Perhejuhlat

Nyt on 20 syytä juhlaan!

 Primehotels täyttää 20 vuotta ja sinä olet juhlan sankari.

Primehotelsin uniikit kohteet tarjoavat hurmaavat puitteet juhlalle kuin juhlalle ja kaikkiin elämän vaiheisiin. Valmistujaiset, häät, rippijuhlat, vuosipäivät, kekkerit, bailut, sukujuhlat, nimipäivät nelikymppiset, karkelot, tanssiaiset, babyshowerit, partyt, tyttöjen ilta tai ristiäiset. Mikä tahansa sinua juhlituttaa, meillä on sinulle juhlan paikka.

Meiltä löydät kaikki mitä tarvitset pienien tai isojen juhlien onnistumiseen! Halusit sitten juhlia kaupungin sykkeessä tai rauhassa luonnon helmassa, hotellimme tarjoavat puitteet, joissa järjestät onnistuneet kekkerit.

 

Babyshowerit & ristiäiset

Järjestä lapsellesi ikimuistoiset ensimmäiset juhlat babyshowereiden tai ristiäisten merkeissä. Uniikit kohteemme tarjoavat upeat puitteet ikimuistoisille juhlille. Oli sitten toiveena kaupunkimiljöö tai rauhoittuminen luonnon helmassa. Ravintoloissamme nautitaan taidolla valmistetuista herkuista ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen, että juhlasi onnistuvat juuri kuten olit haaveillut. Meille mahtuu niin pienempi kuin suurempikin porukka viettämään yhteisiä hetkiä.

Myyntihenkilöstömme auttaa sinua mielellään sopivien tarjoiltavien suunnittelussa oli sitten kyseessä kahvikutsut, lounas tai illallinen.

 

Tiedustelut

sales@primehotels.fi
0293 200 200

Lähetä tarjouspyyntö »

 

Valmistujaiset ja konfirmaatiojuhlat

Valmistujaiset sekä konfirmaatiojuhlat ovat kasvavan nuoren elämän tärkeimpiä virstanpylväitä! Oikea tunnelma, lokaatio ja ammattitaito takaavat iloiset muistot sekä onnistuneet juhlat. Kohteistamme löydät tiloja niin isoille kuin pienemmillekin juhlille. Autamme päivän suunnittelussa sekä paikan valinnassa – oli sitten haaveissa tunnelmallinen Hotel Katajanokka Helsingissä tai kauniin luonnon ja aktiviteettien ympäröimä Hotel Sveitsi Hyvinkäällä. Valmistujais- tai konfirmaatiolahjaksi sopii myös hotelli- ja ravintolalahjakortit.

 

 

 

Syntymäpäivät

”Paljon onnea!” kuuluu iloinen huudahdus hotellin käytävältä. Syntymäpäivät ovat aina syy juhlaan! Halusit sitten majoittua ystäviesi kanssa, hemmotella itseäsi staycationilla, herkutella ravintolassa tai juhlistaa isosti bändin soiton tahdittamana – me autamme! Seitsemän uniikkia hotellikohdettamme ja monipuolisia herkkuja tarjoilevat ravintolamme tekevät päivästäsi onnistuneen ja saavat vieraasi hymyilemään.

 

 

Muistotilaisuudet

Elämän kallisarvoinen kiertokulku. Muistotilaisuus on vainajan läksiäisjuhla, jolloin siitä pyritään tekemään mahdollisimman paljon vainajan näköinen tilaisuus. Muistotilaisuudessa voidaan muistella vainajaa yhdessä ystävien ja sukulaisten kesken sekä ilmaistaan kiitollisuutta ja lohdutetaan toisia surussa. Pappia voi halutessaan pyytää osallistumaan myös tilaisuuteen. Muistotilaisuuden järjestäminen onnistuu suurimmassa osassa hotelleistamme. Autamme järjestämään yhdessä toiveidenne mukaisesti vainajan näköisen ja häntä kunnioittavan muistotilaisuuden.

Muut perhejuhlat

Kuten meillä tänä vuonna Primehotelsilla, voi syitä juhlaan olla jopa 20! Järjestämme ja suunnittelemme mielellämme kanssasi juhlat kuin juhlat! Juhlia voi raflailemalla ravintoloissamme, nautiskellen kylypylässä, juhlien allasbileiden merkeissä tai hemmotellen itseänsä staycationilla yksin tai yhdessä.

 

 

Tiedustelut

sales@primehotels.fi
0293 200 200

Lähetä tarjouspyyntö »