Yritysjuhlat

Aina on syytä juhlaan!

Primehotelsin uniikit kohteet tarjoavat hurmaavat puitteet juhlalle kuin juhlalle ja kaikkiin elämän vaiheisiin. Vuosijuhlat, bailut, gaalailta, pikkujoulut, vuosipäivät, kekkerit, virkistäytymispäivät, kesäpäivät, karkelot. Mikä tahansa sinua juhlituttaa, meillä on sinulle juhlan paikka.

Meiltä löydät kaikki mitä tarvitset pienien tai isojen juhlien onnistumiseen! Halusit sitten juhlia kaupungin sykkeessä tai rauhassa luonnon helmassa, kohteemme tarjoavat puitteet, joissa järjestää onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat.

Voit varata ikumuistoiset juhlat Hotel Mestariin, Hotel Sveitsiin tai Hotel Rantapuistoon suoraan verkosta:

Varaa tila tästä »

Ikimuistoiset juhlat Hotel Oscar sekä Spahotel Casino – lähetä tarjouspyyntö: 

Tarjouspyyntö »
Kokous ja juhlat

Vuosijuhlat

Vuosipäivät ovat yritykselle tärkeitä virstanpylväitä ja jokainen vuosijuhla on erilainen ja uniikki. Vuosijuhlien järjestäminen on mainio ajankohta pysähtyä miettimään kuluneen vuoden ja yrityksen historin saavutuksia. Juhlatapahtuman järjestäminen ja kohteen valikoiminen voi olla haastavaa. Meillä majoitat tarvittaessa vieraasi, valikoit juuri juhlaasi sopivat tarjoiltavat ja yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toteutatte juhlat, joissa tunnelma on kohdillaan.

 

 

Pikkujoulut

Saunomaan, ravintolaan, tanssilattialle ja hotlailemaan? Pikkujoulut ovat yksi vuoden kohokohdista ja koko työporukan odottama tapahtuma. Meillä järjestyy pikkujoulujuhlat niin pienelle kuin suurellekin porukalle! Pikkujoulut ovat ennen kaikkea työyhteisönsä näköiset. Valitse siis mieleisesi kohteistamme kaupungin sykkeestä tai meren ääreltä luonnon ja suomalaisen designin ympäröimänä. Pikkujoulut nostattavat tiimihenkeä, rentouttavat ja tarjoavat tilaisuuden tutustua paremmin kollegoihinsa.

 

 

Kokous ja juhlat

Meillä järjestät upeat gaalat punaisen maton tapahtumista intiimimpiin juhlailtoihin. Hotel Sveitsissä järjestettävä Red Carpet gaala on hyvä esimerkki upeista illoista, joita kohteissamme voi järjestää. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa toteutatte unohtumattoman gaalatapahtuman!

Tyhypäivät & virkistäytymiset

Virkistäytymis – ja työhyvinvointipäivät tuovat uutta energiaa, iloa ja jaksamista arjen keskelle. Yhteinen tekeminen parantaa myös työpaikan yhteisöllisyyttä. Tyypillinen työhyvinvointipäivä sisältää usein liikuntatuokioita, erilaisia aktiviteetteja, yhdessä kouluttautumista, luentoja, elokuvia tai mitä tahansa mikä palkitsee ja auttaa jaksamaan. Kohteemme tarjoavat jo erilaisuutensa puolesta paljon erilaisia mahdollisuuksia onnistuneeseen työhyvinvointipäivään. Koostui sitten työporukkasi akkujen lataaminen rentoutumisesta brunssin äärellä tai meren rannalla saunoen, autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut.

 

 

Karhunpesä Sveitsi

Muut juhlat

Oliko mielessäsi jokin muu juhlanaihe? Meillä järjestät kaikki elämäsi tilaisuudet! Messut, asiakastilaisuudet sekä lanseeraustilaisuudet onnistuvat tiloissamme myös mainiosti. Myyntitiimimme auttaa mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa juhla-asioissa.