Huoneita

Aikuisia

Lapsia

Varaa nyt

Roadtrip

Kesän kuumin roadtrip hotlaillen!

Kesälomareissu mielessä, mutta minne mennä? Suomen kesä ja luonto tarjoavat toinen toistaan upeampia lomakohteita. Valitse suosikkisi ja kokoa unelmiesi roadtrip läpi Suomen.

Olipa haaveissasi rantaloma, kaupunkiloma, hemmotteluhoidot tai aktiviteettien täyteinen luontoloma meillä Primehotelsilla kaikki on mahdollista!

Katso vinkit kesän kuumimpaan roadtrippiin ja valitse omat suosikkisi hotlailuun.

1. Hotlailu-kohde: Kaupunkiloma Helsingissä

Kaupunkilomaa parhaimmillaan. Suuntaa Helsinkiin ja nauti boutique hotellin tyylikkyydestä historiallisen Hotel Katajanokan linnanmuurien suojassa.

Täällä pääset jännittävälle seikkailulle vankilahotellin uumeniin vain kiven heiton päässä Helsingin keskustan sykkeestä. Ei haittaa vaikka kaupunki olisi jo ennestään tuttu, Helsingistä löydät aina uutta nähtävää ja koettavaa ja ruokaelämys hotellin ravintola Linnankellarissa on aivan omaa luokkaansa. Kesällä myös Linnankellarin terassi hemmottelee auringonpalvojia kesäjuomillaan.

2. Hotlailu-kohde: Merellinen rantaloma Helsingissä

Kävellessäsi designhotelli Rantapuiston ykstyisellä rannalla, nautit merellisestä luonnosta meloen, seurailet hotellin alueella pesivän telkän elämää, poimit mustikan lähimetsästä ja rentoudut rantasaunan löylyissä. Ravintolamme herkuista nautit tunnelmallisessa ravintolassamme, aurinkoisella terassillamme tai piknik-eväitä rannalla maistellen ja merimaisemaa ihaillen.

3. Hotlailu-kohde: Aktiiviloma luonnonpuiston ympäröimänä Hyvinkäällä

Hotel Sveitsissä viihtyvät kaikki ja tekemistä löytyy useammalle päivälle.

Ensimmäisenä päivänä hurjapäät viihtyvät ulkoseikkailupuistossa ja rauhoittuvat Sveitsin luonnonpuiston upeissa ulkoilumaastoissa. Toisena päivänä sateen sattuessa viihdekeskuksen SuperPark villitsee niin isot kuin pienetkin pomppimaan ja pelailemaan. Äiti voi sillä aikaa rentoutua viereisessä Salon-KI kauneushoitolassa. Illalla saman katon alta löytyvä Biorex-elokuvateatteri tarjoaa viihdettä moneen makuun ja isälle voidaan suoda hetki treeniaikaa Fit Park Sveitsi -kuntokeskuksessa.

Uskallatko astua Karhunpesään? Tule rohkeasti Karhunpesä Restaurant&Bar tarjoilee karhun lempiherkkuja niin isoille kun pienille, takkatulen lämmittäessä tunnelmaa.

4. Hotlailu-kohde: Golfloma Varkaudessa

Hotel Oscarissa majoitut mukavasti keskellä kaupunkia Järvi-Suomen sydämessä. Läheinen Kartanogolfin golfkenttä tarjoaa aktiviteettia koko päiväksi ja illalla rentoudutaan Oscar’s Bar & Dinnerin laavakivigrillin herkuista nauttien.

5. Hotlailu-kohde: Kylpyläloma Saimaalla

Spahotel Casinolla Savonlinnassa nautit kylpylän palveluista, Suomen kauneimman kesäkaupungin nähtävyyksistä ja upeasta järvimaisemasta niin kesäterassiltamme kuin oman huoneesi parvekkeeltakin.

Päiväkävelyllä voit käydä läheisen saaren lettukahvilassa ja illallinen hotellin ravintolassa kruunaa päivän.

Täällä onnellisten saarella voit todeta että onnistunut loma alkaa olla lopuillaan ja on mukava palata kotiin suunnittelemaan seuraavaa reissua.

Romantiikkapaketti – hemmottelua aikuisten kesken

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, aloittaa aamu herkullisella hotelliaamiaisella, rentoutua lasillisen äärellä ja luoda unohtumattomia muistoja.

Lue lisää ja varaa

Teini-ikäiset yöpyvät edullisesti omassa nuorisohuoneessaan, 55 € / 2hh

Hotlailu on lomaa parhaimmillaan, josta koko perhe pääsee nauttimaan yhdessä Primehotelsin hotelleissa ja ravintoloissa. Nuoriso yöpyy edullisesti omassa huoneessaan vanhempien huoneen läheisyydessä.

Lue lisää ja varaa

Katso kaikki kesän Hotlailu-tarjoukset