Prime Care

Majoitu turvallisin mielin hotellissa

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ottaneet Prime Care -ohjelman mukaiset toimintatavat ja hygieniaohjeistukset käyttöön huolehtiaksemme vierailusi aikaisesta turvallisuudesta kaikissa Primehotelsin hotelli- ja ravintolatiloissa.

  • Vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi on aina ollut ensiarvoisen tärkeää kaikissa Primehotelsin hotelleissa. Turvallisuudesta huolehtimisen merkitys on korostunut erityisesti koronapandemian aikana, jonka vuoksi kaikissa hotelleissamme ja ravintoloissamme toimitaan Prime Care -ohjelman tehostetun turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksen mukaisesti. Matkustuksen lisääntyessä, tahdomme huolehtia, että niin asiakkaat kuin henkilökuntakin voivat vierailla hotelli- ja ravintolatiloissamme luottavaisin mielin.
  • Siisteys on ollut henkilökuntamme prioriteetti aina, mutta Prime Care -ohjelman käyttöönoton myötä olemme tehostaneet huoneiden ja yleisten tilojemme siivousta, sijoittaneet asiakkaita istumaan turvallisen välimatkan päähän toisistaan sekä tehneet palveluprosesseihimme muutoksia, jotta yleisen viihtyvyyden lisäksi hygieniatasoa on voitu parantaa entisestään.

 

Kokonaisvaltaista huolenpitoa ja hyvinvointia

Puhtaan ja hygienisen ympäristön lisäksi pidämme huolta viihtyvyydestäsi tarjoamalla terveellistä ravintoa ja herkkuja mahan täydeltä, tilaa ajatuksillesi ja aikaa rakkaillesi eheyttävän luonnon ympäröimänä.

Lue lisää »

Turvallisin mielin kokoustamassa

Tahdomme huolehtia hyvinvoinnistasi myös kokousvierailusi aikana. Olemme muuttaneet joitain kokouskäytäntöjämme ja tehostaneet kokoustilojen ja -välineiden siivousta, jotta sinulla olisi turvallinen olo vieraanamme.

Lue lisää »