Ota yhteyttä

 

Olemme täällä sinua varten. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Tule käymään hotelleissamme, soita tai laita meille sähköpostia.
Alla olevista yhteystiedoista löydät tarvittavat tiedot yleisimpiin yhteydenottoihin liittyen.

 

Ryhmä- ja kokousvaraukset

Mikäli varauksesi koskee yli kymmentä huonetta tai haluat varata kokoustilan, ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme osoitteessa sales@primehotels.fi tai soita numeroon +358 (0)293 200 200.

Vastaamme puheluihin ja sähköposteihin arkisin. Huomioithan, että myyntipalvelumme on suljettu arkipyhinä. Aukioloaikojen ulkopuolella suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan haluamaasi hotelliin.

 

Yrityssopimukset

Jos olet halukas tekemään yrityssopimuksen tai sinulla herää kysymyksiä nykyisen sopimuksesi suhteen, niin voit olla yhteydessä myyntitiimiimme osoitteessa corporate.sales@primehotels.fi

 

Kanta-asiakasohjelma

Mikäli sinulla herää kysymyksiä Prime Guest -ohjelmaan liittyen, suosittelemme ensin tutustumaan tarkemmin Usein kysytyt kysymykset -osioomme, josta löydät vastauksia moniin yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä tarvitsemaasi tietoa sieltä voit olla yhteydessä meihin osoitteessa primeguest@primehotels.fi

 

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointiin liittyvät yhteistyöehdotukset ovat aina tervetulleita, ja voit lähettää ne meille yhteydenottolomakkeen kautta. Toivotamme avoimin mielin tervetulleiksi kaikki mahdolliset ideat ja ehdotukset yhteistyöstä vaikuttajien kanssa, ja olemme innokkaita kuulemaan, miten voimme yhdessä tuoda lisäarvoa ja näkyvyyttä brändeillemme.

Huomioithan, että teemme yhteistyötä vain Y-tunnuksen omaavien vaikuttajien kanssa. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi vähintään 7000 seuraajaa sosiaalisen median kanavillasi.

 

Hotellimme

Mikäli yhteydenottosi koskee tiettyä hotelliamme niin pyydämme olemaan yhteydessä suoraan kyseiseen hotelliin.

Hotellien yhteystiedot »

 

Tiimimme

Tutustu tarkemmin tiimiimme tästä.