuoropäällikkö, Hotel Oscar

    Ravintolan vuoropäällikkö / Oscar’s House, Hotel Oscar Varkaus

    Kaupungin ykkösravintola hakee lisävahvistusta Hotel Oscarissa sijaitsevaan Oscar’s House ravintolaan. Haemme ravintolan vuoropäällikköä 90 h / 3 viikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja mukaan Hotel Oscarin huipputiimiin. Harvoin on näin upeaa tilaisuutta tarjolla, joten tähän kannattaa tarttua. Hotel Oscar kuuluu Primehotels Oy:n hotelliperheeseen, joka mahdollistaa etenemisen urapolulla ja on upea ponnahduslauta Primehotelsin yksiköihin eri puolella Suomea.

    Ravintolan vuoropäällikkönä ymmärrät MaRa-toimialan lainalaisuudet. Alan tunnusluvut, kate- ja tehotavoitteet ovat tärkeitä ohjenuoria vuoropäällikön roolissa onnistumiseen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kirjalliset työtkin sujuvat – inventaariot, varastojen hallinta, excelit, työvuorolistojen suunnittelu ja raportointityökalut ovat sinulle tuttuja. Olet idearikas ja nautit erilaisten tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä Oscarin huippujengin kanssa. Restonomikoulutuksen katsomme hakijan eduksi ja toivomme useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä ja vähintään 5 vuoden työkokemusta alalta. Sosiaalisen median hallinnasta plussaa.

    Tunnistitko itsesi tai tunnetko jonkun sopivan?

     

    Vinkkaa kaverille tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sähköpostilla 30.9.2023 mennessä osoitteeseen outi.totro-henriksson@hoteloscar.fi.

     

    Lisätietoja paikasta antavat hotellinjohtaja Eeva Anttikoski p.040-7456941, eeva.anttikoski@hoteloscar.fi sekä ravintolapäällikkö Outi-Mari Totro-Henriksson, outi.totro-henriksson@hoteloscar.fi.

    Toimithan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

  • Ravintolan palvelupäällikkö, Hotel Rantapuisto

    Ravintolan palvelupäälliköksi Hotel Rantapuistoon

     

    Hotel Rantapuisto on Helsingin Vuosaaressa meren rannalla uniikilla paikalla sijaitseva hotelli. Meillä on monia erilaisia ja erikokoisia juhla- ja kokoustiloja, joissa järjestetään kokouksia, yksityistilaisuuksia ja tapahtumia. Sen lisäksi Ravintola Furu tarjoaa ala cartea maanantaista lauantaihin sekä brunssia sunnuntaisin.

     

    Etsimme tiimiin ravintolan palvelupäällikköä

    Johdat esimerkillä ja sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Suomen parhaan palvelun tarjoaminen meidän vieraillemme yhdessä tiimin kanssa on palvelualttiina esihenkilönä sinulle kunnia-asia työvuorosta toiseen niin arjessa kuin juhlassa.

     

    Toivomme sinulta:

    •  kokemusta esihenkilönä toimimisesta
    • oma-aloitteisuutta ja tahtoa tarttua asioihin ja viedä niitä maaliin saakka
    • osaamista/kiinnostusta ala carte toiminnan lisäksi kokouksiin ja tapahtumiin
    • paineensietokyky ja hyvän duunifiiliksen luominen ovat vahvuuksiasi

    Meiltä saat:
    • kokoaikaisen työn 112,5/3 viikkoa
    • monipuolisen työn hotellimaailmassa: ala carte ravintolan lisäksi työtehtäviä aamiaisella, lounaalla, kokouksilla sekä monipuolisissa tapahtumissa
    • työpaikan kasvuyrityksessä, jossa hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä ammatillisesti omaa osaamistaan laajentaen
    • Primehotelsin priimat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

     

    Lisätietoja:

    Hanna Mansukoski

    Restaurant Manager

    040 865 5022

    hanna.mansukoski@rantapuisto.fi

     

    Hakemukset:

    Hakemus & CV sähköpostitse 30.9.2023 mennessä hanna.mansukoski@rantapuisto.fi

     

    Hotel Rantapuisto
  • Ravintolan palvelupäällikkö, Hotel Katajanokka

    Hotel Katajanokka on kansainvälisesti palkittu lifestyle-hotelli persoonallista palvelua ja ainutlaatuista historiallista miljöötä arvostaville ihmisille. Ravintola Linnankellari on olennainen osa Hotel Katajanokan palveluvalikoimaa. Vanhojen muurien sisäpuolella avautuu toinen maailma, puistokeidas keskellä kivikaupunkia, jonne keskustan kiire ja hälinä eivät ulotu. Hotel Katajanokka on osa Tribute Portfolio -ketjua, joka kuuluu maailman suurimman hotellioperaattori Marriottin hotelliperheeseen.

     

    Entisen vankilan eli ”linnan” kellarikerrokseen toteutettu tunnelmallinen Ravintola Linnankellari, jossa nautitaan skandinaavista rehellistä ruokaa. Ravintolan erikoisuus on hiiligrilli niin kesällä kuin talvella. Kesäksi Linnankellari muuttaa Linnanpihan upealle takapihan terassille, jossa asiakaspaikkoja riittää ainakin 128 hengelle. Linnankellari on avoinna aamusta iltaan ja sen tunnelmalliset kabinetit sopivat erinomaisesti niin pieniin tapaamisiin kuin isoimpiin juhliin aina

    100 henkilöön asti.

     

    Ravintolan palvelupäällikkö, 112,5 h / 3 viikkoa

    Ravintola Linnankellari, Hotel Katajanokka

    Etsimme joukkoomme energistä ja iloista asiakaspalvelun ammattilaista. Vieraidemme tyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, ja olet valmis voittamaan kaikki esteet huolehtiaksesi, että jokaisen vieraamme yksilölliset tarpeet täyttyvät ja odotukset ylittyvät. Ruoka ja juoma ovat intohimosi.  Kokoukset ja monipuoliset tapahtumat hoituvat sinulta hymyssä suin vahvalla ammattitaidolla.

    Odotamme:

    • Olet ulospäin suuntautunut ja nautit ihmisten parissa työskentelystä
    • Nautit työskentelemisestä kokousten ja monipuolisten tapahtumien parissa
    • Sinulta luonnistuu niin kiireinen ala carte kuin isommatkin ryhmät
    • Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
    • Johdat vuoroa aidolla ja kannustavalla otteella
    • Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
    • Ymmärrät ravintolatoiminnan eri osa-alueita ja tapasi työskennellä on aina kokonaisuutta huomioiden
    • Sinulla on alan koulutus ja mielellään jo useamman vuoden kokemus ravintola-alan työskentelystä, kansainvälisessä brändissä työskentelyn katsomme eduksi
    • Hallitset palvelukielet: suomi ja englanti, ruotsin ja muut kielet katsomme eduksi
    • Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn sopeutuva ja pystyvä, tarkka ja hurmaava
    • Olet myyntihenkinen ja ymmärrät, että jokainen asiakaskohtaaminen on lisämyyntimahdollisuus
    • Innostat koko tiimiä myyntihenkisyyteen
    • Olet valmis työskentelemään eri vuoroissa ja viikonloppuisin
    • Olet intohimoinen ruuan, juoman ja palvelun ystävä

    Tarjoamme:

    • Innostavan työn ainutlaatuisessa ympäristössä
    • Priimat työkaverit
    • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
    • Sekä Marriottin että Primehotelsin henkilöstöedut ja koulutus- & uramahdollisuudet
    • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, jossa työpäiväkokemus on aina ykkönen
    • Palkan lisäksi kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän sekä kattavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

     

    Primehotels Oy työnantajana

     

    • Toimialan inspiroiva puheenaihe
    • Kehittyvä ja kasvava yritys, monipuoliset urapolkumahdollisuudet
    • Family First -ideologia
    • Kehittäminen ja kehittyminen
    • Henkilöstökokemus ja onnistunut työpäiväkokemus strategian ytimessä
    • Kilpailukykyiset henkilökuntaedut
    • Priimaperhe, Priimahenki

     

    Kiinnostuitko?

    Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksesi kanssa sähköisesti 30.9.2023 mennessä: noora.rama@hotelkatajanokka.fi

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

    Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaisesti. Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Noora Rämä 040-1684806.

    Hotelli Katajanokka
  • Keittiön vuoromestari, Hotel Katajanokka

    Hotel Katajanokka on kansainvälisesti palkittu lifestyle-hotelli persoonallista palvelua ja ainutlaatuista historiallista miljöötä arvostaville ihmisille. Ravintola Linnankellari on olennainen osa Hotel Katajanokan palveluvalikoimaa. Hotel Katajanokka on osa Tribute Portfolio -ketjua, joka kuuluu maailman suurimman hotellioperaattori Marriottin hotelliperheeseen.

     

    Entisen vankilan eli ”linnan” kellarikerrokseen toteutettu tunnelmallinen Ravintola Linnankellari, jossa nautitaan skandinaavista rehellistä ruokaa. Ravintolan erikoisuus on hiiligrilli niin kesällä kuin talvella. Kesäksi Linnankellari muuttaa Linnanpihan upealle takapihan terassille, jossa asiakaspaikkoja riittää ainakin 128 hengelle. Linnankellari on avoinna aamusta iltaan ja sen tunnelmalliset kabinetit sopivat erinomaisesti niin pieniin tapaamisiin kuin isoimpiin juhliin aina

    100 henkilöön asti. Työ hotellin ravintolassa onkin sen vuoksi monipuolista ja mielenkiintoista!

     

    Keittiön vuoromestari, 112,5 h / 3 viikkoa –

    Ravintola Linnankellari, Hotel Katajanokka

    Etsimme joukkoomme energistä tiiminvetäjää keittiöön. Vieraidemme tyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, ja olet valmis voittamaan kaikki esteet huolehtiaksesi, että jokaisen vieraamme yksilölliset tarpeet täyttyvät ja odotukset ylittyvät. Työskentelet rakkaudesta lajiin. Työ on vuorotyötä.

     

    Vuoromestarina toimit keittiöpäällikön vahvana oikeana kätenä ja valmennat tiimiä onnistumaan jokaisessa hetkessä!

    Odotamme:

    • Olet ulospäin suuntautunut ja nautit ihmisten parissa työskentelystä
    • Vahvaa kokemusta esimiestehtävistä ravintoloiden keittiöissä
    • Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
    • Johdat vuoroa aidolla ja kannustavalla otteella sekä inspiroivan menusuunnittelun kautta
    • Kädenjälkesi on aina laadukasta
    • Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
    • Ymmärrät ravintolatoiminnan eri osa-alueita ja tapasi työskennellä on aina kokonaisuutta huomioiden
    • Kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua saavuttaa tuloksia
    • Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn sopeutuva ja pystyvä, tarkka ja hurmaat työkaverisi

    Tarjoamme:

     

    • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Suomen ensimmäisen Marriott-hotellin toimintaa
    • Innostavan työn ainutlaatuisessa ympäristössä
    • Priimat työkaverit
    • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista ja päästä vaikuttamaan toimintaan kokonaisvaltaisesti
    • Sekä Marriottin että Primehotelsin henkilöstöedut ja koulutus- & uramahdollisuudet
    • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, jossa työpäiväkokemus on aina ykkönen
    • Palkan lisäksi kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän sekä kattavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

     

    Primehotels Oy työnantajana

     

    • Toimialan inspiroiva puheenaihe
    • Kehittyvä ja kasvava yritys, monipuoliset urapolkumahdollisuudet
    • Kehittäminen ja kehittyminen
    • Henkilöstökokemus ja onnistunut työpäiväkokemus strategian ytimessä
    • Kilpailukykyiset henkilökuntaedut
    • Priimaperhe, Priimahenki

     

    Kiinnostuitko?

    Jos vastasit kyllä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sähköisesti 30.9.2023 mennessä kaisu.eronen@primehotels.fi.

    Lisätietoja antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Noora Rämä puh.040-1684806. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työtehtävä alkavat sopimuksen mukaisesti

    Hotelli Katajanokka
  • Kokoushenkilö, Hotel Rantapuisto

    Hotel Rantapuisto on Helsingin Vuosaaressa meren rannalla luonnonkauniilla paikalla sijaitseva kansainvälinen kokous- ja kongressihotelli. Hotellissa on kymmeniä kokoustiloja sekä 300 hengen auditorio, 67 hotellihuonetta, huoneistoja sekä useita ravintolatiloja.

    KOKOUSHENKILÖ HOTEL RANTAPUISTO

     

    Haemme Hotel Rantapuiston kokouksille ja tapahtumiin asiakaspalvelusta innostunutta ja ulospäin suuntautunutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Aikaisemmasta asiakaspalvelu- ja tarjoilukokemuksesta sekä kokoustekniikkaosaamisesta on hyötyä tarjolla olevassa työssä.

     

    Odotamme

    • Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja pidät monet langat hymyssä suin hyppysissäsi kiireenkin keskellä
    • Sinusta huokuu hyvä fiilis ja nautit asiakkaiden odotusten ylittämisestä
    • 0let oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen ja työskentely sujuu niin itsenäisesti kuin yhdessä työkavereiden kanssa
    • Olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin

     

    Tarjoamme

    • Vakituisen työsuhteen (112,5 h / 3 viikkoa)
    • Innostavan työn merellisessä Vuosaaren ympäristössä
    • Priimat työkaverit
    • Loistavan mahdollisuuden oppia ja kehittyä
    • Palkan lisäksi yrityksen kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän ja Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairaskuluvakuutuksineen

     

    Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haku on avoinna 18.9. saakka. Hakemukset palkkatoiveen kera ravintolapäällikkö Hanna Mansukoskelle hanna.mansukoski@rantapuisto.fi. Lisätieoja avoinna olevasta paikasta Primehotels Oy Director of Peopl & Culture Kaisu Eronen p. 050-3883067.

    Hotel Rantapuisto
  • Ravintolan vuoropäällikkö, Hotel Katajanokka

    Hotel Katajanokka on kansainvälisesti palkittu lifestyle-hotelli persoonallista palvelua ja ainutlaatuista historiallista miljöötä arvostaville ihmisille. Ravintola Linnankellari on olennainen osa Hotel Katajanokan palveluvalikoimaa. Vanhojen muurien sisäpuolella avautuu toinen maailma, puistokeidas keskellä kivikaupunkia, jonne keskustan kiire ja hälinä eivät ulotu. Hotel Katajanokka on osa Tribute Portfolio -ketjua, joka kuuluu maailman suurimman hotellioperaattori Marriottin hotelliperheeseen.

    Entisen vankilan eli ”linnan” kellarikerrokseen toteutettu tunnelmallinen Ravintola Linnankellari, jossa nautitaan skandinaavista rehellistä ruokaa. Ravintolan erikoisuus on hiiligrilli niin kesällä kuin talvella. Kesäksi Linnankellari muuttaa Linnanpihan upealle takapihan terassille, jossa asiakaspaikkoja riittää ainakin 128 hengelle. Linnankellari on avoinna aamusta iltaan ja sen tunnelmalliset kabinetit sopivat erinomaisesti niin pieniin tapaamisiin kuin isoimpiin juhliin aina 100 henkilöön asti.

     

    Ravintolan vuoropäällikkö, 112,5 h / 3 viikkoa / Ravintola Linnankellari, Hotel Katajanokka

    Etsimme joukkoomme energistä ja iloista asiakaspalvelun ammattilaista. Vieraidemme tyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, ja olet valmis voittamaan kaikki esteet huolehtiaksesi, että jokaisen vieraamme yksilölliset tarpeet täyttyvät ja odotukset ylittyvät. Ruoka ja juoma ovat intohimosi.

    Odotamme:

    • Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
    • Johdat vuoroa aidolla ja kannustavalla otteella
    • Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
    • Sinulla on alan koulutus ja mielellään jo useamman vuoden kokemus kokousten ja tapahtumien hoidosta
    • Hallitset palvelukielet: suomi ja englanti, ruotsin ja muut kielet katsomme eduksi
    • Olet valmis työskentelemään eri vuoroissa sekä viikonloppuisin
    • Olet intohimoinen ruuan, juoman ja palvelun ystävä
    • Sinulla pysyy langat käsissä kovassakin kiireessä

     

    Tarjoamme:

     

    • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Suomen ensimmäisen Marriott-hotellin toimintaa
    • Innostavan työn ainutlaatuisessa ympäristössä
    • Priimat työkaverit
    • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
    • Sekä Marriottin että Primehotelsin henkilöstöedut ja koulutus- & uramahdollisuudet
    • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, jossa työpäiväkokemus on aina ykkönen
    • Palkan lisäksi kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän sekä kattavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

     

    Primehotels Oy työnantajana

    • Toimialan inspiroiva puheenaihe
    • Kehittyvä ja kasvava yritys, monipuoliset urapolkumahdollisuudet
    • Family First -ideologia
    • Kehittäminen ja kehittyminen
    • Kilpailukykyiset henkilökuntaedut

    Kiinnostuitko?

    Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksesi kanssa sähköisesti 2.10.2023 mennessä: noora.rama@hotelkatajanokka.fi

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

    Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaisesti. Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa Restaurant Manager Noora Rämä p.040-1684806 sekä Primehotels Oy:n Director of People & Culture Kaisu Eronen 050-3883067.

    Hotelli Katajanokka
  • Tarjoilija, Hotel Sveitsi

    Hei sinä ravintola-alan ammattilainen!       

    Kiinnostaako pieni pala Italiaa keskellä Hyvinkään mäntymetsää!

    Sykkiikö sydämesi priimalle, vieraanvaraiselle palvelulle ja elämyksien tuottamiselle italialaisessa ravintolassa, jossa ruoan ja viinin liitto, niihin liittyvät tarinat ja asiantunteva palvelu ovat toimintamme keskiössä? Jos vastasit kyllä, niin meillä on töitä tarjolla Hotel Sveitsin Vino&Pino -ravintolassa painottuen viikonloppuihin.

     

    Odotamme sinulta

    • vankkaa kokemusta à la carte -ravintolassa työskentelystä
    • paloa ja kiinnostusta italialaiseen ruokaan ja viineihin
    • Suomen parhaan palvelun tarjoaminen ja elämysten toteuttaminen Sveitsin vieraille on sinulle kunnia-asia
    • työnilo näkyy ja kuuluu kohtaamisissa kanssasi

     

    Meiltä saat:

    • työpaikan yrityksessä, jossa hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä ammatillisesti omaa osaamistaan laajentaen
    • Priimat kollegat
    • Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

     

    Oletko sinä meidän match made in heaven Hotel Sveitsin Ristorante Vino&Pinoon?

     

    Lisäinfoa avoinna olevasta työpaikasta Hotel Sveitsin ravintolapäälliköltä Anne Malkamolta 040-5056870 tai Primehotels Oy:n Director of People & Culture Kaisu Eroselta p.050-3883067.

    Hakemukset 18.09.2023 mennessä sähköpostilla anne.malkamo@hotelsveitsi.fi.

  • Keittiön vuoromestariksi Hotel Mestariin

    Keittiön vuoromestariksi Hotel Mestariin!

    Hotel Mestarin Mestarijengi – Hotel Mestari, Primehotels Oy

    Oletko sinä meidän etsimä osaaja Hotel Mestarin keittiön vuoromestariksi? 

    Hotel Mestari – Mestariuden näyttämö

    Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustaan avattiin toukokuussa 2022 uudenlainen lifestyle hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus. Mestarien kortteli kätkee sisäänsä rouhean ja urbaanin hotellin, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat mainiot puitteet majoituksen lisäksi kaikille persoonallisille kokouksille ja vaikuttaville tapahtumille. Talo huokuu tekemisen meininkiä ja rouheaa designia, joka kutsuu vieraansa viihtymään kerta toisensa jälkeen.

    Mestariin tullaan nauttimaan eri alojen taidonnäytteistä, inspiroitumaan muiden tekemisestä ja piiloon

    pönötykseltä. Tutustutamme vieraamme omien tiimiläistemme sekä kumppaniemme taidonnäytteisiin, joista toivomme vieraidemme löytävän uusia kiinnostavia tuttavuuksia. Yllätyksellisyys onkin yksi Hotel Mestarin vetovoimatekijöistä.

    Meillä itsensä ylittäminen on sallittua ja tavoiteltavaa. Siksi lupaammekin, että luonamme voi kokea ja todistaa mestariuden hetkiä!

     Haemme keittiön vuoromestaria

    Hotel Mestarin keittiöön haetaan vuoromestaria, jonka työkuva muodostuu pääsääntöisesti kokouslounaiden hoitamisesta ja banketin iltatilaisuuksien valmistelusta ja toteuttamisesta yhdessä keittiötiimin kanssa. Myös tuotekehitys ja menuiden suunnittelu tulee tutuksi. Keittiön tilausten tekeminen, miehityksen varmistaminen sekä omavalvonta ovat osa vuoromestarin arkea. Omassa roolissasi vuoromestarina pääset osallistumaan myös keittiön inventaarioiden tekemiseen. Kielitaidon ja järjestelmäosaamisen (Opera, MaraPlan Pro, Jamix) katsomme eduksi. Hae Hotel Mestarin keittiöjengiin lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 31.7. mennessä sähköpostilla Hotel Mestarin keittiöpäällikölle mikko.hamalainen@hotelmestari.fi ja lisäinfoa keittiön rekrystä Mikolta p. 050-3883305. Toimithan nopeasti, sillä täytämme vuoromestarin position heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

     Päästä Mestariutesi valloilleen ja hae mukaan mestarilliseen joukkoomme!

    Mestarillisin terveisin, Primehotels Oy

    #hotelmestari #mestarijengi #mestariudennäyttämö #mestarius

  • Revenue & Distribution Trainee, Primehotels

    Huipputiimissä tarjolla harjoittelupaikka lukuja pelkäämättömälle verkon sankarille

    Ihanteellisessa tilanteessa olet kolmannen tai neljännen vuoden opiskelija. Innostut uusista asioista ja haluat olla ensimmäisenä kokeilemassa uusia ja erilaisia sovelluksia ja ohjelmia. Uit verkossa kuin kala vedessä ja luvut, graafit sekä taulukot tuottavat sinulle riemun kiljahduksia. Bonuksena hallitset excelin kuin omat taskusi.

    Tarjoamme:

    • Näköalapaikan revenue managementin, jakelun ja sähköisen liiketoiminnan maailmaan
    • Merellisen ja luonnon läheisen työympäristön Hotel Rantapuistossa
    • Dynaamisen, asiantuntevan ja hauskan tiimin

    Odotamme:

    • Why not -asennetta
    • Hotellipuolen tuntemusta
    • Intohimoa uuden oppimiseen

    Harjoittelijalle tarjoamme joustavat työajat ja tehtävät. Harjoittelu sisältää päivittän aamiaiset sekä lounaan. Lähetä CV ja vapaamuotoinen lyhyt hakemus (sähköposti, video, blogipostaus tms.) sähköpostilla revenue@primehotels.fi

    Primehotels