Friendcation – laatuaikaa ystävien kanssa

Suunnittele unohtumaton hotelliloma ystäviesi kanssa!

Kaipaatko kiireetöntä laatuaikaa ystäviesi kanssa? Suunnitelkaa yhdessä ikimuistoinen hotelliloma, jossa yhdistyy arjen luksus, hauskanpito ja rentoutuminen. Varaa Friendcationia varten Kupliva -paketti ja saatte vierailuunne enemmän.


Valitkaa mieleisenne hotelli ja nauttikaa laatuajasta yhdessä! Saapuessanne hotelliin pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia porukalla herkullisesta hotelliaamiaisesta kaikessa rauhassa.

Tarjous voimassa kaikissa Primehotelsin hotellikohteissa:

Varaa huoneesi alla olevien linkkien kautta! Isompi jengi kasassa? Kysy myös väliovin yhdistettyjä huoneita suoraan hotellien vastaanotoista.

Varaus- ja majoitusaika: 30.12.2024 saakka.

Kupliva -pakettiin sisältyy majoitus 2 hh huoneessa valitsemassanne huoneluokassa herkullisella aamiaisella, saavuttaessa pullo kuohuviiniä huoneessa (samppanja +50 €) ja myöhäinen huoneen luovutus (late check-out klo 14) saatavuuden mukaan.

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinnat ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 30.12.2024 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan ja kosee vain uusia varauksia. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä. Primehotelsin tarjoushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin. Katso valitsemasi hotellin hinta hotellin varausjärjestelmän kautta.

Vakuuskäytäntö:
Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä.
Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa).