Ura Primehotelsilla?

Oletko ennakkoluuloton ammattilainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

Voi olla, että sinulla on pino tutkintoja plakkarissa, mutta voi myös olla, että olet paiskinut töitä ja hankkinut kokemusta niiden sijaan. Molemmissa tapauksissa asenteesi on se, mikä ratkaisee sovitko joukkoomme. Toimimme palvelualalla, mutta palvelijoita meillä ei ole. We have Ladies and Gentlemen serving Ladies and Gentlemen. Jos tunnet kuuluvasi joukkoomme, laita hakemus tulemaan!

Avoimet työpaikat

 • Tarjoilija, Hotel Sveitsi

  TARJOILIJOILLE TÖITÄ HOTEL SVEITSISSÄ

  Etsimme Hotel Sveitsin monipuoliseen ravintolamaailmaan a´la carte tarjoilijoita. Meillä on tarjolla erilaisia, omaan elämäntilanteeseen sopivia työsuhteita.

  Hotel Sveitsin ravintolapalvelut tarjoavat monipuolisen ja vaihtelevan työkentän, A`la carte tarjoilijana pääset työskentelemään Sveitsin suosituissa ravintoloissa – ravintola Karhunpesä ja uusi italialainen ravintola Vino & Pino. Oman mukavan mausteen vaihteleviin työvuoroihin tuo Sveitsin tilausravintola, jossa pääset kokemaan erilaisia juhlia perhejuhlista gaalaillallisiin.

  Sveitsin ravintolamaailmassa on tilaa niin vasta valmistuneille tarjoilijoille kuin kokeneille tekijöille. Suomen parhaan palvelun tarjoaminen ja elämysten toteuttaminen Sveitsin vieraille on sinulle kunnia-asia ja työnilo näkyy ja kuuluu kohtaamisissa kanssasi.

  Meiltä saat:

  • Omaan elämäntilanteeseen sopivan työsopimuksen 30-60-90 h / 3 viikkoa
  • Työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä ammatillisesti omaa osaamistaan laajentaen
  • Priimat kollegat
  • Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

  Tarjoilijan työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Olethan yhteydessä Hotel Sveitsin ravintolapäällikköön Anne Malkamoon tai apulaisravintolapäällikköön Anna Rinkiseen.

  Lisätietoja ja hakemukset: ravintolapäällikkö Anne Malkamo, p.040 5056870, anne.malkamo@hotelsveitsi.fi ja apulaisravintolapäällikkö Anna Rinkinen, anna.rinkinen@hotelsveitsi.fi.

 • Aamiaisvastaava, aamiaistarjoilija & A'la carte tarjoilija, Hotel Mestari

  Pelipaikkoja tarjolla Hotel Mestarin Mestarijengiin!

  Hotel Mestarin Mestarijengi – Hotel Mestari, Primehotels Oy

  Oletko sinä meidän etsimä osaaja Hotel Mestarin Mestarijengiin?

  Pelipaikkoja vapaana hotellin avaustiimissä seuraaville pelipaikoille:

  – Aamiaisvastaava

  – Aamiaistarjoilija

  – A´la carte tarjoilija

  Hotel Mestari – Mestariuden näyttämö

  Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustassa rakentuu uudenlainen lifestyle hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus. Mestarien kortteli kätkee sisäänsä rouhean ja urbaanin hotellin, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat mainiot puitteet majoituksen lisäksi kaikille persoonallisille kokouksille ja vaikuttaville tapahtumille. Talo huokuu tekemisen meininkiä ja rouheaa designia, joka kutsuu vieraansa viihtymään kerta toisensa jälkeen.

  Mestariin tullaan nauttimaan eri alojen taidonnäytteistä, inspiroitumaan muiden tekemisestä ja piiloon pönötykseltä. Tutustutamme vieraamme omien tiimiläistemme sekä kumppaniemme taidonnäytteisiin, joista toivomme vieraidemme löytävän uusia kiinnostavia tuttavuuksia. Yllätyksellisyys onkin yksi Hotel Mestarin vetovoimatekijöistä.

  Meillä itsensä ylittäminen on sallittua ja tavoiteltavaa. Siksi lupaammekin, että luonamme voi kokea ja todistaa mestariuden hetkiä toukokuusta 2022 lähtien!

  Haemme tekijöitä ravintolaan puolelle Hotel Mestarin Mestarijengiin!

  Hotel Mestarissa tarjoamme mahdollisuuksia uransa eri vaiheissa oleville työntekijöille, joita yhdistävät itsevarmuus, taidokkuus, tinkimättömyys ja yllätyksellisyys. Meidän jengissä nämä tarkoittavat rentoutta ja persoonallisuutta, pyrkimystä omaan parhaimpaansa, oman osaamisen jakamista sekä halua luoda kokemuksia ja elämyksiä vieraillemme. Arvostamme erilaista osaamista ja positiivista asennetta kehittymistä ja kehittämistä kohtaan.

  Oletko kielitaitoinen palvelualtis tekijä, jonka sydän sykkii asiakaskohtaamisille ja elämysten tuottamiselle? Tekemisessäsi ja asenteessasi välittyy, että myynti on hyvää palvelua ja vahvasti sinun DNA:ssa. Viiniosaaminen ja halu kehittyä sekä oppia uutta katsotaan eduksesi.

   

  Mestari jättää jäljen, joten jätä meille jälki oman näköisellä hakemuksellasi CV:n kera.

  Lähetä hakemuksesi Primehotels Oy:n HRD Manager Kaisu Eroselle, kaisu.eronen@primehotels.fi. Hakuaikaa 31.5.2022 saakka. Lisätietoa Mestaritiimin pelipaikoista Kaisulta p. 050-3883067.

  Päästä Mestariutesi valloilleen ja hae mukaan mestarilliseen joukkoomme!

  Mestarillisin terveisin, Primehotels Oy

 • Vastaanottovirkailija, Hotel Oscar

  VASTAANOTTOVIRKAILIJAKSI HOTEL OSCARIIN?

  Hotel Oscar on maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa ja maankuulu persoonallisesta, yksilöllisestä ja sydämellisestä vieraanvaraisuudestaan. Varkauden keskellä sijaitsevassa Hotel Oscarissa on erinomainen ravintola, mukavat huoneet ja mutkaton palvelu. Hotelli kuuluu Primehotels Oy:n hotelliperheeseen.

  Vastaanotto palvelee vieraitamme 24/7 ja on hotellimme sydän. Priimojen työkavereiden ja palkan lisäksi tarjoamme sinulle Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen.

  Toivomme, että:

  • Olet loistavan asiakaspalvelun varmistaja, pidät monet langat hymyssä suin hyppysissäsi kiireenkin keskellä
  • Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
  • Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, olet tarkka ja täsmällinen
  • Sinulla on kaupallinen tai alan koulutus ja mielellään jo kokemusta työskentelystä hotellin vastaanotossa tai asiakaspalvelussa
  • Hallitset palvelukielet: suomi ja englanti, muut kielet katsomme eduksi
  • Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn sopeutuva ja pystyvä

  Tarjoamme

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen 90 h/3 vko (aloitus sopimuksen mukaan)
  • Priimat työkaverit
  • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, missä hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä
  • Mahdollisuuden laajentaa osaamistaan muille osastoille (ravintola/baari/keittiö/kokous)
  • Palkan lisäksi Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

   

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköisesti 12.6.2022 mennessä Hotel Oscarin hotellipäällikkö Heidi Sarkealalle heidi.sarkeala@hoteloscar.fi

  Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa hotellipäällikkö Heidi Sarkeala 040 727 4761

  Lisätietoja hotellista: www.hoteloscar.fi

 • Vuoromestari, Hotel Katajanokka

  Keittiön vuoromestari, 112,5h / 3 viikkoa – Ravintola Linnankellari, Hotel Katajanokka

  Etsimme joukkoomme energistä tiiminvetäjää keittiöön. Vieraidemme tyytyväisyys on sinulle kunnia-asia, ja olet valmis voittamaan kaikki esteet huolehtiaksesi, että jokaisen vieraamme yksilölliset tarpeet täyttyvät ja odotukset ylittyvät. Työskentelet rakkaudesta lajiin. Työ on vuorotyötä.

  Vuoromestarina toimit keittiöpäällikön vahvana oikeana kätenä ja valmennat tiimiä onnistumaan jokaisessa hetkessä!

  Odotamme:

  • Olet ulospäin suuntautunut ja nautit ihmisten parissa työskentelystä
  • Kokemusta esimiestehtävistä ravintoloiden keittiöissä
  • Omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
  • Johdat vuoroa aidolla ja kannustavalla otteella sekä inspiroivan menusuunnittelun kautta
  • Kädenjälkesi on aina laadukasta
  • Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
  • Ymmärrät ravintolatoiminnan eri osa-alueita ja tapasi työskennellä on aina kokonaisuutta huomioiden
  • Kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua saavuttaa tuloksia
  • Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn sopeutuva ja pystyvä, tarkka ja hurmaat työkaverisi

  Tarjoamme:

  • Innostavan työn ainutlaatuisessa ympäristössä ja onnistumisen työkalut
  • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
  • Marriott -ketjun ja Primehotelsin henkilöstöedut ja koulutus- & uramahdollisuudet
  • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, jossa työpäiväkokemus on aina ykkönen
  • Priimat työkaverit

  Kiinnostuitko?

  Jos vastasit kyllä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sähköisesti 15.5.2022 mennessä nathalie.huber@hotelkatajanokka.fi

  Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaisesti, kiireinen kesä odottaa jo. Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Nathalie Huber, puh. 040 513 4537

  Hotelli Katajanokka
 • F&B Manager, Hotel Mestari

  F&B Manager – Hotel Mestari, Primehotels Oy

  Hotel Mestari – Mestariuden näyttämö

  Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustassa avautuu uudenlainen lifestyle hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus. Mestarien kortteli kätkee sisäänsä rouhean ja urbaanin hotellin, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat erinomaiset puitteet majoituksen lisäksi kaikille kokouksille, tapahtumille, tilaisuuksille ja suurillekin juhlille. Talo huokuu erityistä tunnelmaa ja rouheaa designia, joka kutsuu vieraansa viihtymään kerta toisensa jälkeen.

  Tarjoamme vieraillemme aitoja ja ainutkertaisia mestariuden hetkiä, Stadin parhaan aamun aloituksen ja ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä käsin poimittujen herkkujen ystäville.

  Meillä itsensä ylittäminen on sallittua ja tavoiteltavaa. Siksi lupaammekin, että luonamme voi kokea ja todistaa mestariuden hetkiä!

  Hotel Mestarin F&B Manager

  Nyt on tarjolla Majoitus- ja ravitsemisalan tavoitelluin F&B Managerin paikka Helsingin rouheimmassa uutuushotellissa. Etsimme Hotel Mestarin F&B Manageria hotellinjohtajan luottopakiksi ja johtoryhmän jäseneksi.

  Oletko sinä ravintola-alan ja tapahtumien mestari ja haluat liittyä mukaan Mestaritiimiin? Itsevarmuus, taidokkuus, tinkimättömyys, diplomaattisuus ja helposti lähestyttävyys ovat ominaisuuksia, jotka yhdistävät Mestaritiimiämme.

  Tule kirjoittamaan ja elämään kanssamme Mestaritarinaa ja luotsaamaan Mestaritiimiä huippusuorituksiin!

  Laita vapaamuotoinen hakemus ja liitä hakemukseesi perustelut, miksi juuri sinä olisit paras valinta Hotel Mestarin F&B Manageriksi? Hakemukset sähköpostilla hotellinjohtaja Nora Hasanille, nora.hasan@hotelmestari.fi. Hakuaika päättyy 15.5.2022.

  Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa Hotel Mestarin hotellinjohtaja Nora Hasan, puh. 050-5933759, sähköposti: nora.hasan@hotelmestari.fi.

  Päästä Mestariutesi valloilleen ja laita meille sinun näköisesi hakemus tulemaan CV:n ja palkkatoiveen kera!

 • Ravintolapäällikkö, Hotel Katajanokka

  Ravintolapäällikkö – Ravintola Linnankellari (Hotel Katajanokka)

  Etsimme sitä parasta työkaveria, kollegaa, suunnannäyttäjää ja arjen organisoijaa. Oletko sinä etsimämme innostava, energinen ja valmentavalla otteella luotsaava ravintolapäällikkö vastaamaan kokonaisvaltaisesti Ravintola Linnankellarin onnistumisesta tiimin, vieraiden ja tuloksen osalta.

  Odotamme että:

  • Otat vastuun ravintolatoiminnasta sekä sen kehittämisestä. Ravintolapalvelumme koostuvat monipuolisesta aamiais-, lounas- ja à la carte-tarjoilusta sekä Meeting & Events toiminnosta. Kesällä laajennamme toimintaamme sisäpihan suurelle terassille.
  • Vastaat ravintolan tuloksellisuudesta, hinnoittelusta, katteista sekä laadullisesta toiminnasta yhdessä keittiöpäällikön kanssa
  • Arjen avaimet pysyvät sinulla kädessä ja valmennat tiimiä onnistumaan jokaisessa hetkessä
  • Vieraanvaraisuus ja laadukas palvelu on sinulle kaikki kaikessa ja asenteesi on esimerkillisellä tasolla
  • Kaupan nälkä on sinulle tuttu käsite ja valmennat tiimiä suosittelevan myynnin maailmaan
  • Johdat omalla esimerkilläsi ja hallinnoit ravintolan operatiivisten rutiinien pyörittämistä sekä osallistut vahvasti suorittaviin vuoroihin, myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Huolehdit tiimisi hyvinvoinnista, kehityksestä ja oppimisesta
  • Työskentelet tiiviisti muiden esimiesten kanssa ja tuet hotellinjohtajaa koko hotellin toiminnan eteenpäinviemisessä ja kehittämisessä

  Toivomme että:

  • Olet toiminut tuloksellisesti esimiehenä ravintolaympäristössä
  • Sinulla on kokemusta à la carte -ravintolasta sekä kokous- ja juhlatoiminnasta ja ymmärrät molempien toimintojen vaikutuksen liikevaihdon saavuttamisessa
  • Arjen organisoinnilla laadit balanssin kaikessa tekemisessä ja omaat sujuvan kommunikointikyvyn eri tilanteissa
  • Sinulla on kykyä ja halua rakentaa ja kehittää motivoitunut ja sitoutunut tiimi, jolla on selkeät vastuualueet ja tavoitteet
  • Osaat innostaa, kannustaa, ideoida ja kehittää uutta
  • Työkielemme on niin suomi kuin englanti
  • Hallitset yleisimmät alan järjestelmät ja opit mielellään lisää
  • Olet kiinnostunut alan trendeistä, uusista tuotteista ja tuotetuntemuksesi on sen mukaista
  • Olet myynti- ja kilpailuhenkinen ja ymmärrät, että jokainen asiakaskohtaaminen on lisämyyntimahdollisuus
  • Olet intohimoinen ruuan, juoman ja palvelun ystävä

  Tarjoamme:

  • Innostavan työn ainutlaatuisessa ympäristössä ja onnistumisen työkalut
  • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
  • Marriott -ketjun ja Primehotelsin henkilöstöedut ja koulutus- & uramahdollisuudet
  • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, jossa työpäiväkokemus on aina ykkönen
  • Priimat työkaverit

  Kiinnostuitko?

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksesi kanssa sähköisesti 15.5.2022 mennessä nathalie.huber@hotelkatajanokka.fi

  Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaisesti, kiireinen kesä odottaa jo. Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Nathalie Huber, puh. 040-5134537.

  Hotelli Katajanokka
 • A la carte kokki, Spahotel Casino

  A LA CARTE KOKKI SPAHOTEL CASINOLLE

  Primehotelsilla on viisi uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa ja ainakin viisi uutta hotellia rakenteilla. Primehotelsin hotelliperheeseen kuuluvat Hotel Kajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta.

  Oletko ennakkoluuloton ammattilainen tai tuleva sellainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

  Haemme vielä yhtä A LA CARTE KOKKIA kesätöihin Spahotel Casinolle Savonlinnaan.

  Oletko se sinä? Omaat positiivisen asenteen ja erinomaiset ruoanlaitto taidot sekä haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhtenä hotellimme tiimin jäsenenä. Etsimme keittiöalan ammattilaista, joilla on kokemusta ruokaravintolassa työskentelystä sekä kiinnostusta ja intohimoa ruuan valmistusta kohtaan. Toivomme sinun olevan joustava, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen ja lisäksi sinulta löytyy myös hygieniapassi. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti.

  Tarjoamme sinulle:

  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet
  • Työporukan, jossa on hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki
  •  Hyvät henkilöstöedut

  ———–

  Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Janne Käyhkö p. 0505338600 tai janne.kayhko@spahotelcasino.fi.

  • Palkkaus sopimuksen mukaan
  • 1 hlö
  • Työaika: Kokoaikainen
  • 3 kk
  • Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Asuntomahdollisuus.

  Hakemukset heti sähköpostitse osoitteeseen janne.kayhko@spahotelcasino.fi. Otsikoksi Hakemus.

  Haethan paikkaa pian, sillä kutsumme haastatteluun jo hakuprosessin aikana.

  Ilmoitus voisi olla voimassa 10.5 saakka.

  Spahotel Casino
 • Vastaanottovirkailijan sijainen, Hotel Oscar

  VASTAANOTTOVIRKAILIJAN SIJAISEKSI HOTEL OSCARIIN?

  Hotel Oscar on maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa ja maankuulu persoonallisesta, yksilöllisestä ja sydämellisestä vieraanvaraisuudestaan. Varkauden keskellä sijaitsevassa Hotel Oscarissa on erinomainen ravintola, mukavat huoneet ja mutkaton palvelu. Hotelli kuuluu Primehotels Oy:n hotelliperheeseen.

  Vastaanotto palvelee vieraitamme 24/7 ja on hotellimme sydän. Priimojen työkavereiden ja palkan lisäksi tarjoamme sinulle Primehotelsin loistavat henkilöstöedut.

  Toivomme, että:

  • Olet loistavan asiakaspalvelun varmistaja, pidät monet langat hymyssä suin hyppysissäsi kiireenkin keskellä
  • Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
  • Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, olet tarkka ja täsmällinen
  • Sinulla on kaupallinen tai alan koulutus ja mielellään jo kokemusta työskentelystä hotellin vastaanotossa tai asiakaspalvelussa
  • Hallitset palvelukielet: suomi ja englanti, muut kielet katsomme eduksi
  • Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn sopeutuva ja pystyvä

  Tarjoamme

  • Määräaikaisen opintovapaan sijaisuuden ajalle elokuu-joulukuu 2022
  • Kolmivuorotyön 90h/3vk
  • Priimat työkaverit
  • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, missä hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä
  • Mahdollisuuden laajentaa osaamistaan muille osastoille (ravintola/baari/keittiö/kokous)
  • Palkan lisäksi Primehotelsin loistavat henkilöstöedut

  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköisesti 12.5.2022 mennessä Hotel Oscarin hotellipäällikkö Heidi Sarkealalle heidi.sarkeala@hoteloscar.fi

  Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa hotellipäällikkö Heidi Sarkeala 040 727 4761 Lisätietoja hotellista: www.hoteloscar.fi

 • Kokki, Hotel Rantapuisto

  Kokiksi Rantapuistoon

  Hotel Rantapuisto on Helsingin Vuosaaressa meren rannalla uniikilla paikalla sijaitseva kansainvälinen hotelli. Meillä on monia erilaisia ja erikokoisia juhla- ja kokoustiloja, joissa järjestetään kokouksia, yksityistilaisuuksia ja tapahtumia. Järjestämme täällä vuosittain mm. Superwood-festivaalin, mikä nostaa mielenkiintoaan vuosi vuodelta. Mahdollistamme Rantapuistossa niin upeat unohtumattomat häät kuin pieteetillä ja tarkkuudella valmistellut isot seminaarit. Näiden lisäksi Ravintola Furu tarjoaa a´la cartea maanantaista lauantaihin sekä brunssia sunnuntaisin.

  Etsimme tiimiimme kokkia. Toivomme, että sinulta työkokemusta löytyy jo jonkin verran, mutta asenne ja halu oppia on kaikista tärkeintä. Kokin työ on monipuolista ja sisältää paljon erilaisia esivalmisteluja: aamiaista, buffetlounasta, yksityistilaisuuksia sekä lautastarjoiluna että buffetina. Sen lisäksi a´la carte -serviisejä.

   

  JOUKKOOMME HALUAISIMME JUURI SINUT JOKA:

  • olet innostunut ja saat muut innostumaan esimerkilläsi
  • olet intohimoinen ja innovatiivinen ruuanlaittaja
  • suhtaudut työhösi vakavasti mutta myös huumoria löytyy
  • olet valmis työskentelemään kahdessa vuorossa

  Meiltä saat:

  • kokoaikaisen työn 112,5 h / 3 viikkoa
  • Uniikin työskentely-ympäristön upean luonnon ja arkkitehtuurin keskellä
  • Priimat työkaverit
  • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, missä hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä ammatillisesti omaa osaamistaan laajentaen
  • Palkan lisäksi yrityksen kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän ja Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

   

  Lisätietoja:

  Vesa Kokkonen

  Hotellinjohtaja

  0400-901851 vesa.kokkonen@primehotels.fi Hakemus & CV sähköpostitse 30.4.2022 mennessä vesa.kokkonen@primehotels.fi Lisätietoja hotellista: www.rantapuisto.fi

  Hotel Rantapuisto
 • Ravintolan palvelupäällikkö, Hotel Sveitsi

  RAVINTOLAMAAILMASSA PALVELUPÄÄLLIKÖN PAIKKA AVOINNA HOTEL SVEITSISSÄ

  Kehittymisen ja oppimisen mahdollisuuksia tarjolla Sveitsissä

  Etsimme Hotel Sveitsin monipuoliseen ravintolamaailmaan palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

  Tarjoamme monipuolisen työnkuvan

  Palvelupäällikkönä johdat useaa eri liikeideaa vuorossasi ja vastaat niiden laadukkaasta toiminnasta yhdessä muun henkilökunnan kanssa. A´la carte -ravintolat Karhunpesä ja Vino & Pino, Seasons -kokous- ja saunamaailma, kattava tilausravintolatoiminta perhejuhlista gaalaillallisiin, monipuoliset kokoustilat sekä aamiaisravintola kuuluvat pelikenttääsi ja näiden onnistunut johtaminen vaatii sinulta organisointitaitoja ja taitoa pitää monta lankaa yhtä aikaa käsissäsi.

  Odotamme

  Odotamme sinulta pelotonta asennetta ja halua heittäytyä tilanteisiin. Sinusta huokuu hyvä fiilis ja johdat vuoroasi aina maaliin saakka, asiakkaiden odotukset ylittäen. Sinulla on kyky hallita suuria kokonaisuuksia ja ymmärrät tuloksellisuudesta. Haluat ohjata ja opastaa, eikä joustaminen ja improvisointi ole sinulle tuntematonta. Arvostamme ennen kaikkea innostusta, joustavuutta ja halua onnistua yhdessä pelikavereitten kanssa tiiminä sekä loistaa yksilönä. Myös aiempi kokemus esimiestehtävissä on hyvä homma.

  Palvelupäällikön työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Haku on avoinna 30.4. saakka.

  Lisätietoja ja hakemukset: ravintolapäällikkö Anne Malkamo, p.040 5056870 anne.malkamo@hotelsveitsi.fi ja apulaisravintolapäällikkö Anna Rinkinen, anna.rinkinen@hotelsveitsi.fi.

  Primehotels Oy työnantajana

  • Priimat henkilökuntaedut
  • Family First
  • Onnistunut työpäiväkokemus
  • Kehittäminen ja kehittyminen
  • Toimialan inspiroiva puheenaihe
 • Tarjoilijoita, Hotel Sveitsi

  HOTEL SVEITSIN SUOSITUSSA RAVINTOLAMAAILMASSA TÖITÄ A´LA CARTE TARJOILIJOILLE

  Oletko etsimämme Hotel Sveitsin palvelualtis tarjoilija ja tykätty työkaveri?

  Etsimme Hotel Sveitsin monipuoliseen ravintolamaailmaan a´la carte tarjoilijoita vakituisiin (90 h/3 viikkoa) työsuhteisiin. Meillä on tarjolla myös erilaisia, omaan elämäntilanteeseen sopivia työsuhteita.

   

  Tarjoamme monipuolisen työnkuvan

  Hotel Sveitsin ravintolapalvelut tarjoavat monipuolisen ja vaihtelevan työkentän. A´la carte tarjoilijan työssä kotipesä on Sveitsin suosittu ravintola Karhunpesä, uusi italialainen ravintola Vino & Pino sekä monipuolinen tilausravintolamme, jossa järjestetään juhlia perhejuhlista gaalaillallisiin.

  A´la carte tarjoilijan työvuorot vaihtelevat a´la carte ravintolan iltavuoroista, isojen tilaisuuksien valmisteluihin ja tilaisuuden onnistuneeseen toteuttamiseen yhdessä salin henkilökunnan ja keittiötiimin kanssa. Meidän ravintolassamme on tilaa niin vasta valmistuneille tarjoilijoille kuin kokeneille tekijöille. Suomen parhaan palvelun tarjoaminen ja elämysten toteuttaminen Sveitsin vieraille on sinulle kunnia-asia ja työnilo näkyy ja kuuluu kohtaamisissa kanssasi.

   

  Odotamme

  Odotamme sinulta priimaa palveluasennetta ja tahtoa tarjota vieraillemme Suomen parasta palvelua. Olet tiimipelaaja ja pelaat palloa samaan maaliin kollegoiden kanssa. Arvostamme ennen kaikkea innostusta, joustavuutta ja halua onnistua yhdessä pelikavereitten kanssa tiiminä sekä loistaa yksilönä. Olet parhaimmillasi asiakaskohtaamisissa ja nautit vieraanvaraisen palvelun tarjoamisesta sekä elämysten luomisesta niin lapsiperheille kuin businessasiakkaille. Pärjäät palvelutilanteissa kansainvälisten vieraidemme kanssa myös englannin kielellä. Vastavalmistuneelta tarjoilijalta odotamme halua oppia uutta ja kehittyä ravintolan rautaiseksi ammattilaiseksi. Kokeneen tekijän osalta arvostamme monipuolista kokemusta ravintolatoimialalla työskentelystä.

   

  Tarjoilijan työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

  Lisätietoja ja hakemukset: ravintolapäällikkö Anne Malkamo, p.040 5056870, anne.malkamo@hotelsveitsi.fi ja apulaisravintolapäällikkö Anna Rinkinen, anna.rinkinen@hotelsveitsi.fi.

   

  Primehotels Oy työnantajana

  • Priimat henkilökuntaedut
  • Family First
  • Onnistunut työpäiväkokemus
  • Kehittäminen ja kehittyminen
  • Toimialan inspiroiva puheenaihe
 • A la carte kokkeja, Hotel Katajanokka

  Töihin vankilan keittiöön?

  Etsimme a la carte kokkeja

  Haluatko tarjota vieraillemme unohtumattomia makuelämyksiä ja olla osa kaupungin parasta tiimiä?

  Tarjoamme

  • mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamista sekä kehittyä ja oppia uutta
  • tilaisuuden kehittää ja kehittyä
  • kaupungin mahtavimman työporukan

  Primehotelsin ja Marriotin kattavat henkilökuntaedut

  Odotamme

  • ammattiylpeyttä sekä rakkautta ruokaan, joka näkyy ja maistuu
  • oma-aloitteista, ripeää ja vastuunottavaa työskentelyotetta
  • teamspirit asennetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • mahtavinta palveluasennetta ja tahtoa tarjota vieraillemme parasta palvelua

  Hotel Katajanokka & Ravintola Linnankellari

  Entisen vankilan eli ”linnan” kellarikerrokseen toteutettu tunnelmallinen Ravintola Linnankellari tarjoilee rehellistä ja rouheaa pohjoismaista ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Linnankellari on avoinna aamusta iltaan ja sen tunnelmalliset kabinetit sopivat erinomaisesti juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Keittiö huolehtii ruokatuotteesta aamiaisella, lounaalla, a la carte tarjonnasta sekä kokous- ja tilaustoiminnoista. Työ hotellin ravintolassa onkin sen vuoksi monipuolista ja mielenkiintoista!

  Ravintola Linnankellari sijaitsee Hotel Katajanokan yhteydessä.

  Hotel Katajanokka on kansainvälisesti palkittu lifestyle-hotelli persoonallista palvelua ja ainutlaatuista historiallista miljöötä arvostaville ihmisille. Ravintola Linnankellari on olennainen osa Hotel Katajanokan palveluvalikoimaa. Vanhojen muurien sisäpuolella avautuu toinen maailma, puistokeidas keskellä kivikaupunkia, jonne keskustan kiire ja hälinä eivät ulotu. Hotel Katajanokka on osa Tribute Portfolio -ketjua, joka kuuluu maailman suurimman hotellioperaattori Marriottin hotelliperheeseen.

  Kiinnostuitko?

  Jos vastasit kyllä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera sähköisesti 15.4.2022 mennessä thomas.rowe@hotelkatajanokka.fi

  Lisätietoja antaa tarvittaessa keittiöpäällikkö Thomas Rowe, puhelin 040 630 7089.

  Hotelli Katajanokka
 • Kokki, Hotel Rantapuisto

   

  Kokiksi Rantapuistoon

  Hotel Rantapuisto on Helsingin Vuosaaressa meren rannalla uniikilla paikalla sijaitseva kansainvälinen hotelli. Meillä on monia erilaisia ja erikokoisia juhla- ja kokoustiloja, joissa järjestetään kokouksia, yksityistilaisuuksia ja tapahtumia. Järjestämme täällä vuosittain mm. Superwood-festivaalin, mikä nostaa mielenkiintoaan vuosi vuodelta. Mahdollistamme Rantapuistossa niin upeat unohtumattomat häät kuin pieteetillä ja tarkkuudella valmistellut isot seminaarit. Näiden lisäksi Ravintola Furu tarjoaa a´la cartea maanantaista lauantaihin sekä brunssia sunnuntaisin.

  Etsimme tiimiimme kokkia. Toivomme, että sinulta työkokemusta löytyy jo jonkin verran, mutta asenne ja halu oppia on kaikista tärkeintä. Kokin työ on monipuolista ja sisältää paljon erilaisia esivalmisteluja: aamiaista, buffetlounasta, yksityistilaisuuksia sekä lautastarjoiluna että buffetina. Sen lisäksi a´la carte -serviisejä.

  JOUKKOOMME HALUAISIMME JUURI SINUT JOKA:

  • olet innostunut ja saat muut innostumaan esimerkilläsi
  • olet intohimoinen ja innovatiivinen ruuanlaittaja
  • suhtaudut työhösi vakavasti mutta myös huumoria löytyy
  • olet valmis työskentelemään kahdessa vuorossa

  Meiltä saat:

  • Kokoaikaisen työn 112,5 h / 3 viikkoa
  • Uniikin työskentely-ympäristön upean luonnon ja arkkitehtuurin keskellä
  • Priimat työkaverit
  • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, missä hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä ammatillisesti omaa osaamistaan laajentaen
  • Palkan lisäksi yrityksen kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän ja Primehotelsin loistavat henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Tiina Ruuska

  Operations Manager

  040 0460213 tiina.ruuska@rantapuisto.fi Hakemus & CV sähköpostitse 10.4.2022 mennessä tiina.ruuska@rantapuisto.fi Lisätietoja hotellista: www.rantapuisto.fi

  Hotel Rantapuisto
 • Ravintolan palvelupäällikkö, Spahotel Casino

   

  RAVINTOLAN PALVELUPÄÄLLIKKÖ

  Primehotelsilla on viisi uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa ja ainakin viisi uutta hotellia rakenteilla. Primehotelsin hotelliperheeseen kuuluvat Hotel Kajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta.

  Oletko ennakkoluuloton ammattilainen tai tuleva sellainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

  Haemme nyt RAVINTOLAN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Spahotel Casinolle Savonlinnaan.

  Omaat positiivisen asenteen ja haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhtenä hotellimme tiimin jäsenenä. Etsimme ravintola-alan ammattilaista, joilla on jo kokemusta ravintolassa työskentelystä, juomatuntemusta sekä kiinnostusta ja intohimoa asiakaspalvelua sekä esimiestyötä kohtaan. Toivomme sinun olevan joustava, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen ja lisäksi sinulta löytyy myös anniskelupassi. Toimit työssäsi ravintolapäällikön oikeana kätenä. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti.

  Tarjoamme sinulle:

  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet
  • Työporukan, jossa on hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki
  • Hyvät henkilöstöedut

  Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Tiina Aaltola p. 0407758755 tai tiina.aaltola@spahotelcasino.fi.

  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
  • Työaika: Kokoaikainen
  • Vakituinen

  Työ alkaa mahd. pian tai viimeistään 8.5.2022.

  Meillä on myös asuntomahdollisuus kesän ajaksi.

  Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen tiina.aaltola@spahotelcasino.fi 3.4.2022 mennessä. Otsikoksi Hakemus. Haethan paikkaa pian, sillä kutsumme haastatteluun jo hakuprosessin aikana.

  Spahotel Casino
 • À la carte kokki, Hotel Sveitsi

  Hei sinä À la carte -taitoinen kokki, etsitkö elämääsi uusia tuulia?

  Voin tarjota Hyvinkäällä Hotel Sveitsissä kivan duunin, parhaimmat kollegat ja uskomattoman hyvän yrityksen, jossa on tilaa kasvulle.Kokemuksesi ennen meitä ei tarvitse olla vuosien mittainen eikä sinun ole tarvinnut vaeltaa vuonoilta viidakkoon tähtipaikoissa ollaksesi meidän seuraava tähtikokki. Pelkäämätön asenne uuden oppimiseenkin riittää, kokemukset A la carten nostoon katsotaan eduksi.We work also in broken English!A la carte cooks are needed in Hyvinkää Hotel Sveitsi, please contact me for more information!Hakemuksen voi laittaa:jussi.ylitalo@hotelsveitsi.f

 • Tarjoilija, Hotel Rantapuisto

  Tarjoilijaksi hotelli Rantapuistoon

  Hotel Rantapuisto on Helsingin Vuosaaressa meren rannalla uniikilla ja upealla paikalla sijaitseva kansainvälinen hotelli. Hotellimme ravintola Furussa tarjoillaan ala cartea, brunssia ja erilaisia teemaillallisia. Rantapuistossa järjestetään paljon erilaisia kokouksia, tapahtumia ja yksityistilaisuuksia sekä Furussa, että tilausravintoloissamme, eli työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa.

  Etsimme tiimiin tarjoilijaa. Jos sinulta löytyy myös hotellin vastaanoton osaamista niin voit työskennellä sekä vastaanotossa että ravintolatehtävissä.

  Joukkoomme haluaisimme juuri sinut joka:

  • Olet loistava asiakaspalvelija ja haluat tarjota asiakkaalle aina parasta
  • Sinulla on jonkin verran työkokemusta tarjoilijan/ravintola-alan töistä
  • Olet valmis työskentelemään monenlaisissa tehtävissä, kuten aamiaisella, ala carte ravintolassa ja yksityistilaisuuksissa
  • Pystyt työskentelemään sekä yksin että tiimissä
  • Hallitset palvelukielet: suomi ja englanti. Muut kielet katsomme eduksi

  Meiltä saat:

  • Kokoaikainen työ 112,5 h / 3vko
  • Uniikin työskentely-ympäristön upean luonnon ja arkkitehtuurin keskellä
  • Priimat työkaverit
  • Työpaikan kasvavassa ja energisessä yhtiössä, missä hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä
  • Ammatillisesti omaa osaamistaan laajentaen
  • Palkan lisäksi yrityksen kilpailukykyisen kannustinjärjestelmän ja Primehotelsin loistavat
  • Henkilöstöedut sairauskuluvakuutuksineen

  Lisätietoja:
  Hanna Mansukoski,
  Acting Restaurant Manager,
  puh. 040 865 5022,
  hanna.mansukoski@rantapuisto.fi

  Hakemus & CV sähköpostitse 30.4.2022 mennessä hanna.mansukoski@rantapuisto.fi

  Hotel Rantapuisto
 • Keittiöartisti, Hotel AX

  Keittiöartisti (À la carte, aamiainen), Hotel AX

  Pysyykö sinulla kokinhattu päässä ja lähteekö sinulta tarvittaessa ilmakitarasoolo vispilällä? Nautitko makuelämysten tekemisestä ja annosten viimeistelystä taiteellisella twistillä?

  Taide ja tasokas gastronomia sopivat yhteen. Keittiöartistien ammattitaito näkyy ja maistuu annoksissa meidän vieraille, jotka tulevat meille nauttimaan eurooppalaisen keittiön antimista ja pääsevät halutessaan viimeistelemään omat annoksensa.

  Haemme Hotel AX:n keittiöön artistia, jolla luovuus ja taiteellisuus ovat DNA:ssa. Hotel AX:n keittiö on hotellissa paraatipaikalla ja keittiön taiteilijatiimi on tärkeässä roolissa mahdollistamassa elämyksiä ja nautintoja kaikille aisteille.

  Haemme nyt tiimiimme:

  Keittiömestari

  Keittiömestari, keittiöpäällikön alaisuuteen johtamaan innovatiivista tiimiä ja edistämään Hotel AX:n kokonaisvaltaista ravintolakonseptia

  Keittiön vuoromestari / Sous chef

  keittiömestarin alaisuuteen johtamaan työskentelyä vuorossa ja tärkeässä roolissa mukana kehittämässä ruokatuotetta ja kantamaan vastuuta keittiötoimintojen sujuvuudesta.

  Aamiaiskokki/vuoromestari

  Laadukkaasta artesaaniaamiaisesta innostunut henkilö, joka on valmis ottamaan sen ylimäärisen askeleen asiakkaan eteen ja kantamaan vastuuta vuoron sujumisesta.

  Näetkö itsesi jo Hotel AX:n luovan ympäristön keittiöartistina?

  Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi tulemaan. Haluamme kuulla mikä on sinun taidemieltymyksesi ja tarinan siitä, mistä sinulla kipinä taiteeseen on syntynyt! Liitäthän hakemukseesi myös perustelut, miksi juuri sinä olisit paras valinta meidän keittiöartistiksi.

  Hakemukset sähköpostilla keittiöpäällikkö Filip Forsberg filip.forsberg@hotelax.fi.

  Päästä luovuutesi valloilleen ja laita meille oman näköisesi hakemus tulemaan CV:n ja palkkatoiveen kera!

  Taiteellisin terveisin, Filip

 • Ravintola-artisti, Hotel AX

  WANTED: RAVINTOLA-ARTISTI

  Á LA CARTE TARJOILIJA & SALIAPULAINEN, Hotel AX

  Haluatko tuottaa elämyksiä vieraillemme? Onko ruoka ja juoma lähellä sydäntäsi? Pysytkö rauhallisena myös hektisessä ravintolaympäristössä? Oletko positiivinen tiimipelaaja?

  Haemme tarjoilijoita ja saliapulaisia uniikkiin ja upeaan hotelliimme Jätkäsaaressa. Ehkä sinulle on jo kertynyt työkokemusta tai olet ravintola-alan tuleva tähti – hae rohkeasti tiimiimme! Me uskomme, että oikea asenne ratkaisee!

  Aitous ja palvelualttius välittyvät kohtaamisissa vieraidemme kanssa ja haluat tuottaa unohtumattomia elämyksiä ja WOW-fiiliksiä ihmiseltä ihmiselle. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu joukkuepelaaja omana persoonallisena itsenään.

  Meillä pääset kehittämään ja kehittymään. Uskomme, että yhdessä tiiminä voimme onnistua! Tule mukaan rakentamaan Pohjoismaiden ensimmäisen taidehotellin tarinaa!

  Erilaisuus on rikkaus ja haluamme erottua ja jäädä mieleen. Hotel AX tarjoaa ikimuistoisen mahdollisuuden päästä kirjoittamaan, kokemaan ja elämään Hotel AX:n tarinaa arjessa ja juhlassa ja mahdollistamaan elämyksiä ja nautintoja kaikille aisteille.

  Näetkö itsesi jo osana vauhdikasta tiimiämme?

  Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera tulemaan!

  Hakemukset sähköpostilla ravintolapäällikkö Joel Saloselle joel.salonen@hotelax.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2022.

  Lisätietoa avoinna olevasta mielenkiintoisesta tehtävästä antaa Joel Salonen, puh. 040-6756507

   

  Taiteellisin terveisin,
  Joel

 • Aamiaisartisti, Hotel AX

  WANTED: AAMIAISARTISTI

  AAMIAISVASTAAVA & AAMIAISTARJOILIJA, Hotel AX

  Oletko hyväntuulinen aamuihminen, joka saa auringon paistamaan ja hymyn toisten huulille omalla persoonallaan? Aamiainen on päivän tärkein ateria ja lähtölaukaus onnistuneeseen päivään.

  Haemme aamiaisvastaavaa ja aamiaistarjoilijaa uniikkiin ja upeaan hotelliimme Jätkäsaaressa. Oletko sinä juuri se aamuvirkku, jota me etsimme? Hae rohkeasti tiimiimme!

  Aitous, asenne ja palvelualttius välittyvät kohtaamisissa vieraidemme kanssa ja haluat tuottaa unohtumattomia elämyksiä ja WOW-fiiliksiä ihmiseltä ihmiselle. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu joukkuepelaaja omana persoonallisena itsenään.

  Hotel AX tarjoaa ikimuistoisen mahdollisuuden päästä kirjoittamaan, kokemaan ja elämään Hotel AX:n tarinaa arjessa ja juhlassa ja mahdollistamaan elämyksiä ja nautintoja kaikille aisteille. Meillä pääset myös kehittämään ja kehittymään. Uskomme, että yhdessä tiiminä voimme onnistua! Tule mukaan rakentamaan Pohjoismaiden ensimmäisen taidehotellin tarinaa!

  Näetkö itsesi aamiaisvastaavana tai aamiaistarjoilijana osana tiimiämme?

  Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera tulemaan.

  Hakemukset sähköpostilla ravintolapäällikkö Joel Saloselle joel.salonen@hotelax.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2022.

  Lisätietoa avoinna olevasta mielenkiintoisesta tehtävästä antaa Joel Salonen, puh. 040-6756507.

  Taiteellisin terveisin,
  Joel

 • Kokki, Hotel Sveitsi

  SVEITSIN KEITTIÖSSÄ TÖITÄ TARJOLLA KOKEILLE!

  Hotel Sveitsin ravintolatarjonnan kasvaessa, haemme kasvuun vahvistusta sekä monipuolisen ravintolatarjontamme toteuttamiseen lisää kokkeja Sveitsin huippujengiin.

  Hotel Sveitsin keittiö etsii kokkeja konferenssihotellin tapahtumarikkaaseen ympäristöön.

  Monipuolinen työnkuva Sveitsin keittiössä pitää sisällään työvuoroja hotellin aamiaisella, suositussa Ravintola Karhunpesässä sekä banquet-tilaisuuksissa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoamme vakituisen 112,5 h / 3 viikkoa sopimusta meidän keittiötiimin uudelle tulevalle vahvistukselle.

  Olit sitten urasi alussa tai vakiinnuttanut ammatillisen osaamisesi, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi meille ja katsotaan, löytyisikö meille yhteinen Prime-polku meidän kasvuyrityksessä. Sveitsin keittiössä pärjää myös englanninkielellä eli suomenkielen taito ei ole must juttu.

  Lisätietoja Hotel Sveitsin keittiöpäälliköltä Jussi Ylitalolta sähköpostitse jussi.ylitalo@hotelsveitsi.fi tai numerosta 040-1956650. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen Jussille osoitteeseen jussi.ylitalo@hotelsveitsi.fi.

  Hakuaika päättyy 20.02.2022 ja työt alkavat sovitusti kevään 2022 aikana.

  Primehotels Oy työnantajana

  • Priimat henkilökuntaedut
  • Family First -ideologia
  • Kehittäminen ja kehittyminen
  • Onnistunut työpäiväkokemus
  • Toimialan inspiroiva puheenaihe
 • Keittiön vuoropäällikkö, Spahotel Casino

  Primehotelsilla on viisi uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa ja ainakin viisi uutta hotellia rakenteilla. Primehotelsin hotelliperheeseen kuuluvat Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta.

  Haemme nyt KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ kesätöihin Spahotel Casinolle Savonlinnaan

  Oletko ennakkoluuloton ammattilainen, tai tuleva sellainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

  Omaat positiivisen asenteen ja erinomaiset ruoanlaittotaidot sekä haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhtenä hotellimme tiimin jäsenenä. Etsimme keittiöalan ammattilaista, joilla on kokemusta ruokaravintolassa työskentelystä sekä kiinnostusta ja intohimoa ruuan valmistusta sekä esihenkilötyötä kohtaan. Toivomme sinun olevan joustava, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen ja lisäksi sinulta löytyy myös hygieniapassi. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti.

  Tarjoamme sinulle:

  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet
  • Työporukan, jossa on hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki
  • Hyvät henkilöstöedut

   

  Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Janne Käyhkö p. 050 533 8600 tai janne.kayhko@spahotelcasino.fi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Meiltä löytyy tarvittaessa myös asuntomahdollisuus.

  Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen janne.kayhko@spahotelcasino.fi 27.3.2022 mennessä. Otsikoksi Hakemus. Haethan paikkaa pian, sillä kutsumme haastatteluun jo hakuprosessin aikana.

  Spahotel Casino
 • Aamiaiskokkeja kesätöihin, Spahotel Casino

  Primehotelsilla on viisi uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa ja ainakin viisi uutta hotellia rakenteilla. Primehotelsin hotelliperheeseen kuuluvat Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta.

  Haemme nyt AAMIAISKOKKEJA kesätöihin Spahotel Casinolle Savonlinnaan

  Oletko alan ammattilaiseksi aikova, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

  Toivomme, että omaat positiivisen asenteen ja haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhtenä hotellimme upean tiimin jäsenenä.

  Tarjoamme sinulle:

  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet
  • Työporukan, jossa on hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki
  • Hyvät henkilöstöedut

  Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Janne Käyhkö p. 050-5338600 tai janne.kayhko@spahotelcasino.fi.

  Työ alkaa 24.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Meiltä löytyy myös asuntomahdollisuus.

  Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen janne.kayhko@spahotelcasino.fi 27.3.2022 mennessä. Otsikoksi Hakemus. Haethan paikkaa pian, sillä kutsumme haastatteluun jo hakuprosessin aikana. Haastattelut voidaan sopia myös Teamsin kautta.

  Spahotel Casino
 • À la carte kokkeja kesätöihin, Spahotel Casino

  Primehotelsilla on viisi uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa ja ainakin viisi uutta hotellia rakenteilla. Primehotelsin hotelliperheeseen kuuluvat Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta.

  Haemme nyt À LA CARTE KOKKEJA kesätöihin Spahotel Casinolle Savonlinnaan

  Oletko ennakkoluuloton ammattilainen tai tuleva sellainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee. Aina.

  Omaat positiivisen asenteen ja erinomaiset ruoanlaitto taidot sekä haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhtenä hotellimme tiimin jäsenenä. Etsimme keittiöalan ammattilaista, joilla on kokemusta ruokaravintolassa työskentelystä sekä kiinnostusta ja intohimoa ruuan valmistusta kohtaan. Toivomme sinun olevan joustava, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen ja lisäksi sinulta löytyy myös hygieniapassi. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti.

  Tarjoamme sinulle:

  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet
  • Työporukan, jossa on hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki
  • Hyvät henkilöstöedut

  Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Janne Käyhkö p. 050 533 8600 tai janne.kayhko@spahotelcasino.fi.

  Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Meiltä löytyy tarvittaessa myös asuntomahdollisuus.

  Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen janne.kayhko@spahotelcasino.fi 27.3.2022 mennessä. Otsikoksi Hakemus. Haethan paikkaa pian, sillä kutsumme haastatteluun jo hakuprosessin aikana.

  Spahotel Casino
 • À la Carte tarjoilija kesätöihin, Spahotel Casino

  Primehotelsilla on viisi uniikkia ja erilaista hotellia Suomessa ja ainakin viisi uutta hotellia rakenteilla. Primehotelsin hotelliperheeseen kuuluvat Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta.

  Haemme nyt À LA CARTE TARJOILIJAA kesätöihin Spahotel Casinolle Savonlinnaan

  Oletko ennakkoluuloton ammattilainen tai tuleva sellainen, etkä pelkää laittaa käsiäsi syvälle saveen? Karsastatko kaikenlaista turhaa hierarkiaa ja pönötystä? Arvostatko inspiroivaa työympäristöä ja alan cooleimpia kollegoita? Hae meille töihin. Me Primehotelsilla vannomme asenteen nimeen. Asenne ratkaisee.

  Omaat positiivisen asenteen ja erinomaiset ruoanlaitto taidot sekä haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhtenä hotellimme tiimin jäsenenä. Etsimme ammattilaista, jolla on kokemusta ruokaravintolassa työskentelystä. Toivomme sinun olevan joustava, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen ja lisäksi sinulta löytyy myös hygieniapassi. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti.

  Tarjoamme sinulle:

  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet
  • Työporukan, jossa on hyvä tekemisen meininki ja yhteishenki
  • Hyvät henkilöstöedut

  Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Tiina Aaltola p. 0407758755 tai tiina.aaltola@spahotelcasino.fi.

  Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan. Meiltä löytyy tarvittaessa myös asuntomahdollisuus.

  Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen tiina.aaltola@spahotelcasino.fi 27.3.2022 mennessä. Otsikoksi Hakemus. Haethan paikkaa pian, sillä kutsumme haastatteluun jo hakuprosessin aikana.

  Spahotel Casino
 • System and Application Specialist Trainee, Primehotels

  Huipputiimissämme on tarjolla harjoittelupaikka ICT-orientoituneelle, nopealle ja näppärälle opiskelijalle!


  System and Application Specialist traineen
  työtehtävät sisältävät avustavia järjestelmä- ja IT-tehtäviä sekä asiakaspalvelutehtäviä. Lisäksi olet mukana toiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä sekä erilaisten toimeksiantojen toteuttamisessa. Pienessä yrityksessä pääset toteuttamaan itsenäisesti ja kokemaan monen osa-alueen tehtäviä. Ihanteellisessa tilanteessa olet kolmannen vuoden hotelli- ja ravintola-alan tai liiketalouden opiskelija.

  Tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan hospitality ICT:n moninaiseen maailmaan osana huipputiimiä
  • Mahdollisuuden kehittyä hotellialan moniosaajaksi
  • Merellisen ja luonnon läheisen työympäristön Hotel Rantapuistossa
  • Dynaamisen, asiantuntevan ja hauskan tiimin

  Odotamme/toivomme sinulta:

  • Palveluhenkisyyttä ja can do -asennetta
  • IT-ympäristöjen korkean tason ymmärrystä ja teknistä kiinnostusta ja osaamista sopivassa määrin sekä kiinnostusta/tietoa eri sovelluksista ja laitteista
  • Hospitality-alan tuntemusta
  • Intoa uuden oppimiseen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  Harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta, aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkentän asiakkaiden parissa, kannustavan ja motivoivan työilmapiirin, joustavat työajat ja tehtävät sekä päivittäisen aamiaisen ja lounaan. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen lyhyt hakemus (sähköposti, video tms.) sähköpostilla mika.holmqvist@primehotels.fi.

  Primehotels
 • Revenue & Distribution Trainee, Primehotels

  Huipputiimissä tarjolla harjoittelupaikka lukuja pelkäämättömälle verkon sankarille

  Ihanteellisessa tilanteessa olet kolmannen tai neljännen vuoden opiskelija. Innostut uusista asioista ja haluat olla ensimmäisenä kokeilemassa uusia ja erilaisia sovelluksia ja ohjelmia. Uit verkossa kuin kala vedessä ja luvut, graafit sekä taulukot tuottavat sinulle riemun kiljahduksia. Bonuksena hallitset excelin kuin omat taskusi.

  Tarjoamme:

  • Näköalapaikan revenue managementin, jakelun ja sähköisen liiketoiminnan maailmaan
  • Merellisen ja luonnon läheisen työympäristön Hotel Rantapuistossa
  • Dynaamisen, asiantuntevan ja hauskan tiimin

  Odotamme:

  • Why not -asennetta
  • Hotellipuolen tuntemusta
  • Intohimoa uuden oppimiseen

  Harjoittelijalle tarjoamme joustavat työajat ja tehtävät. Harjoittelu sisältää päivittän aamiaiset sekä lounaan. Lähetä CV ja vapaamuotoinen lyhyt hakemus (sähköposti, video, blogipostaus tms.) sähköpostilla revenue@primehotels.fi

  Primehotels