Primehotels illallispaketit

Herkuttele maukkaalla ruualla ja nuku hyvin hotellin pehmeissä lakanoissa. Tutustu alta hotellikohtaisiin pakettietuihimme ja varaa herkuilla maustettu hotlailusi!

 

Tervetuloa nauttimaan huoleton irtiotto tai akkujen lataus majoitus- ja illallispaketin kera.

 

Hotel Mestari – Illallispaketti – eat well, drink well, sleep well

Paketti sisältää majoituksen, aamiaisen, wifin ja illallisen (vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu à la carte listalta).
Lapsille 4-12v. vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka (lasten annos).

 • Builder Twin ja Builder King huoneessa alk. 127 €/hlö/2hh
 • Tutustu menuun ja ravintolan aukioloaikoihin: Maestro 51
 • Varaa pöytä

Hotel Katajanokka – EXPERIENCE DINING

Illasta ja rentoudu. Ravintola Linnankellari on yksinkertaisen ja herkullisen suomalais-skandilaisen keittiön ystäville ehdoton. Experience Dining -pakettimme sisältää majoituksen, aamiaisen, wifin ja illallisen (vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu à la carte listalta). Lapsille 4-12v. vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka (lasten annos).

 • Tutustu menuun ja ravintolan aukioloaikoihin, sekä tee pöytävaraus ennakkoon: Linnankellari

 

Hotel Sveitsi – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Nauti hotlailusta ja raflailusta Sveitsissä! Täydelliseen irtiottoon kuuluu kiireetöntä yhdessäoloa, ulkoilua, uimista, herkullinen illallinen sekä hyvin nukutun yön jälkeen herkullinen hotelliaamiainen. Illallispakettimme sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, wifin, pääsyn uimalaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa sekä Vino&Pinon 5 ruokalajin yllätysmenun tai kolmen ruokalajin vapaavalintaisen illallisen Karhunpesässä. Lapsille (alle 13v.) sisältyy vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lasten ruokalistalta.

 • Prime Guest -huoneessa alk. 117 €/hlö/2hh
 • Tutustu ravintoloidemme menuun ja aukioloaikoihin täältä  
 • Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon TableOnlinen kautta
  Vino&Pino pöytävaraus
  Karhunpesä pöytävaraus
  tai soittamalla suoraan ravintolaan 040 1638621, sillä etenkin viikonloppuisin ravintolamme on ollut hyvin täyteen varattu.

Hotel Rantapuisto – Furu-paketti – syö, juo ja nuku hyvin

Furu-paketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, wifin, pääsyn saunaan ja kuntosalille aukioloaikojen puitteissa sekä illallisen (vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu à la carte listalta). Lapsille 4-12v. vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka (lasten annos).

 • Prime Guest -huoneessa alk. 99 €/hlö/2hh
 • Furun menusta löydät modernisoituja klassikoita sekä raikkaita uutuuksia parhaista, vastuullisesti tuotetuista ja pientuottajilta hankituista raaka-aineista loihdittuina. À la nature – luonnollisesti.
 • Tutustu menuun ja ravintolan aukioloaikoihin: Ravintola Furu
 • Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon illalliselle osoitteessa https://www.ravintolafuru.fi/varaukset tai olemalla yhteydessä hotellimme vastaanottoon +358 29 3200 440.

Hotel Oscar – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Paketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, saunan, kuntosalin, myöhäisen uloskirjautumisen klo 14 ja kolmen ruokalajin menun (vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu à la carte listalta). Lapsille 4-12v. vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka lasten ruokalistalta.

 

Spahotel Casino – Illallispaketti – syö, juo ja nuku hyvin

Illallispaketti sisältää majoituksen, aamiaisen, pysäköinnin, pääsyn kylpylään ja kuntosalille, wifin sekä  illallisen EST1969 ravintolassa (vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu à la carte listalta). Lapsille 4-12v. vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka (lasten annos).

 •  Prime Guest -huoneessa alk. 102 €/hlö/2hh
 • Tutustu menuun ja ravintolan aukioloaikoihin sekä tee pöytävaraus ennakkoon: Ravintola EST1969

 

Kampanjaehdot:
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin.  Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varausvaiheessa. Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä. Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Peruutuskäytäntö:
Peruutus kuluitta saapumispäivänä klo 18 mennessä.