Pääsiäistarjous – majoitu kolme yötä, maksa vain kahdesta

Nauti pääsiäisen täydellisestä staycationista Primehotelsin yksilöllisissä hotelleissa. Tutustu historialliseen vankilahotelli Hotel Katajanokkaan tai luonnon rauhaa uhkuvaan Hotel Rantapuistoon Helsingissä, koko perheen elämyshotelli Hotel Sveitsiin Hyvinkäällä, kulttuurilomailijan valintaan Hotel Oscariin Varkaudessa tai kylpylähotelli Spahotel Casinoon Savonlinnassa.

Pääsiäiskampanja (majoitu kolme yötä, maksa vain kahdesta) on voimassa Nordea Wallet -käyttäjille kampanjakoodilla HOL.

Pääsiäiskampanja on varattavissa 2.3.13.4.2020 välisenä aikana. Majoitusaika 8.15.4.2020. Kampanjakoodi on voimassa vain, kun varaus tehdään Primehotelsin nettisivujen kautta.

Varaa pääsiäisen staycation »

Olethan jo PRIME GUEST? PRIME GUEST on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. Liity jo tänään!

Liity nyt »

Lisätiedot ja ehdot:

Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi ja varaus veloitetaan kyseiseltä luottokortilta.

Varaus maksetaan varauksen tekohetkellä, eikä sitä voi peruuttaa ilman veloitusta.

Hotel Sveitsi: Jos olet kiinnostunut lisävuoteista ECO huoneluokkaan olethan yhteydessä suoraan hotelliin joka sähköpostilla tai puhelimitse.