Essi Pennanen on nimitetty Primehotels Oy:n kaupalliseksi johtajaksi

Primehotels panostaa edelleen kasvuun ja
vahvistaa kaupallista suorituskykyään

Primehotelsin organisaatiorakenne uudistuu ja kaupallista tiimiä vahvistetaan uudella tehtäväkokonaisuudella, Director of Commercial & Sales. Kaupallisen johtajan tehtävään on nimitetty Essi Pennanen, joka on aloittanut tehtävässään 19.9.2022.

Essi liittyy mukaan tärkeässä kohdassa yhtiömme kasvupolkua ja pääsee tehtävässään varmistamaan Primehotelsin kaupallista kilpailukykyä sekä vauhdittamaan myynnillisiä onnistumisiamme. Kyseisen roolin perustaminen on tärkeä osa yhtiömme suorituskyvyn vahvistamista.

Essi raportoi tehtävässään Primehotelsin toimitusjohtaja Petri Isomäelle ja liittyy vastuualueensa edustajana yhtiön johtoryhmään.

Strategista osaamista ja vahvaa myynnillisyyttä

Essillä on vahva näkemys kaupallisen kokonaiskuvan strategisesta luomisesta ja monipuolinen kokemus matkailu- ja ravitsemuskaupan monisegmenttisestä myynnistä.Primehotelsille Essi siirtyy SOK:n matkailu- ja ravitsemuskaupan ketjuohjauksesta, jossa hän on viimeisimpänä toiminut myyntiryhmän päällikön tehtävässä, vastaten kansainvälisestä myynnistä sekä SOK:n aluemyynnistä ja myynnillisyyden kehittämisestä.

Aiemmissa tehtävissään Essi on toiminut mm. SOK:lla myyntitiimin päällikkönä ja asiakkuuspäällikkönä sekä myyntipäällikkönä Pohjois-Karjalan Osuuskaupassa. Essin näkemys strategisesta myynnin kasvattamisesta, asiakkuusosaaminen ja kaupallinen kokemus tulevat olemaan tärkeässä roolissa Primehotelsin kasvutavoitteiden saavuttamisessa.

”Kaupallinen onnistuminen on yhdessä työskentelyä ja odotan malttamattomana, että pääsemme yhdessä rakentamaan menestyksekäs Prime hotelleiden kaupallinen onnistumisen polku.” kommentoi Essi.

Essin motto: ”Sinun ei tarvitse olla loistava voidaksesi aloittaa, mutta sinun on aloitettava voidaksesi olla loistava – Les Brown.”

Toivotetaan Essi lämpimästi tervetulleeksi priimaperheeseen!

 

Lisätietoja:

Petri Isomäki, CEO, Primehotels Oy
petri.isomaki@primehotels.fi
+358 50 367 2671