Ura Primehotelsilla?

Oletko ennakkoluuloton ammattilainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

Voi olla, että sinulla on pino tutkintoja plakkarissa, mutta voi myös olla, että olet paiskinut töitä ja hankkinut kokemusta niiden sijaan. Molemmissa tapauksissa asenteesi on se, mikä ratkaisee sovitko joukkoomme. Toimimme palvelualalla, mutta palvelijoita meillä ei ole. We have Ladies and Gentlemen serving Ladies and Gentlemen. Jos tunnet kuuluvasi joukkoomme, laita hakemus tulemaan!

Avoimet työpaikat

  • Ravintolan palvelupäällikkö, Hotel Mestari

     

    Ravintolan palvelupäälliköksi Hotel Mestariin?

    Hotel Mestari – Mestariuden näyttämö

    Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustassa avattiin keväällä 2022 uudenlainen lifestyle hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus. Mestarien kortteli kätkee sisäänsä rouhean ja urbaanin hotellin, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat mainiot puitteet majoituksen lisäksi kaikille persoonallisille kokouksille ja vaikuttaville tapahtumille. Talo huokuu tekemisen meininkiä ja rouheaa designia, joka kutsuu vieraansa viihtymään kerta toisensa jälkeen.

    Mestariin tullaan nauttimaan eri alojen taidonnäytteistä, inspiroitumaan muiden tekemisestä ja piiloon pönötykseltä. Tutustutamme vieraamme omien tiimiläistemme sekä kumppaniemme taidonnäytteisiin, joista toivomme vieraidemme löytävän uusia kiinnostavia tuttavuuksia. Yllätyksellisyys onkin yksi Hotel Mestarin vetovoimatekijöistä.

    Ravintolan palvelupäällikkö Hotel Mestari

    Hotel Mestarin monipuolinen ravintola etsii energistä asiakaspalvelun ammattilaista liittymään meidän iloiseen Mestarilliseen tiimiimme!

    Toivomme sinulla olevan kokemusta esimiestyöstä ravintola-alalla, liidaat tiimiäsi vahvalla otteella etkä pelkää Excel-taulukoita tai säikähdä alati muuttuvia tilanteita. Aikaisempi kokemus hotelleissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Sen sijaan intohimo ruokaan ja juomaan on välttämätön ja joustava ”Can Do” asenne suotava.

    Tarjoamme

    • kokoaikaisen työn 112,5 h / 3 viikkoa
    • kilpailukykyisen palkan lisäksi hyviin suorituksiin kannustavan bonusjärjestelmän
    • monipuolisen työn hotellimaailmassa: á la carte -ravintolan lisäksi työtehtäviä aamiaisesta yksityistilaisuuksiin
    • työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa hyvät mahdollisuudet oppia, kehittyä ja vaikuttaa omaan urapolkuun yrityksen sisällä
    • Primehotels Oy:n loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen
    • innostavan työn Mestarillisessa ympäristössä
    • Priimat työkaverit

    Hakemukset sähköpostilla 15.12.2022 mennessä Hotel Mestarin F&B Manager Noora Kärkiselle, noora.karkinen@hotelmestari.fi.

    Lisätietoa avoinna olevasta ravintolan palvelupäällikön paikasta antaa Noora Kärkinen, puh. 040 810 3554 sekä Primehotels Oy:n Director of People & Culture, Kaisu Eronen, puh. 050-3883067 / sähköposti: kaisu.eronen@primehotels.fi.

    Päästä Mestariutesi valloilleen ja hae mukaan mestarilliseen joukkoomme!

    Mestarillisin terveisin,
    Primehotels Oy

  • Keittiöpäällikkö, Hotel Katajanokka

     

    Etsimme joukkoomme kokoaikaista ja vakituista

    KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

    Keittiöpäällikön tehtävänä on johtaa Hotel Katajanokan ravintola Linnankellarin ruokatuotantoa ja keittiötoimintaa. Keittiöpäällikkö kuuluu hotellin operatiiviseen johtoryhmään ja raportoi hotellinjohtajalle.

    Entisen vankilan eli ”linnan” kellarikerrokseen toteutettu tunnelmallinen Ravintola Linnankellari tarjoilee yksinkertaista mutta herkullista suomalais-skandinaavista lähi- ja luomuruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Linnankellari on avoinna aamusta iltaan ja sen tunnelmalliset kabinetit sopivat erinomaisesti monenlaisiin kokoontumisiin.

    Tarjoamme

    • aitiopaikan kehittää ravintola, kokous ja juhlatuotteita ja palveluita entisestään yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa
    • innostavan työn ainutlaatuisessa ympäristössä
    • mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
    • mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
    • Marriottin ja Primehotelsin henkilöstöedut sekä uramahdollisuudet kasvuyrityksessämme

    Odotamme

    • kokemusta johtamis- ja esihenkilötehtävistä ravintoloiden keittiöissä
    • intohimoa ruokaa ja tuotekehitystä kohtaan
    • kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua saavuttaa tuloksia
    • vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja erilaisten sidosryhmien kanssa

    Oletko sinä etsimämme keittiön ykkönen ja avainpelaaja tiimissämme?

    Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveen kera 15.12.2022 mennessä Primehotels Oy:n Director of People & Culture Kaisu Eronen, kaisu.eronen@primehotels.fi.

    Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaisesti. Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa Hotel Katajanokan hotellinjohtaja Tiina Ruuska, puh. 0400-460213 / sähköposti tiina.ruuska@hotelkatajanokka.fi

    Hotelli Katajanokka
  • Kokki, Hotel AX

     

    Vasta avattu uniikki Hotel AX on taiteen puolestapuhuja ja mahdollistaja. Hotel AX on lähtöruutu ja kauttakulkupaikka – portti Helsingin taiteen äärelle. Tässä urbaanissa hotellissa keittiö on paraatipaikalla ja myös keittiön tiimi on tärkeässä roolissa, mahdollistamassa elämyksiä ja nautintoja asiakkaidemme kaikille aisteille.

    Etsimme nyt hotellimme keittiötiimiin kunnianhimoista ja monipuolista kokkia

    Keittiössämme valmistamme erittäin monipuolisen kattauksen laadukasta eurooppalaista ruokaa toteuttaen sekä suuria, että pieniä toiveita ja runsaasti elämyksiä. Kaikilla osa-alueilla panostamme laadukkaisiin raaka-aineisiin, sekä itse tekemiseen ja koemme, että voimamme piilee koko tiimin tuomassa ammattitaidossa. Kaikki keittiötoimintomme nivoutuvat tiiviisti yhteen, joten etsimme aina tinkimättömiä tiimipelureita, jotka tahtovat kantaa vastuuta, kehittää ja kehittyä kanssamme.

    Oletko motivoitunut, ulospäin suuntautunut persoona, jolla on intoa kehittää ammattitaitoasi, taiteen ympäröimänä, yhdessä pääkaupunkiseudun mielenkiintoisimmista hotelli tulokkaista. Vieraanvaraisuus on sinulla verissä, positiivinen asenteesi näkyy hymynä asiakaskohtaamisissa, joista nautit. AX hotellin ollessa erittäin kansainvälinen hotelli, myös englanniksi työskentely sujuu sinulta.

    Jos KYLLÄ! ja haluat osaksi mukavaa, sekä kunnianhimoista AX-tiimiä, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen & CV:n pian! Kuitenkin viimeistään 15.9.2022 mennessä Chef De Cuisine Filip Forsberg filip.forsberg@hotelax.fi

    Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

  • Tarjoilija, Hotel Mestari

    Oletko sinä etsimämme tarjoilija – a´la carte tai banquet osaaja – Hotel Mestarin Mestarijengiin?

    Hotel Mestari – Mestariuden näyttämö

    Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustassa on avattu uudenlainen lifestyle hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus. Mestarien kortteli kätkee sisäänsä rouhean ja urbaanin hotellin, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat mainiot puitteet majoituksen lisäksi kaikille persoonallisille kokoontumisille ja vaikuttaville tapahtumille. Talo huokuu tekemisen meininkiä ja rouheaa designia, joka kutsuu vieraansa viihtymään kerta toisensa jälkeen.

    Mestariin tullaan nauttimaan eri alojen taidonnäytteistä, inspiroitumaan muiden tekemisestä ja piiloon pönötykseltä. Tutustutamme vieraamme omien tiimiläistemme sekä kumppaniemme taidonnäytteisiin, joista toivomme vieraidemme löytävän uusia kiinnostavia tuttavuuksia. Yllätyksellisyys onkin yksi Hotel Mestarin vetovoimatekijöistä.

    Meillä itsensä ylittäminen on sallittua ja tavoiteltavaa. Siksi lupaammekin, että luonamme voi kokea ja todistaa mestariuden hetkiä!

    Haemme a´la carte ja banquet tarjoilijoita Hotel Mestarin Mestarijengiin!

    Hotel Mestarissa tarjoamme mahdollisuuksia uransa eri vaiheissa oleville työntekijöille, joita yhdistävät itsevarmuus, taidokkuus, tinkimättömyys ja yllätyksellisyys. Meidän jengissä nämä tarkoittavat rentoutta ja persoonallisuutta, pyrkimystä omaan parhaimpaansa, oman osaamisen jakamista sekä halua luoda kokemuksia ja elämyksiä vieraillemme. Arvostamme erilaista osaamista ja positiivista asennetta kehittymistä ja kehittämistä kohtaan.

    Oletko kielitaitoinen palvelualtis tekijä, jonka sydän sykkii asiakaskohtaamisille ja elämysten tuottamiselle a´la carte ravintolassa tai erilaisissa tapahtumissa? Tekemisessäsi ja asenteessasi välittyy, että myynti on hyvää palvelua ja vahvasti sinun DNA:ssa. Viiniosaaminen ja halu kehittyä sekä oppia uutta katsotaan eduksesi.

    Mestari jättää jäljen, joten jätä meille jälki oman näköisellä hakemuksellasi CV:n kera. Liitäthän hakemukseesi perustelut, miksi juuri sinä olisit paras valinta tiimiimme?

    Lähetä hakemuksesi Hotel Mestari F&B Manager Noora Kärkiselle, noora.karkinen@hotelmestari.fi.

    Hakuaika päättyy 15.9.2022. Lisätietoa Mestaritiimin pelipaikoista antaa myös Hotel Mestarin hotellinjohtaja Nora Hasan, puh. 050-5933759 / sähköposti: nora.hasan@hotelmestari.fi

    Päästä Mestariutesi valloilleen ja hae mukaan mestarilliseen joukkoomme!

    Mestarillisin terveisin, Primehotels Oy

    #hotelmestari #mestarijengi #mestariudennäyttämö #mestarius

  • Uimavalvoja, Spahotel Casino

    Uimavalvoja Spahotel Casinolle

    Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta uimavalvojaa. Uimavalvojan pääasiallinen tehtävä on vastata asiakkaiden turvallisuudesta.

    Uimavalvoja neuvoo, opastaa ja avustaa asiakkaita niin, että vaara- ja ongelmatilanteita ei pääse syntymään.

    Työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppupainotteista. Osa-aika työ, n. 2 pv/vko.

    Työ alkaa 1.9., kesto sopimuksen mukaan.

    Sinulla tulee olla Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojan kurssi sekä voimassa oleva Ensiapu1-kurssi suoritettuna. Anniskelu- ja hygieniapassit ovat sinulle eduksi.

     

    Lisätietoja:

    Niina Pulkkinen, vastaanottopäällikkö

    0407322305

    niina.pulkkinen@spahotelcasino.fi

    Spahotel Casino
  • Tarjoilija, Hotel Sveitsi

    TARJOILIJOILLE TÖITÄ HOTEL SVEITSISSÄ

    Etsimme Hotel Sveitsin monipuoliseen ravintolamaailmaan a´la carte tarjoilijoita. Meillä on tarjolla erilaisia, omaan elämäntilanteeseen sopivia työsuhteita.

    Hotel Sveitsin ravintolapalvelut tarjoavat monipuolisen ja vaihtelevan työkentän, A`la carte tarjoilijana pääset työskentelemään Sveitsin suosituissa ravintoloissa – ravintola Karhunpesä ja uusi italialainen ravintola Vino & Pino. Oman mukavan mausteen vaihteleviin työvuoroihin tuo Sveitsin tilausravintola, jossa pääset kokemaan erilaisia juhlia perhejuhlista gaalaillallisiin.

    Sveitsin ravintolamaailmassa on tilaa niin vasta valmistuneille tarjoilijoille kuin kokeneille tekijöille. Suomen parhaan palvelun tarjoaminen ja elämysten toteuttaminen Sveitsin vieraille on sinulle kunnia-asia ja työnilo näkyy ja kuuluu kohtaamisissa kanssasi.

    Meiltä saat:

    • Omaan elämäntilanteeseen sopivan työsopimuksen 30-60-90 h / 3 viikkoa
    • Työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä ammatillisesti omaa osaamistaan laajentaen
    • Priimat kollegat
    • Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

    Tarjoilijan työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Olethan yhteydessä Hotel Sveitsin ravintolapäällikköön Anne Malkamoon.

    Lisätietoja ja hakemukset: ravintolapäällikkö Anne Malkamo, p.040 5056870, anne.malkamo@hotelsveitsi.fi.

  • À la carte kokki, Hotel Sveitsi

    Hei sinä À la carte -taitoinen kokki, etsitkö elämääsi uusia tuulia?

    Voin tarjota Hyvinkäällä Hotel Sveitsissä kivan duunin, parhaimmat kollegat ja uskomattoman hyvän yrityksen, jossa on tilaa kasvulle.Kokemuksesi ennen meitä ei tarvitse olla vuosien mittainen eikä sinun ole tarvinnut vaeltaa vuonoilta viidakkoon tähtipaikoissa ollaksesi meidän seuraava tähtikokki. Pelkäämätön asenne uuden oppimiseenkin riittää, kokemukset A la carten nostoon katsotaan eduksi.We work also in broken English!A la carte cooks are needed in Hyvinkää Hotel Sveitsi, please contact me for more information!Hakemuksen voi laittaa:jussi.ylitalo@hotelsveitsi.fi

  • System and Application Specialist Trainee, Primehotels

    Huipputiimissämme on tarjolla harjoittelupaikka ICT-orientoituneelle, nopealle ja näppärälle opiskelijalle!


    System and Application Specialist traineen
    työtehtävät sisältävät avustavia järjestelmä- ja IT-tehtäviä sekä asiakaspalvelutehtäviä. Lisäksi olet mukana toiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä sekä erilaisten toimeksiantojen toteuttamisessa. Pienessä yrityksessä pääset toteuttamaan itsenäisesti ja kokemaan monen osa-alueen tehtäviä. Ihanteellisessa tilanteessa olet kolmannen vuoden hotelli- ja ravintola-alan tai liiketalouden opiskelija.

    Tarjoamme sinulle:

    • Näköalapaikan hospitality ICT:n moninaiseen maailmaan osana huipputiimiä
    • Mahdollisuuden kehittyä hotellialan moniosaajaksi
    • Merellisen ja luonnon läheisen työympäristön Hotel Rantapuistossa
    • Dynaamisen, asiantuntevan ja hauskan tiimin

    Odotamme/toivomme sinulta:

    • Palveluhenkisyyttä ja can do -asennetta
    • IT-ympäristöjen korkean tason ymmärrystä ja teknistä kiinnostusta ja osaamista sopivassa määrin sekä kiinnostusta/tietoa eri sovelluksista ja laitteista
    • Hospitality-alan tuntemusta
    • Intoa uuden oppimiseen
    • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

    Harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta, aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkentän asiakkaiden parissa, kannustavan ja motivoivan työilmapiirin, joustavat työajat ja tehtävät sekä päivittäisen aamiaisen ja lounaan. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen lyhyt hakemus (sähköposti, video tms.) sähköpostilla mika.holmqvist@primehotels.fi.

    Primehotels
  • Revenue & Distribution Trainee, Primehotels

    Huipputiimissä tarjolla harjoittelupaikka lukuja pelkäämättömälle verkon sankarille

    Ihanteellisessa tilanteessa olet kolmannen tai neljännen vuoden opiskelija. Innostut uusista asioista ja haluat olla ensimmäisenä kokeilemassa uusia ja erilaisia sovelluksia ja ohjelmia. Uit verkossa kuin kala vedessä ja luvut, graafit sekä taulukot tuottavat sinulle riemun kiljahduksia. Bonuksena hallitset excelin kuin omat taskusi.

    Tarjoamme:

    • Näköalapaikan revenue managementin, jakelun ja sähköisen liiketoiminnan maailmaan
    • Merellisen ja luonnon läheisen työympäristön Hotel Rantapuistossa
    • Dynaamisen, asiantuntevan ja hauskan tiimin

    Odotamme:

    • Why not -asennetta
    • Hotellipuolen tuntemusta
    • Intohimoa uuden oppimiseen

    Harjoittelijalle tarjoamme joustavat työajat ja tehtävät. Harjoittelu sisältää päivittän aamiaiset sekä lounaan. Lähetä CV ja vapaamuotoinen lyhyt hakemus (sähköposti, video, blogipostaus tms.) sähköpostilla revenue@primehotels.fi

    Primehotels