Hotel Sveitsi on jälleen palkittu Suomen parhaana lomakeskuksena

Nauti lomasta Suomeen parhaassa lomakeskuksessa

Varaa nyt viikonloppuloma Suomen parhaassa lomakeskuksessa!

Hotel Sveitsi on  palkittu Suomen parhaana lomakeskuksena nyt jo viidettä kertaa, World Travel Awards -kilpailun Finland’s Leading Resort -sarjassa. Hotel Sveitsi tarjoaa monipuolisen kirjon aktiviteetteja perheille ja luonnonystäville, aktiiviliikkujille sekä ainutlaatuisia elämyksiä etsiville kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Tyylikkäiden tilojen suurista ikkunoista avautuva maisema luo taianomaisen tunnelman myös häille ja perhejuhlille. Hotel Sveitsi palkittiin parhaana lomakeskuksena myös vuonna 2019, 2020, 2022 ja 2023 joten World Travel Awardsin Finland’s Leading Resort tunnustus on hotellille tosiaan jo viides sarjassaan.

Olemme jälleen aivan hullaantuneita! World Travel Awards voiton kunniaksi Prime Guest huone
kahdelle Hotel Sveitsissä viikonloppuisin vain 125 € / yö!

Varausaika: 22.6.2024 asti
Majoitusaika: viikonloppuisin (pe ja la) 19.4.-23.6.2024
Valittuna päivinä pyhien ympärillä tarjous saatavilla myös arkisin.

Testaa miltä hotlailu maistuu meillä, Suomen parhaassa lomakeskuksessa luonnonpuiston ympäröimänä Hyvinkäällä. Varaa etuhintainen huoneesi Hotel Sveitsin verkkosivuilta tai suoraan hotellin vastaanotosta. Varaus hoituu helposti myös alla olevan linkin kautta.

Suomen parhaassa lomakeskuksessa koet kaiken tämän:
Forever kuntosali, sisältyy majoitushintaan,
Sveitsin Uimala, sisältyy majoitushintaan
WayOut pakohuonepelit
BioRexin 5 modernia elokuvasalia
SuperPark Sveitsin aktiviteettipuiston
Sveitsi Rentin Fatbiket
Kauneuskeskus Salon-KI Sveitsin

Hotellin läheisyydestä löytyy myös Seikkailupuisto SeikkailuSveitsin köysiradat, kaksi golfkenttää Kytäjägolf ja Hyvigolf, Hyvinkään ratsastuskeskus, Sveitsin laskettelukeskus sekä Padel Sveitsi padel ja pickleball kentät. Kotimaanmatkailua parhaimmillaan!

Tämä majoitustarjous on käytettävissä vain vapaa-ajan matkustukseen. Erityishintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti ja ne ovat varattavissa saatavuuden mukaan. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Vakuuskäytäntö: Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Peruutuskäytäntö: Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Huone maksetaan hotellissa paikan päällä, tavallisesti hotelliin saapumisen yhteydessä.